![]() |
Quote:
Én nem mondom hogy a földleadás bizonyitható mert a legtöbb esetben sajnos nem, még akkor sem ha nyilvánvaló:( de arra szeretnék utalni, hogy vannak esetek amikor igen is van rá bizonyiték! Amúgy én is inkább egy olyan szabályozás híve vagyok ami kiszüri a földleadásokat,minthogy akár pakolgassák át a szabályosan játszó orikat. |
Quote:
ilyenkor szokás jó sokszor kiküldeni kis seregeket ... mindezt gömb nélkül... esetleg erre bizonyíték... |
Quote:
|
Quote:
- hulla - látja króninkában, hogy mineki őt támadja, és pontosan tudja, hogy akkor be fog menni minden serege Ez nem bizonyító erejű. Quote:
Ez teljesen normális, ez semmire nem bizonyíték. Quote:
Quote:
|
Quote:
Mi alapján mondod azt, hogy számára az a célpont ismeretlen volt? |
Valahonnan innen forrósodott fel a téma, és jött elő, hogy minden ilyen 100%-os bizonyíték, úgyhogy idéznék egy másik topicból egy beírást:
Quote:
|
Quote:
nem tudtak beverni több mint 9 körről ... elkezdtek kis seregeket küldeni rám.. az ő moráljuk az egeket verte párnap múlva, az enyém meg kis emelkedés után visszább zuhant , mint amennyin volt... onnantól nem tudtam védeni a seregüket... ha ki akartam volna velük cseszni, kiteszem direkt az íjaimat? beengedem őket? és mehet mindenki anarchba?? mostantól szerinted akkor, ha nekem van egy egyszemélyiségű országom, amit nem sajnálok, rám jön egy ellenségem, kipakolok mindent, és valakinek szólok, hogy jelentsen már fel azt megy mindenki anarchba ?? :D:D:D nem rossz |
Quote:
Picit elharapodztam én is belátom, engem sikerült meggyözni, hogy beismerés nélkül nem lehet bizonyitani, mégha nyilván való az eset akkor is ott van az a talán mégse. Viszont sztem akkor arra kéne ráfeküdni, hogy vmilyen módon lehessen csökkenteni az ilyen eseteket, amire indult anno ez a téma. És sztem a minimum földes +baráti maluszos ötlet elérné hogy csökkenjen a földleadások száma, anélkül, hogy bárkit is anarchba raknánk, vagy ellehetlenitenénk a játékát. Sztem a játékon belüli csalások csökkentése is ugyanolyan fontos mint a folyamatos fejlesztése. |
Ehez hozzá tartozik még az is hogy a beismerés sem fedi mindig 100%-ig a valóságot.
Több eset is volt mikor valalki jksz-el fenyegetőzött, humorosan, vagy komolytalanul, alaptalanul és röppent az anarhba. De van oylan játékos társunk is aki csak úgy tud érvényesülni hogy addig irja a provokáló zöldeket mig az ellenfél kinem tiltatja magát vagy nem röppen anarhba. |
Laziga, lehet hogy túl sokat aludtál ?:)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:34. |