Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Ati 08-12-2008 08:36

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186276)
Na most már publikus, a következő történt:

Haveroméknál voltam és klántársam hívott hogy ütni kéne mert 2 körös 1 klán.
Mondom jó, de én nem tudom kiküldeni most. (ez volt kv előtt 2 perccel)
Mondtam legyen Ő a vezér és küldje ki a sereget ő de távolodjon is el.
Ügyesen sereg ki, távolodás megtörtént, csak éppen a kapkodásban ~4000 körre küldte ki a full klánsereget a Pannonföldére. (1 év mire hazaér)

Természetesen kint lévő seregnél még újrázni sem lehet, ezért próbáltuk eltüntetni a támadást az összes barakk lebontásával, mivel ezt tanácsolták klántársamnak, de sejtettem hogy nem vezet eredményre, gondoltam hogy a támadás megy tovább 0 egységgel. Így is történt. Szóval maradt még 1 lehetőség: klánrakit megnöveltem 225-ösre kivettem az összes manit, így 33 kör alatt a tartozás miatt oszlott a klán. Addig meg a 0 barakkos orikat leverték.

Tipp: ha véletlenül néhány év távolságba elküldesz egy sereget, akkor célszerű írni a supportra, hogy mi történt, és ha már úgyis nulla a sereg, akkor legyen visszafordítva, mert értelmetlen. Eddig ahányan írtak hasonló miatt, mindenkinek vissza lett fordítva a serege, és a néhány év néhány napra lett csökkentve így.

Dragi 08-12-2008 08:39

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186277)
Rólad és a barátaidrol csalást feltételezni? :D
Á dehogy... :D

Valóban ? Bizonyítékod van ? Mert azt látom hogy rágalmazni és vádaskodni azt nagyon tudsz .......

Pool 08-12-2008 08:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186278)
Tipp: ha véletlenül néhány év távolságba elküldesz egy sereget, akkor célszerű írni a supportra, hogy mi történt, és ha már úgyis nulla a sereg, akkor legyen visszafordítva, mert értelmetlen. Eddig ahányan írtak hasonló miatt, mindenkinek vissza lett fordítva a serege, és a néhány év néhány napra lett csökkentve így.

Ha nem 0 a sereg, akkor is visszafordítod?

Ati 08-12-2008 09:03

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 186280)

Egyéni elbírálás alá esik, a körülmények függvényében.

Arwyl szelleme 08-12-2008 09:13

Quote:

Igazából a lényegen nem változatott volna, a barakkokban nem volt helyünk, max nem lehetett volna kilőni olyan könnyen a nagy bontás nélkül. De valószínüleg levertek volna ugyanígy.

Paliking 08-12-2008 10:00

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186247)
Megnézve hogy kik vannak az érintett klánokban, ez kicsit olyan hmmmm :confused:

Nah de nem mondok semmit se....

Szerintem meg mondj erre valamit. Érintett vagyok, és kicsit zavar, hogy ilyeneket írkálsz.

Steve 08-12-2008 10:14

Szerintem meg minden érintett jócskán befoghatja :)

Tényleg csak annyi volt, hogy a kapkodás rossz döntések sorozatát küldte.
Tanulság: kétszer gondolkozz mielőtt cselekszel, ha 58kor látsz egy lehetőséget, inkább hagyd a csudába :)

És bevallom, én voltam a rossz tanácsadó, mea culpa. Mentségemre legyen mondva, éjszaka az M7esen nem ez volt a legbetegebb gondolatom...

Redback 08-12-2008 10:20

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 186286)
Szerintem meg minden érintett jócskán befoghatja :)

Tényleg csak annyi volt, hogy a kapkodás rossz döntések sorozatát küldte.
Tanulság: kétszer gondolkozz mielőtt cselekszel, ha 58kor látsz egy lehetőséget, inkább hagyd a csudába :)

És bevallom, én voltam a rossz tanácsadó, mea culpa. Mentségemre legyen mondva, éjszaka az M7esen nem ez volt a legbetegebb gondolatom...

Tegnap belső fórumon azt mondták nekem:
Aki nem dolgozik az nem hiábzik csak, mindenki más igen.Fel a fejjel!Balszerencsésen jött ki és kész, de semmi csalás és összebeszélés sem volt.

Északföld 08-12-2008 10:53

Quote:

Én írtam, de a """sereg""" csak jön-jön jön..rendületlenül :D:D

Északföld 08-12-2008 10:54

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 186280)

Sztem még 1 támadó is beleesik ebbe a körbe. :D

All times are GMT +1. The time now is 18:12.