![]() |
Quote:
|
Quote:
Mostmár ugyis megérzem melyik is vagy te;) teljesne mind1 mert szeritnem kevesen fognak magas szinvonalú játékot nyujtani ilyen 0drágkőbányásban |
Háááááááááááát, most nem igérem, hogy el fogok tudni jutni idáig.
|
Quote:
Azt írta pool jogtalan előnyhöz jutott ,mert rengeteg ilyet játszott már és a kis párbajozóknak esélye sincs így ellene:mad: |
Quote:
Ígyis nagy elönye van Poolnak mert neki már nagy a tapsztala 0 drágakőbányára Nem akarunk fárasztani ilyenekkel:D |
Quote:
|
Quote:
Bár nagyon elbújni nem tudna..látszana hamar ,hogy melyik az ő orija:) |
Quote:
Én is ezt fogom tenni nekem sincs tapasztalatom ilyen téren 2db 0 drágakövesem volt eddig Egyikben: 3-an voltunk kb a felénél jöttem rá,hogy aranyalmázni kellene:D Másikban: Keményen elkéstem;) Ugye Attila(: ? És ez lesz a 3. Én ennyi tudok nektek így előre segíteni: Ha az adóval akartok számolni Csak azok az emberek fizetnek adót akik dolgoznak. 100% adó mellett kb 11 aranyat fizet 1 dolgozó ember, 1%on kb 0,11 aranyat ebböl kiszámolható a többi adó % is. Kereskedőnek kell lenni:D Aranyalmázni |
Quote:
Ez poolnak érdem végülis:) Csak nem tudom mi abban az élvezet,hogy alap hátrányból indulnak páran,mert nincs tapasztalatuk! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:16. |