![]() |
Quote:
|
Quote:
Törpe ország vagy, vagyis gondolom abból, hogy ide írtad :D Miért nem azt csinálod, amiben jó vagy? 7% könyvtár? Inkább legyen 10% tornyod, mert így te vagy könnyű falat. Én ilyesmit szoktam törpével csinálni: Ház 16% Barakk 30-35% Kovácsműhely 2-5% Tanya 10-12% bányák összesen 4-5% Őrtorony 10-12% Kocsma 10-15% Templom 7% plusz bank és raktár úgy, hogy jó legyen. Attól függően, hogy éppen melyik időszak van, úgy módosul az éplista. De ne feledd, hogy jó szövetségesek nélkül a törpe keveset ér. Ja, még valami. Ha nagyon drága a kaja, akkor több tanya kell, mert ezzel egész minuszos, de amúgy általában megéri a kaját lopni vagy venni. Ennyi kocsmával valszeg nem tekercseznek majd le, ha mégis, meg a kopást pótold a piacról. |
Quote:
Quote:
|
törpe, gazdálkodó, szövetségben. magas gabona és nyers árak mellett.
700 hektár ház 16% 113db - 100%os foglalkoztatottság barakk 22% 155db - 9672 hely (6368 íj, 3304 ló) kovács 1% 10db - 90 fegyver/kör tanya 16% 111db - 589 bála túltermelés raktár 2% 15db bányák 4% 31db (150 agyag, 300 fa, 390 kő, 90 fém /kör) őrtorony 10% 70db kocsma 19% 130db - 8112 toli templom 9% 65db - 10140 vari fél-elfek ígyis úgyis lelopnak, viszont más törpék - orkok tökéletes célpontok meg a szövifelmérés és éplista is az én dolgom lenne. vélemény? |
Quote:
vajon mit csinalsz ha az a tokeletes ork celpont bever? :) |
A tökéletes ork célpont így is úgy is beverni, node nem mindegy, hogy mennyivel.
30%barakk mindenképpen. A nyert te adod a szövetségeseknek, gondolom, akkor átvehetnek a kajáltatásból egy részesedést. Nem kell mindent neked termelni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A valaszod meg kb az enyem reszhalmaza... Szal nem vagom. :) |
a tanyákkal a piacra gondoltam termelni, de akkor helyettük kellene több bánya. és kocsmákból mennyit hagyjak meg? barakkot írtatok, de nem lenne jobb, ha a 15% toronyra mennék akkormár rá? vagy legyen látszólag több sereg 10% toronnyal?
|
All times are GMT +1. The time now is 16:43. |