![]()  | 

Quote: 

Mert így azért ha lehagyom Poolt az vicc lesz;) De szerintem ezzel Pool is egyet ért:)  | 

Quote: 

Ne arról szóljon már a párbaj, hogy 30-ra minden felépítve, bevédem magam 1.5 óra alatt, nőjön a nép, kki tud több házat építeni. És esetleg a végén kicsit varizok/tolizok... Itt tényleg kell kicsit gondolkozni, hogy képzek, vagy a lét gyűjtöm a bankjaimnak, mit képzek, mikor képzek, mit építek, mikor építem...  | 

Quote: 

De ok, akkor ez ne számítson, csak játszunk egy jót...  | 

Quote: 

| 

Azért pool most újra beindúltak a párbajok neked köszönhetően:D:D grat hozzá;) 
	Kellett neked Harcosok topicot olvasni:D  | 

Quote: 

áhh én már azután kezdtem amugy játszani amikor 2k lett a drágakő ára én ezt a 2-t is már ugy mentem ,hogy be volt állítva 0 drágakő és ugy jelentkeztem:) de az egyik nem is rendes volt mer tott csak 25k arannyla indultunk:) De számítson;)  | 

Miert keseritetek meg jobban? A kedvenc csapatop 0:0-t csinalt, ugy, h 80 pecig ember elonybe jatszott es kihagyott meg 1 11-est, most meg kell olvassam harcosokat is. Hogy hogy bir meg a Fold egy ilyet? 
	Harcosok, ha egy kicsit is okosabb volnal, mar reg vege lenne az egessz szivatasnak, meg topiknak meg mindennek, de na... Kicsit mar uncsi a folytonos onimadatod, meg ondicsereted!  | 

Quote: 

ha nem birod moderálni magad csak amiatt mert a kedvenc csapatod vesztett, akkor ne írj fórumokra, vagy egyszerűen ne nézz focit,... szerintem másrészt ha az egészet csak öndicséretnek tartod, jelentkezhetsz a párbajra és elverhetsz mindenkit, vagy ha nem hiszed magad olyan jónak, csak kritizálni tudsz, akkor a témát l is lehet tiltani! ennyi  | 

Quote: 

Quote: 

szerintem ideje aludnotok :D:D  | 

Quote: 

a tüzijáték ellopta a dobhártyám:(  | 
| All times are GMT +1. The time now is 14:42. |