Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

DearCody 05-22-2006 10:16

Több orihoz 1x-re belépni

Sziasztok!
Már egy jó ideje hódítózok, de még egyszerre nem volt több orim. A kérdés az lenne, h be lehet-e lépni egyszerre több saját országhoz is, vagy csak külön külön? Ja és ha nem lehet akkor miért nem?
Előre is kösz a válaszokat!!!

aúú 05-22-2006 10:34

Quote:

Originally Posted by DearCody
Sziasztok!
Már egy jó ideje hódítózok, de még egyszerre nem volt több orim. A kérdés az lenne, h be lehet-e lépni egyszerre több saját országhoz is, vagy csak külön külön? Ja és ha nem lehet akkor miért nem?
Előre is kösz a válaszokat!!!

Amennyiben szabályosan tartod őket, azaz rendesen összekötve és figyelemben tartva, hogy az 5. szinteken összesen 1 orid lehet csak (anarchot kivéve), akkor igen, bent lehetsz ugyanúgy több oridban, mint ahogy belépsz egybe (egymás után lépkedsz be, vagy több ablakban, ez rád van bízva, ha szabályosan játszol)...

DearCody 05-22-2006 10:41

Quote:

Originally Posted by aúú
Amennyiben szabályosan tartod őket, azaz rendesen összekötve és figyelemben tartva, hogy az 5. szinteken összesen 1 orid lehet csak (anarchot kivéve), akkor igen, bent lehetsz ugyanúgy több oridban, mint ahogy belépsz egybe (egymás után lépkedsz be, vagy több ablakban, ez rád van bízva, ha szabályosan játszol)...

Természetesen a szabályosság nálam is egyértelmű volt! Köszönöm a választ!

Kisbér 05-22-2006 14:31

Quote:

Originally Posted by aúú

Én azt vettem észre, ha több orival lépek be a hódba, vagy az angol hódba, akkor azok egy idő után összekeverednek... Mármint ugyanazt az orit hozza mind2 ablak...
Erről nincs valami tapasztalatotok?

Ati 05-22-2006 14:33

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Én azt vettem észre, ha több orival lépek be a hódba, vagy az angol hódba, akkor azok egy idő után összekeverednek... Mármint ugyanazt az orit hozza mind2 ablak...
Erről nincs valami tapasztalatotok?

Külön böngészőt kell neki indítani. Nem új ablak, és belépni, hanem böngésző újra elindít, és úgy belép.

A kettő teljesen egyformán fog kinézni, ugyanúgy fogja az XP összecsoportodsítani is az ablakokat, mégis teljesen más a működésük.

Hogy miért... Azt a Microsoft-tól kérdezd. :)

Kisbér 05-22-2006 14:36

Quote:

Originally Posted by Ati
Külön böngészőt kell neki indítani. Nem új ablak, és belépni, hanem böngésző újra elindít, és úgy belép.

A kettő teljesen egyformán fog kinézni, ugyanúgy fogja az XP összecsoportodsítani is az ablakokat, mégis teljesen más a működésük.

Hogy miért... Azt a Microsoft-tól kérdezd. :)

Nah, mingyááá lecsekkolom :d

Milán™ 05-22-2006 14:38

Interet Explorer-nél nem keveri össze Mozilla-nal, Operanal stb.. összekeveri:)

Kisbér 05-22-2006 14:41

Quote:

Originally Posted by Milán™
Interet Explorer-nél nem keveri össze Mozilla-nal, Operanal stb.. összekeveri:)

Lehet én a múltkor Mozilla-val próbáltam... :D
Nah, mind1, most úgy néz ki echte microsoftos iexplorerrel megy :D
Microsoft rlz :D

Xeper 05-22-2006 15:31

én netcaptorral netezek, és ez nem engedi hogy több captor menjen, csak új ablakot lehet benne nyitni... az országaim miatt inkább feltettem 4 különböző böngészőt :D

Ati 05-22-2006 15:33

Quote:

Originally Posted by Xeper
én netcaptorral netezek, és ez nem engedi hogy több captor menjen, csak új ablakot lehet benne nyitni... az országaim miatt inkább feltettem 4 különbözõ böngészõt :D

A kevésbé "elvetemülteknek" :D az IE megteszi, abban lehet egyszerre több ország nyitva. :)

All times are GMT +1. The time now is 06:26.