Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 08-19-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 118723)
A lényeg,hogy nem indúl a srác,mert nem lát egy csepp esélyt se!
Ez poolnak érdem végülis:)
Csak nem tudom mi abban az élvezet,hogy alap hátrányból indulnak páran,mert nincs tapasztalatuk!

Én pont ezért fogadtam el a 0 drágakövet:D
Mert így azért ha lehagyom Poolt az vicc lesz;) De szerintem ezzel Pool is egyet ért:)

Pool 08-19-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 118723)
A lényeg,hogy nem indúl a srác,mert nem lát egy csepp esélyt se!
Ez poolnak érdem végülis:)
Csak nem tudom mi abban az élvezet,hogy alap hátrányból indulnak páran,mert nincs tapasztalatuk!

Nem az élvezet miatt. Abban mi az élvezet, hogy 120k aranyat kapsz körönként és mégsem tudsz mit kezdeni vele? Aki nem jön, nem jön...
Ne arról szóljon már a párbaj, hogy 30-ra minden felépítve, bevédem magam 1.5 óra alatt, nőjön a nép, kki tud több házat építeni. És esetleg a végén kicsit varizok/tolizok...
Itt tényleg kell kicsit gondolkozni, hogy képzek, vagy a lét gyűjtöm a bankjaimnak, mit képzek, mikor képzek, mit építek, mikor építem...

Pool 08-19-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 118725)
Én pont ezért fogadtam el a 0 drágakövet:D
Mert így azért ha lehagyom Poolt az vicc lesz;) De szerintem ezzel Pool is egyet ért:)

Pedig azt hittem, hogy Te régen is párbajoztál eleget.
De ok, akkor ez ne számítson, csak játszunk egy jót...

J.Ati 08-19-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 118726)
Aki nem jön, nem jön...

kiváncsi leszek mennyi ember jön:)

J.Ati 08-19-2007 16:13

Azért pool most újra beindúltak a párbajok neked köszönhetően:D:D grat hozzá;)
Kellett neked Harcosok topicot olvasni:D

Harcosok 08-19-2007 16:15

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 118727)
Pedig azt hittem, hogy Te régen is párbajoztál eleget.
De ok, akkor ez ne számítson, csak játszunk egy jót...

Számítson mindenképpen:)!!!!Ha én nyerek ha te számítson:)
áhh én már azután kezdtem amugy játszani amikor 2k lett a drágakő ára
én ezt a 2-t is már ugy mentem ,hogy be volt állítva 0 drágakő és ugy jelentkeztem:)
de az egyik nem is rendes volt mer tott csak 25k arannyla indultunk:)
De számítson;)

mennyelhej 08-19-2007 22:03

Miert keseritetek meg jobban? A kedvenc csapatop 0:0-t csinalt, ugy, h 80 pecig ember elonybe jatszott es kihagyott meg 1 11-est, most meg kell olvassam harcosokat is. Hogy hogy bir meg a Fold egy ilyet?
Harcosok, ha egy kicsit is okosabb volnal, mar reg vege lenne az egessz szivatasnak, meg topiknak meg mindennek, de na... Kicsit mar uncsi a folytonos onimadatod, meg ondicsereted!

-Ede- 08-19-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by mennyelhej (Post 118749)
Miert keseritetek meg jobban? A kedvenc csapatop 0:0-t csinalt, ugy, h 80 pecig ember elonybe jatszott es kihagyott meg 1 11-est, most meg kell olvassam harcosokat is. Hogy hogy bir meg a Fold egy ilyet?
Harcosok, ha egy kicsit is okosabb volnal, mar reg vege lenne az egessz szivatasnak, meg topiknak meg mindennek, de na... Kicsit mar uncsi a folytonos onimadatod, meg ondicsereted!

nem szoktam chat topikokba írni, de ezt a topicokot rendszeresen olvasom, és gyakran röhögöm magam az asztal alá
ha nem birod moderálni magad csak amiatt mert a kedvenc csapatod vesztett, akkor ne írj fórumokra, vagy egyszerűen ne nézz focit,... szerintem
másrészt ha az egészet csak öndicséretnek tartod, jelentkezhetsz a párbajra és elverhetsz mindenkit, vagy ha nem hiszed magad olyan jónak, csak kritizálni tudsz, akkor a témát l is lehet tiltani!

ennyi

Andrew 08-19-2007 22:31

Quote:

Originally Posted by mennyelhej (Post 118749)

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 118751)
nem szoktam chat topikokba írni, de ezt a topicokot rendszeresen olvasom, és gyakran röhögöm magam az asztal alá
ha nem birod moderálni magad csak amiatt mert a kedvenc csapatod vesztett, akkor ne írj fórumokra, vagy egyszerűen ne nézz focit,... szerintem
másrészt ha az egészet csak öndicséretnek tartod, jelentkezhetsz a párbajra és elverhetsz mindenkit, vagy ha nem hiszed magad olyan jónak, csak kritizálni tudsz, akkor a témát l is lehet tiltani!

ennyi

szerintem ideje aludnotok :D:D

-Ede- 08-19-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 118753)
szerintem ideje aludnotok :D:D

mondassz valamit:D
a tüzijáték ellopta a dobhártyám:(

All times are GMT +1. The time now is 14:42.