![]() |
amelyik győz az úgy is lesz? vagy ez azt jelenti lehet belőle vmi?
|
Hjajj nekem....
Nagy gondban vagyok, mivel szeretnék szavazni én is, de nekem nincs kis kék számocskám (még) és nem tudom teljes mértékben átérezni a helyzet súlyát. Az igaz, hogy aki később kezdte a játékot annak nehezebb lessz elérni magasabb értékű számocskát mint " a régi motorosoknak". Anno jó 5letnek tűnt a nehezítés bevezetése és támogattam is, mivel én személy szerint szeretem a kihívásokat és a bizonyos 30% nem egy nagy cucc elérni. Viszont annyian panaszkodtak és érveltek (volt akinek a mondatai meggyőztek, de volt olyan is aki emeletes marhaságokat zagyvált össze-vissza) a dolog emiatt, hogy be kell vallanom kissé összezavarodtam. Most itt szerintem az a kérdés, hogy a kis számocskák mit szimbolizáljanak? Elismertséget a játékkal eltöltött időért vagy inkább a rátermettségért? Sokan mondták, hogy segítség nélkül nem lehet első lenni. Nos mindenhol vannak elsők + utolsók. Játékban, sportban, gazdagságban .... mindenben. Említve lett az is, hogy így sokaknak nem lessz lehetősége top 1-nek lennie és így nem tud majd kék 9es fölé menni- nos nem lehet mindenki fociVB győztes sem, nem lehet F1 világbajnok sem, nem lehet Bill Gates sem stb. Szerintem ez mindenki számára világos. Bár itt megemlíteném, hogy amikor téma volt a dolog a külső fórumon nem volt ennyi ellenvetés. Nos, a játék a felhasználóknak azaz nekünk van és, ha már megadatott a lehetőség, hogy döntsünk miként szeretnénk élvezni a Hódítót, éljünk vele. Nincs érteleme a fenyegetőzésnek, hogy ha így marad nem játszok, nem jó az egész, el lett sz...a stb, inkább hajrá ide és beleszólni a játék fejlesztésébe akkor, amikor még csak tervek vannak :) Nah most megaszondtam :) Ami pedig azt illeti a Hódító jelenlegi álása szerint valóban nem lehet bejutni a top10be, ha az ott lévők nem akarják. Ez tény. Persze írva vagyon, miszerint: Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... A diplomácia eléggé tág fogalom ;) Nos ez az én véleményem. Nem áll szándékomban senkit se bántani szavaimmal, ha mégis valakit sért a dolog attól elnézést kérek. u.i.: bevallom nem olvastam el az összes előttem lévő beírást, ezért ne tessék szemrehányást tenni, ha valakinek a szavait netalán ismételtem volna. Van olyan aki, csak azt várja, hogy beszóljon. Majd holnap elolvasom, ha nem leszek ennyire álmos. |
Quote:
Én abban az időben nem játszottam, de mintha olyat olvastam volna, hogy mikor nem volt kötelező felmenni, erősen néptelenedett elfele az A. Mikor én léptem( tavasszal) 468-an voltunk A-ban, most 615-en. És ez szerintem jó. |
és ebből a + létszámból mennyi a betonozott elf? és az ő jelenlétükkel mi javult a játékban?
|
ati: a szavazattörlések általad jelzett módjával teljesen egyetértek!
azt is megértem, hogy mért azokra szavaztál - azokhoz kell a legkevesebbet programozni :( (bár csodálkoztam, hogy az 1 és 2 pontot elvi okokbol nem dobtad vissza) annak fényében, hogy végülis komplex változtatás-csomag lett bevezetve, és a többi lényeges változtatás (pl a felfedezés) is kikezdheti-megmozgathatja az A-ban betokosodott sündisznó országokat, nehezebb lesz a top klánokbol mégis forduló országok helyére uj tagokat felhuzni, emiatt talán gyengülnek. és talán-talán az A mégis élvezhetöen játszható lesz. ENNEK SZURKOLOK! ezért kardoskodom továbbra is az ugyan könnyitett, de lépcsözetes feltételü 1/A mellett, mert a fix %-kal a felfedezés módositás nem fogja elérni a hatását. |
kényszer
Quote:
|
Számít ez a szavazás vmit?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:18. |