Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Grabi 12-01-2006 19:59

amelyik győz az úgy is lesz? vagy ez azt jelenti lehet belőle vmi?

Cece 12-01-2006 20:06

Hjajj nekem....
Nagy gondban vagyok, mivel szeretnék szavazni én is, de nekem nincs kis kék számocskám (még) és nem tudom teljes mértékben átérezni a helyzet súlyát.
Az igaz, hogy aki később kezdte a játékot annak nehezebb lessz elérni magasabb értékű számocskát mint " a régi motorosoknak".
Anno jó 5letnek tűnt a nehezítés bevezetése és támogattam is, mivel én személy szerint szeretem a kihívásokat és a bizonyos 30% nem egy nagy cucc elérni. Viszont annyian panaszkodtak és érveltek (volt akinek a mondatai meggyőztek, de volt olyan is aki emeletes marhaságokat zagyvált össze-vissza) a dolog emiatt, hogy be kell vallanom kissé összezavarodtam.

Most itt szerintem az a kérdés, hogy a kis számocskák mit szimbolizáljanak? Elismertséget a játékkal eltöltött időért vagy inkább a rátermettségért?

Sokan mondták, hogy segítség nélkül nem lehet első lenni. Nos mindenhol vannak elsők + utolsók. Játékban, sportban, gazdagságban .... mindenben.
Említve lett az is, hogy így sokaknak nem lessz lehetősége top 1-nek lennie és így nem tud majd kék 9es fölé menni- nos nem lehet mindenki fociVB győztes sem, nem lehet F1 világbajnok sem, nem lehet Bill Gates
sem stb. Szerintem ez mindenki számára világos.

Bár itt megemlíteném, hogy amikor téma volt a dolog a külső fórumon nem volt ennyi ellenvetés. Nos, a játék a felhasználóknak azaz nekünk van és, ha már megadatott a lehetőség, hogy döntsünk miként szeretnénk élvezni a Hódítót, éljünk vele. Nincs érteleme a fenyegetőzésnek, hogy ha így marad nem játszok, nem jó az egész, el lett sz...a stb, inkább hajrá ide és beleszólni a játék fejlesztésébe akkor, amikor még csak tervek vannak :)
Nah most megaszondtam :)

Ami pedig azt illeti a Hódító jelenlegi álása szerint valóban nem lehet bejutni a top10be, ha az ott lévők nem akarják. Ez tény. Persze írva vagyon, miszerint: Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...
A diplomácia eléggé tág fogalom ;)
Nos ez az én véleményem. Nem áll szándékomban senkit se bántani szavaimmal, ha mégis valakit sért a dolog attól elnézést kérek.

u.i.: bevallom nem olvastam el az összes előttem lévő beírást, ezért ne tessék szemrehányást tenni, ha valakinek a szavait netalán ismételtem volna. Van olyan aki, csak azt várja, hogy beszóljon. Majd holnap elolvasom, ha nem leszek ennyire álmos.

Synkel 12-01-2006 20:14

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49084)
Attól hogy nem kötelező felmenni, még nem hiszem, hogy az emberek testületileg, élből elkerülnék, és elnéptelenedne az egész 1A. Mindig vannak, akiknek az a céljuk hogy ők legyenek a legnagyobbak. Akinek viszont ez nem szempont, az ne menjen oda, ha nem akar.

Én abban az időben nem játszottam, de mintha olyat olvastam volna, hogy mikor nem volt kötelező felmenni, erősen néptelenedett elfele az A. Mikor én léptem( tavasszal) 468-an voltunk A-ban, most 615-en. És ez szerintem jó.

Grabi 12-01-2006 20:16

és ebből a + létszámból mennyi a betonozott elf? és az ő jelenlétükkel mi javult a játékban?

bitboss 12-01-2006 20:16

ati: a szavazattörlések általad jelzett módjával teljesen egyetértek!
azt is megértem, hogy mért azokra szavaztál - azokhoz kell a legkevesebbet programozni :(
(bár csodálkoztam, hogy az 1 és 2 pontot elvi okokbol nem dobtad vissza)

annak fényében, hogy végülis komplex változtatás-csomag lett bevezetve, és a többi lényeges változtatás (pl a felfedezés) is kikezdheti-megmozgathatja az A-ban betokosodott sündisznó országokat, nehezebb lesz a top klánokbol mégis forduló országok helyére uj tagokat felhuzni, emiatt talán gyengülnek.
és talán-talán az A mégis élvezhetöen játszható lesz.

ENNEK SZURKOLOK!

ezért kardoskodom továbbra is az ugyan könnyitett, de lépcsözetes feltételü 1/A mellett, mert a fix %-kal a felfedezés módositás nem fogja elérni a hatását.

zaff 12-01-2006 20:16

kényszer

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49083)
Ha lehetővé tesszük, hogy az A-t kompletten ki lehessen hagyni, akkor nagyon sok új és jó játékos eleve ki se próbálja, mert őt is elijesztették.

- ha meg felkényszerited, és nincs kedve játszani ott lesz egy csomó szabis, vagy inaktiv csak mert itt kell lenni ori!:mad:

Pool 12-01-2006 20:16

Számít ez a szavazás vmit?

laci 12-01-2006 20:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49088)
Én abban az időben nem játszottam, de mintha olyat olvastam volna, hogy mikor nem volt kötelező felmenni, erősen néptelenedett elfele az A. Mikor én léptem( tavasszal) 468-an voltunk A-ban, most 615-en. És ez szerintem jó.

Szerintem nem jó, ha a 615 többsége nem a játék miatt van fent, hanem mert "kötelezö" (már amennyire ez az egész kötelező ;) ). Ezért mondom, hogy csak az menjen oda, akinek az tetszik, ami ott van (nem föltétlenül rossz vagy jó), a többieket hagyjuk meg a másik úton.

Cece 12-01-2006 20:19

Quote:

Originally Posted by zaff (Post 49092)
- ha meg felkényszerited, és nincs kedve játszani ott lesz egy csomó szabis, vagy inaktiv csak mert itt kell lenni ori!:mad:

Az, hogy csupán az A-ban van nem elég. Játékba kell lenni.

Cece 12-01-2006 20:20

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 49093)
Számít ez a szavazás vmit?

Ha jól tudom álltalában az érvelések számítanak és nem a szavazás.

All times are GMT +1. The time now is 09:18.