![]() |
Quote:
Quote:
Először is a 7.hó 10.-én írt őszi menetrendeknél azt írtad ,hogy DVSC DEAC-FTC (11.02., 13.30) A második postodban 9.hó 25.-én már helyesen írtad ezt a meccset ,de sehol nem olvashattam olyat,hogy átírták volna a menetrendet és te se írtál ilyet. Szóval tévesen közölted az első postban a tegnap esti meccs időpontját. Na ,de most nem is ez a lényeg. Nézzük az FTC-Makó (11.08., 16.00) Ezt a mérkőzést kétszer is úgy írtad be ide,hogy 11.08. , 16:00-kor fogják játszani. Én készültem is rá,hogy kimegyek és ki is megyek,ha valóban akkor rendezik meg amikorra te írtad. Nem tudom ,hogy honnan gyűjtöd ezt a rengeteg információt ,de olvasom a topicod,mert egy helyen volt minden hír,és szépen összeszedve írtál ide rendszeresen. Most nemrég felnéztem a ferencváros honlapjára és azt látom,hogy FRADI HÉT November 9. (vasárnap) 10:00 - FTC - Szolnok (női teke - Szuperliga, Kőbányai út) 11:00 - Szent István - FTC III (női kézilabda - Bp I. osztály, Építők csarnok) 13:00 - PVSK - FTC (női labdarúgás - NB I, Pécs) 16:00 - FTC - Makó (férfi labdarúgás - NB II Keleti csoport, Albert stadion) Még átfutok pár oldalt,hátha rátalálok az igazságra,mert nekem csak a szombat lenne jó. Bízok benne ,hogy neked lesz igazad és szombaton lesz a meccs. Egyéb esetben szopacs:( |
Megtaláltam!
Október 24.-én pénteken tudatták az időpontváltozást. A sok információ mellett ezt is közölhetted volna. Erre a meccsre se tudok kimenni.(,majd csak kijutok egyszer):) Quote:
|
A menetrendeket a pepsifoci(pont)hú, az ftc(pont)hú, a fradidrukker(pont)hú, és egyéb, a bajnoksággal foglalkozó sportlapokról szedtem. Azokat írtam át ide. Úgyhogy ha bármi hiba van bennük, azokat nem én generáltam.
|
Jeleneleg ez olvasható az FTC hivatalos honlapján:
DVSC DEAC-FTC (11.03., 19.00) FTC-Makó (11.09., 16.00?) Vecsés-FTC (11.15., 13.30) A DEAC elleni meccs meg is volt, megnyertük 1-0-ra. De ami a lényeg, hogy a 11.09. (16:00) időpontra datált meccsre a hivatalos honlapon odarakták a '?'-t. Tehát még most sem biztosak benne, hogy akkor lesz. Szóval a hibás adatok az ilyenekből származtak korábban. Az elírás is kizárva, mert ha megtalálom egyben az egész bajnokság menetrendjét valahol, akkor nem gépelem be, hanem ctrlc-ctrlv megoldással bemásolom. Amiket idéztél, azok is bemásolt adatok, szóval (már nem emlékszem melyik honlapról) hibásan voltak fent a netem. (Ezek szerint.) |
Radványi Miklós, a DAC magyar pályaedzője szerint még a Slovan Bratislava kispadján sem értették a dunaszerdahelyi balhé okát. A szakember a pepsifoci.hu-nak elmondta, Pinte Attilával először ki akartak menni a szektorhoz, ahol verték a magyar szurkolókat, de a játékvezető nem engedte nekik.
-Bent az öltözőben beszéltünk a Slovan edzőivel, nekem mindketten azt mondták, hogy ők semmit sem láttak, amiért ezt a fellépést kellett volna alkalmaznia a rendőröknek – mondta Werner Lorant segítője a pepsifoci.hu-nak. – Mi sem láttunk semmit, de az igaz, hogy mi a pályát néztük, s csak akkor figyeltünk oda, amikor már kitört a balhé. Akkor azonnal az öltözőbe parancsolt minket a bíró. Pinte Attilával ki szerettünk volna menni a szurkolóinkhoz, mert tudtuk, hogy valami komoly baj van, de a játékvezető nem engedett senkit sem vissza. Mi volt az első reakciójuk a történtekre, mennyire befolyásolta ez a csapatot a folytatásban? – Mi az öltözőben voltunk, így azt, hogy ténylegesen mi történt, csak utána tudtuk meg. A videofelvételeken semmilyen előzmény nem látszik, így tényleg nem értem, mi szükség volt erre a fellépésre. Nagyon sajnáljuk, hogy ez történt és remélem, hogy mielőbb felépülnek azok, akiket megvertek. Sokakat nem lepett meg, hogy balhé lett a vége. Dunaszerdahelyen mit vártak a találkozótól? – Én nem gondoltam arra, hogy ez lesz. Csodálatos volt a hangulat, remek volt a szurkolás. Volt egy kis heccelés a drukkerek között, de ennyi minden mérkőzésen megtörténik. Nekünk is végig kell hallgatnunk a meccseinken, amikor szidják a magyarokat. Ezek szerint mindennaposak a magyarok elleni szidalmak a szlovák focipályákon? – Legutóbb, Nagyszombaton mondjuk parázs volt a hangulat, ott például sok mindent hallhattunk a hazaiaktól. De azért nem mindig olyan komoly dolgok ezek, nem mindig olyan veszélyes a helyzet. Bár mindig vannak ilyen hangok, ezek inkább csak elszigetelt jelenségek. Én még a régi csehszlovák ligában játszottam, akkor is volt ilyen, most is van. Sajnos megszokott dolgok ezek, de az esetek többségében csak kisebb csoportokról van szó. Számít-e büntetésre a DAC? Mert szlovák vélemények szerint rendezői hiányosságok is voltak a meccsen. – Nem lett volna itt semmi baj, ha a rendőrök nem mennek neki indokolatlanul a szurkolóinknak. Én nem hiszem, hogy minket kellene megbüntetni, s remélem, hogy a következő meccsünkre nem kapunk semmilyen pályabezárást, vagy bármi más büntetést. |
Paul Shaw góljával a Ferencváros 1-0-ra legyőzte a DVSC-DEAC együttesét az NBII 13. fordulójának záró mérkőzésén, és átvette a vezetést a keleti-csoportban a Bőcstől. A zöld-fehérek nem nyújtottak jó teljesítményt, a kis Loki nagyobb szerencsével akár pontot is szerezhetett volna a pontatlanul, sok hibával játszó Fradi ellen.
