![]() |
|
Ákos - Szívsebész
Keserű vagy,Mint aki nem remél,Mint aki semmitől sem fél,Te korszerű vagy És boldogtalan,A szíved üres És haszontalan. Tőled minden szó elköszön,És az örömre bánat jön,Add a szíved,Én megköszönöm! Álmodd, hogy nincs már szerelem,S Te leszel az én emberem,Reméld, hogy segít a józan ész,A szívedért eljön majd a Szívsebész. Éjszaka élsz, álmatlanul,Mint aki semmiből sem tanul, A világ is olyan szívtelen,Hát segítek én,Csak szólj nekem. Ha szeretni sincs időd,Éles pengém lesz a szeretőd,Add a szíved,És megköszönöd! Álmodd, hogy nincs már szerelem,S Te leszel az én emberem,Reméld, hogy segít a józan ész,A szívedért eljön majd a Szívsebész. Ha a szívedet megkapom,A billentyűin eljátszom a dallamom,Úgy, ahogy én akarom,Csakis úgy, ahogy én akarom! Álmodd, hogy nincs már szerelem,S Te leszel az én emberem,Reméld, hogy segít a józan ész,A szívedért eljön majd a Szívsebész. Álmodd, hogy nincs már szerelem,S Te leszel az én emberem,Reméld, hogy segít egy jó zenész,A dalodért eljön majd a Szívsebész. |
Irie Maffia - Hands In The Air
|
|
|
Ez most az Official No.1:
Coldplay - Clocks :cool: |
Anathema - Deep
|
|
Csík - Most múlik pontosan
Most múlik pontosan, Engedem had menjen Szaladjon kifelé belőlem Gondoltam egyetlen nem vagy itt jó helyen nem vagy való nekem Villámlik mennydörög ez tényleg szerelem. |
Anathema - Panic
|
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |