![]() |
én a W-ből szemezgetek, hát mit ne mondjak...
a tiédhez sem kell sokat hozzátenni:) |
Quote:
jah és 5-6 főmióta minősül nagynak A-ban?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
az őt nem érdekli, ő csak nagyokhoz menne
|
Üdv vezére vezérei mindanyian!
A szövetségembe keresnék egy negyedik tagot, ki képes arra hogy seregeivel idegen földet taposson. Egy másik sereggel egyetemben. A többi segítség az alviágból, illetve a varázslók titkos terméből jön. Rengjen minden föld, hulljon alatomosan a nép, pusztuljon ki gyenge, és legyen megalkuvó az erős, és gyenge is. Környékröl várom a hadis orszgágok jelentkezését. Nincs feltétel, csak annyi, hogy ne legyél élőhalott. Gyere mi várunk sok mindennel, ami csak kellhet neked. Üdv: xxxxxx jól van, azért L-ben is vannak még rendhagyó hirdetések:) |
"Enyhén szadista a vaelejéig romlott,mocsakos,szakbarbár hozzá hasonló szöke,vörös,fekete,barna démonokta keres oránkénti orgiákra,mig a szünetekben az uri közönség hodol szadista,gyilkolászos hajlamaink, heveny fosztogatásban,hoditásban torkolva,mig desszert gyanánt némi rablással füszerezve mindezeket.Ajánlatokat rabszolgák utján kérem hozzám áthajtani:DDDDDDDDDDDDDDDD"
Ez mán nem semmi. Én is tudok összetett mondatokat írni, de ennek elfelejtettem az elejét, mire a végére jutottam. Biztos szövit keres.. !?!:) |
Quote:
cfgk (#hjku) 2007-03-03 hukh Helyezés: hkjku Érték: 27062 Hello mindenkinek! Megüresedett egy hely a szövetségünkbe... Bármilyen országot szivesen látunk harmadikként, csak három feltétel van: 1. Legyél a 2-4 kör távolságban. 2. Legyél csapatjátékos. 3. Legyél tapasztalt játékos hmmm érdekes... újfajta szövetség? :D |
"hali ember vagyok.
kellene egy tapasztalt szövi. vezér vagyok (szövetség vezére)" ember.. és még vezér is.. aztakutyafáját, ez már döfi :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:06. |