|
Bobby Davison, Ferencváros:
- A látszat ellenére örülök, hogy nyerni tudtunk. Fontos volt, hogy megtanuljuk hogyan kell nyerni. Dragóner Attila például tudja, mi kell a győzelemhez, a fiataloknak még fejlődniük kell ebben is. Sokszor, ha egy csapat idegenben játszik, úgy lép pályára: „csak ne kapjunk ki”, de mi így is a három pontért jöttünk. A körülmények nem voltak ideálisak, csúszós, nehéz volt a talaj, valamint az előre eltervezett kontrajátékunk sem ment – nyilatkozta Davison. Kondás Elemér, DVSC-DEAC: - Jók voltak a fiúk, minden dicséretet megérdemelnek. Többet tettünk a győzelemért, mint a Fradi, a vendégek az egyetlen helyzetükből - ha egyáltalán annak lehet nevezni – gólt lőttek. Szükségünk van a hasonló meccsünkre, mert még fiatal a csapat, az FTC is a rutinjának köszönheti a sikert. Nagyon szomorúak a srácok, úgy gondolták egy döntetlenre még jók vagyunk, ha már gólt kaptunk. Sajnos azonban a kapu előtt még határozatlanok vagyunk, ezen igyekszünk javítani – vonta le a találkozó tanulságait Kondás Elemér. |
De hogy ne csak a fiúkról legyen szó:
Bravúros győzelmet aratott női focicsapatunk a Viktória ellen. Hevesi Tamás együttese 2-1-re verte a listavezetőt. - Tíz fordulón át volt veretlen a Viktória, ezért is nagy siker ez a győzelem - mondta Hevesi. - Nagyon felkészültünk az ellenfélből, kielemeztük őket taktikailag, a lányok pedig be is tartották ezt. Szezon előtt azt mondtam csapatom tagjainak, hogy ebben a szezonban a legnagyobb riválisok ellen is felmutathatunk valamit, örülök, hogy ezt megint teljesítettük. Köszönöm a lányoknak a fegyelmezett, csupaszív játékot, ami ehhez kellett. Hatalmas siker ez a győzelem, Fradihoz méltóan játszott a csapat ezen a találkozón, még az ellenfél edzője szerint is megérdemelten nyertünk. Köszönjük a szurkolóinknak a biztatást, ők is kellettek ahhoz, hogy ezzel a szenzációs győzelemmel a dobogóra lépjen a csapat. Csapatunk a következő összeállításban játszott: Németh J. - Sütőné Gecző E., Demeter R., Fülep Sz., Kucsera L. - Szabó A. (Vig V., 80.), Rudán A., Krenács L., Zágor B. - Deli A. - Dörömbözi Cs.(Gál A., 90.) Gólszerzőink: Zágor, Dörömbözi |
Jelenlegi tabella:
1 Ferencváros 13 9 3 1 37 - 9 30 2 Bőcs 13 9 2 2 34 - 11 29 3 Cegléd 13 7 4 2 20 - 15 25 4 DVSC-DEAC 13 7 2 4 26 - 19 23 5 BKV Előre 13 5 5 3 22 - 18 20 6 Szolnok 13 5 4 4 18 - 21 19 7 Makó 13 5 3 5 26 - 25 18 8 MTK II 13 5 3 5 18 - 20 18 9 Kazincbarcika 13 4 5 4 19 - 22 17 10 Békéscsaba 13 5 1 7 24 - 35 16 11 Baktalórántháza 13 5 1 7 15 - 27 16 12 Vác 13 4 4 5 32 - 26 16 13 Vecsés 13 3 5 5 23 - 23 14 14 Jászberény 13 2 4 7 18 - 27 10 15 ESMTK 13 2 3 8 19 - 27 9 16 Tököl 13 2 1 10 14 - 43 7 |
A Fradidrukker . hú közleménye:
Keresünk minden értékelhető - videó, mobil, fénykép - felvételt, ami dokumentálta a szombati szlovák rendőrterrort! (Különös tekintettel a lelátó mögötti edzőpályán történt mészárlásra.) Valamennyi magyar szurkoló hatékonyabb védelmében kívánunk létrehozni egy központi adatbázist, amely segítségével mind a szlovák brutalitást, mind pedig magyar szurkolótársaink ártatlanságát bizonyíthatjuk. Aki rendelkezik ilyen felvételekkel, kérjük jelezze a boros.bank (kukac) fradidrukker (pont) hu vagy az info (kukac) fradidrukker (pont) hu vagy a Fradidrukker fórumán privát üzenetben bármelyik FSZSZ vagy csoportvezetőnek vagy moderátornak. Segítségeteket köszönjük! Ha bárkinek van ilyen anyaga, vagy tud arról, hogy ismerősének van, azt kérem küldje el ide. |
All times are GMT +1. The time now is 15:05. |