![]() |
Továbbra sem értem, hogy annak az 1-2 nagyon ellenkező kollegának és Mr. "CÁF" Kisbérnek ez miért fájna.. és nem, az elvek bemagyarázást sem értem..
Csak magamat tudom ismételni.. Quote:
|
Quote:
|
az eredeti otlet azonban jo! amellett vagyok, hogy be lehessen allitani a helytartot arra, hogy betegseg eseten leallitsa a katikepzest!
|
Quote:
Ettől én még támogatom... mert ezzel nem a helytartó csinál vmit helyettünk hanem pont hogy NEM csinál valamit... |
Quote:
Szóval ha ezt megcsináljuk, jön a következő kérés, hogy ha minuszban van a foglalkoztatottság, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen te sem képeznél. Az is pitiáner változtatás, kerüljön bele, hajrá! Aztán jön valaki, hogy ha loptak tőlem az elmúlt 3 körben embert, akkor ne képezzen már a helytartó, hiszen folyamatosan viszik az embereimet, és ha már fizetek érte miért teszi tönkre a helytartó az országom?! Ezt is bevezetik, mindenki örül 2 napig. Aztán megint jön valaki, és azt mondja, hogy ha éhezem, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, ha éhezel. Ez is kényelmi változtatás, kerüljön bele. Tök boldog mindenki 2 napig. Aztán megint jön egy tamagocsis csóka, aki azt mondja, hogy ha megy rajtam a vihar vagy a szárazság, akkor ne képezzen a helytartó. Hisz magam sem képzek akkor katonát, miért képez akkor a helytartó, tönkreteszi az országom.. ez csak egy kényelmi változtatás, kerüljön pipa a helytartóba. Jó, ez is bekerül, mindenki boldog 2 napig. Aztán megint jön valaki, hogy ha a morálom 60% alatt van, akkor ne képezzen a helytartó, hiszen te sem képeznél, amikor lázonganak, gyújtogatnak, elköltöznek a lakosok, fizetek a vip-ért, miért teszi tönkre a helytartó az országom nemigaz?! Ez is belekerül, 2 napig mindenki boldog... és így tovább a végtelenségig... Remélem most már érted, hogy alapvetően nem azzal van bajom, hogy ez a modul bekerül-e vagy sem... De egy idő után Ati azt fogja mondani, hogy na most már elmentek a ... valahova... Én úgy gondolom, hogy ez az idő már most elérkezett, mások meg nem. Ahogy Serg, vagy Arra, vagy nem tudom ki mondta, ez a játék a hódító, és nem a helytartó-menedzser :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
a viharra és szárazra ott a helytartó napsütése + növekedése. így a katonaképzés leállítása a helytartóval már valóban túlzás lenne.
emberlopások + házgyújtások esetén a képzés leállítása megintcsak durva lenne, mert az egy másik ori aktivitása miatt kapod be. így "jogtalan előnyhöz" jutnál. fenti kettő ötlet felvetését én is elutasítanám. A betegséget viszont bekaphatod más ori aktív akciójától függetlenül is (értsd: nem a másik ori küldi rád a betegséget, hanem az ő akcióitól függetlenül kapod be), így a katonaképzés leállítása kényelmi funkció. ha így is rápillantanátok a kérdésre lehet érezni hogy hol a határ a tamagocsi helytartó és a kényelmi funkció között. az aki nem tud itt lenni fedezzen fel meg érdekes a felfedezési szabályok miatt. meg nem tudom te írtad-e, de ilyet ne írkáljatok h "aki nem tud itt lenni menjen tevézni"... attól h nincs időm még szerethetem a játékot. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Maximum eléri a menedzserem, ha már fizetek neki, hogy minden héten 2x mehessek focizni.. És ha pont azon a meccsen törik el a lábam, akkor meg anyázom a menedzsert :D De az nem a menedzser hibája... Vele szerződést kötöttem, és megkértem, hogy szervezzen nekem még 1 lehetőséget focizásra hetente.. ő megszervezte a focit.. De hogy én béna voltam, és eltörtem a lábam, arról ő nem tehet :D Lehet hülye példa, de beindult a fantáziám :D |
sztem ez már nem érvelés, hanem szimplán kötekedés :rolleyes:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:20. |