Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

Redback 08-21-2008 21:01

Quote:

Originally Posted by Chewbacca (Post 187778)
ez az amiben nem ertek egyet :) aki bevallalja hogy beveri a hullat (1 sereggel vagy 8al mindegy) az kivonja magat a forgalombol. tud tolizni, varizni (tavolozni foleg), de az tobbnyire a hulla ellen mukodne csak. ha a hadis uti be, kiesik egy verolegeny, tehat szerintem egy hadis semmikepp nem engedheti meg maganak :) ki vinne csataba a sereget? a varis? :D persze, 3 hadis dukal egy ilyen szovibe, marad meg ketto, de lenyeg hogy az az ori addig reszelgetheti a kormet. a varis, tolis meg 1-2 sereggel ha befer, de romokban lelne az orit mire hazaer :rolleyes:
de tegyuk fel valaki leveri a hullat. marad a szovi 3 orija bennuk a hulla ijaszaval, az ellen oldalan meg szinten 3 ori meg egy vegetalo hadi. viharral pestissel mar igencsak sokba kerul a befokozas, ha pedig netan hullara kitamadas kozben az egesz szovi lefoldene, nem latom be hogy tudna feltapaszkodni :D
az en otletem arra a logikara alapult hogy "miert bantanal egy vedekezo akciokeptelen hullat mikor ennyi sereggel befersz a hadikhoz/varihoz?". nem hiszem a hullara csak ugy zaporoznanak az utesek :D
na ez csak egy otlet :) hogy vigyunk a hullaba egy kis "fenyt" :p

Figyelj, igaz hogy 20 körig kb semmit nem tud tenni, de viszont az ellen meggyengülne szerintem.Én mondjuk nem olyan szövit képzelek el, hogy 1 varis 1 tolis meg 2 hadis.1varihadi,1haditoli,2 hadi.Ott azért vannak seregek elég rendesen.

csabi 08-21-2008 21:16

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 187783)
Figyelj, igaz hogy 20 körig kb semmit nem tud tenni, de viszont az ellen meggyengülne szerintem.Én mondjuk nem olyan szövit képzelek el, hogy 1 varis 1 tolis meg 2 hadis.1varihadi,1haditoli,2 hadi.Ott azért vannak seregek elég rendesen.

mért nem tud semmit tenni? betegen nem lehet kiküldeni a seregeket? ;)

(bocsi, h a tiédet idéztem be, de a Bakkáéba jobban bele tudnék kötni... :o

Chewbacca 08-21-2008 21:50

senki nem mondta vilagmegvaltasra torekszek.. azt nem hullaval tennem :D
ezt csak az "MF hulla" meg "3hulla 1vari" felallasnal egy fokkal eletkepesebb felallas :) nem tudom mar kinel lattam a profilejaban "az elet szar, de szarbol lehet varat epiteni".. ez a hulla feeling :D
OFF: elnezest a plagizalasert :o

Redback 08-21-2008 21:52

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 187784)
mért nem tud semmit tenni? betegen nem lehet kiküldeni a seregeket? ;)

(bocsi, h a tiédet idéztem be, de a Bakkáéba jobban bele tudnék kötni... :o

ez is igaz, de feltételeztem hogy nincs szövitarcsi.

Zoli 08-21-2008 22:01

Véleményem szerint Csubi (ugye hívhatlak Csubinak?) te túl sokat hiszel egy betegségről...egyik ismim 4 napig volt beteg, és nem azért, mert nem volt kórháza, hanem mert ment támadni (1k-600 heki nagyságú orival..konkrétat nem mondok)
szóval én nem hiszem, hogy ez akárkit is visszatartana, akinek van lóvéja, hogy túlélje.aztán a betegség egy fél nap alatt lemegy...szóval nem valami nagy vasziszdasz, úgyhogy sztem ott a hiba a tervedben, hogy erre építesz.

Chewbacca 08-21-2008 23:30

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 187801)
Véleményem szerint Csubi (ugye hívhatlak Csubinak?) te túl sokat hiszel egy betegségről...egyik ismim 4 napig volt beteg, és nem azért, mert nem volt kórháza, hanem mert ment támadni (1k-600 heki nagyságú orival..konkrétat nem mondok)
szóval én nem hiszem, hogy ez akárkit is visszatartana, akinek van lóvéja, hogy túlélje.aztán a betegség egy fél nap alatt lemegy...szóval nem valami nagy vasziszdasz, úgyhogy sztem ott a hiba a tervedben, hogy erre építesz.

A hulla.. az csak hulla marad :) Mindegy milyen szoviben, minden milyen felallasban, de egy zombi csak gyengiti a szovit. Nem vitatom en az alap igazsagokat. ;) Arra lennek kivancsi mi az a max ami egy hullabol kisajtolhato. Minden trukkel, huncutsaggal ami csak belefer. Es csak az abszolut rendhagyo nyakatekert felallasok johetnek szoba :) Penzzel persze hogy szellentesnyi ereje van csak a jarvanynak.. de mire nem igaz ez a loveval?:p
Ha valakinek van jobb otlete hullara szoviben szivesen vennem :) Nem eros, topban eletkepes szovik.. csak ami egy hullaval kihozhato.. :D

Zoli 08-22-2008 10:50

Quote:

Originally Posted by Chewbacca (Post 187808)
A hulla.. az csak hulla marad :) Mindegy milyen szoviben, minden milyen felallasban, de egy zombi csak gyengiti a szovit. Nem vitatom en az alap igazsagokat. ;) Arra lennek kivancsi mi az a max ami egy hullabol kisajtolhato. Minden trukkel, huncutsaggal ami csak belefer. Es csak az abszolut rendhagyo nyakatekert felallasok johetnek szoba :) Penzzel persze hogy szellentesnyi ereje van csak a jarvanynak.. de mire nem igaz ez a loveval?:p
Ha valakinek van jobb otlete hullara szoviben szivesen vennem :) Nem eros, topban eletkepes szovik.. csak ami egy hullaval kihozhato.. :D

ööö...jó, ha találok ilyet, írok majd

Steve 08-22-2008 15:17

Chewbacca túlértékeled a betegség fontosságát.

Zoli 08-22-2008 18:15

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 187881)
Chewbacca túlértékeled a betegség fontosságát.

hmm...egy mondatban is meg lehet fogalmazni :):rolleyes::cool:

sen K.I. 08-22-2008 21:34

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 1788)
én személy szerint eddig félig kicsináltam egy hullákból álló szövit, egyedül, ember toliként. nálam pattant 38k ló és 10k elit is, de egy már törölt, 1 meg kijött fullra és levertem, a gyújtásnál meg 8-9 ház éget/gyújtás. Szóval, aki hullával komolyan akar játszani, az nagyon megszenved vele

Hali;)

Nekem mindig simán megy a hullával haladás. Van egy bevált módszerem.
Szeretem ezt a fajt. Egyszerű és jól hasznosítható. Azért tudni kell játszani, hogy ne bántsák :D:D
sen K.I.

All times are GMT +1. The time now is 06:03.