![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
anarchba kilehetett volna kísérletezni, hogy mikor ütöd be az elfet , mikor nem, de 100 %-osan biztos vagyok benne, hogy ezt senki nem tette. nagyon sok jó játékos van a hódban, és senki nem tudta ezt. anno velem is előfordult egyszer, hogy bevertem az orkommal lefelé Xepi elfét A-ban, pedig nem szabadott volna beütnöm, és akkor sem tudtuk sem mi, sem ők a magyarázatot, pedig azért nem kisebb nevek voltak abban a klánban , mint Wand, Xepi, stb... nem minden hiba derül ki olyan könnyen, ez is csak azért derült ki , mert Ati megnézte... aki igazán hadisnak érzi magát, akkor az a bug javítását választja, és megpróbálja majd beütni az elfeket 30 % védőerővel is... egy 35-35 % elfet fix 95 % morállal, egy 73 % barrakkal támadó ork, (vagy 71,5 % barrakkal támadó 2 személyiségű ork ) már gond nélkül beüt a jelenlegi állapotban... nem hiszem hogy ez kihívást jelent bárkinek is. az ennél élezetebb elfek az igazi csemegék. :p |
Quote:
Pontosan ezért nem kattintok sehova sem.Aki gamelni akar elfel tegye azt.Előbb-utóbb úgyis elkapja valaki a grabancát aztán nyekk;) |
Quote:
óriással nem megy? gnómmal nem megy? és elffel beütöd vajon az elfet? hadizz hadis fajjal. |
elment egy időre a netem, de azért még beírom :o
Quote:
ÉLJEN A FARIPLAY GYEREKEK!! |
Quote:
a támadó félnek óriási előnye van... - ő tudja mikor akar ütni - akkor fog indulni amikor a morálja szét veri a plafont :) ott simán van + 5% előnye, a védekező orival szembe... az pedig ,hogy 1/a vagy nem 1/a érdekes dolog. lentebbi szinten semmi kockázatot nem jelent egy üresre támadás, a kár töredékét tudják okozni 2400 hektárig bezárólag, mint 1/a ban... az új fedezési szabályok mellett ugye senki nem akarja össze hasonlítani a 2000 hektáron bekapott sereget földre , mondjuk a 6000 hektáron bekapottal... 1/a-ban elvesztesz egy csatában annyi földet, mint előtte az összes szinten, azzal a különbséggel, hogy majd sokszorosáért fedezed vissza... de ez mellékes ne foglalkozzunk vele :cool: |
Quote:
Eddig is 30%al számoltam, és bevertem az elfeket, ezzel sincs baj. Csak nem szívesen támogatom az elfet még pluszban. Ha más esélytelenebb fajról vitatkoznánk, egy szóval se mondanám, hogy ne erősítsük, de pont az elf az egyik legerősebb faj, nem értem miért gyúrnánk őt. De az ork 10%os erősítését sem támogatnám... |
Quote:
és mi lenne az, ha meghagynánk 20%-nak és át is írnánk a súgóban? na mi? csak nem gyengítés? - márpedig gyengíteni nem szabadna semmit ne legyünk már álszentek kérem szépen ha meg nem tudjuk beütni, akkor valaki úgy is széjjelártózza |
Quote:
Sajnálom, hogy 30al számolok, és 100%os katmorállal, és szoktam +50torony és +50 barakkot is adni neki, hátha épül. tudom hülye vagyok, és az lenne az igazi, ha még az elf megkapná a tükörvarit is, és 95%hoz tartana a morálja... Miért a védekezést tápoljuk? Hm? S kérlek ne mondjunk olyanokat, hogy széjjelártózzuk az elfet 1/A topjában... |
All times are GMT +1. The time now is 06:01. |