![]() |
Sami, nem a második sárga után jár azonnal a piros? :D
|
A hallgatag cowboyos verzió jobb :)
|
A városszerte ismert zsidó nagykereskedő négyszintes, óriási villát épít. Az adóhatóság emberei annak rendje és módja szerint kiszállnak a helyszínre.
- Mondja uram, miből tellett Önnek erre a palotára? - Tudják kérem, egy éjszaka álmomban megjelent nekem az Úr angyala és azt mondta: Menj ki a kerted végébe és áss! Találsz majd egy faládikában aranyat és drágakövet, építtess te annak az árán egy villát, mert az az Úrnak tetsző cselekedet. Az adóellenőrök kajánul mosolyognak: - Ez rendben is lenne uram, de nem tudna nekünk, akiknek nem ennyire erős a hitünk, valami kézzelfoghatóbb bizonyítékot mutatni? - De uraim! Hát itt a villa nem? (Aki bármilyen hasonlóságot vél felfedezni a "holokauszt"-történetek igazságtartalma, és e vicc között, az antiszemita, rasszista, fasiszta, nácista, trappista!) :) |
Quote:
|
Három tábornok a Nílus partján vitatkozik, kinek van jobb katonája. Az amerikai bizonyításképpen odaszól katonájának:
- Joe, a krokodil! Joe be is ugrik, örvénylő víz, küzdelem, pár perc múlva kihozza a döglött krokodilt. Jön az orosz tábornok: - Ivan, dva krokogyili! Iván is ugrik, habzik a víz, küzdelem, de hozza a két döglött krokodilt. A magyar: - Á, gyerekek, ez semmi, nálunk ezt otthon az asszonyok csinálják! - Hogyhogy? Bizonyítsd be! - kéri meg a másik kettő. - János, hozzon három krokodilt! - Hozzon az anyád! |
Az újdonsült férj a nászéjszakán odaáll anyaszült meztelenül a felesége elé:
- Ez az, amit nyújtani tudok! - Rendben Béla, akkor kezd el nyújtani! |
Mourinho-t kelti a felesége:
- José, kelj fel, már 5 van! - Megint Lewandowski?! |
Megy a cigány gyónni, s látja, hogy a pap letette óráját a gyóntatószékre. Letérdel, és bal kezét ráteszi az órára.
- Mi a vétked? - Lopok, atyám. - Mondd úgy: loptam! A cigány zsebre dugja az órát. - Loptam - feleli. - Mit, gyermekem? - Egy órát. - Visszaadtad-e a gazdájának? - Én magának adom, atyám. - Ej, fiam, ne nekem add, hanem a gazdájának! - Próbáltam, de nem kellett neki. - Hát akkor tartsd meg, fiam. |
Székely és a fia állnak az út szélén, arra megy egy dögös autó, megáll; a fickó pedig kiszól:
-Sprehenzi Deutsch? *Vár egy kicsit* -Do you speak English? Parlez-vouz Francais? Majd elhajt. Megszólal a fiú: -Látja apám, ez az ember mennyi nyelven tudott?! Mire az apja: -És mire ment vele? |
Mi ezekben a közös?
Géza Laci Zoli Elek? Ezek utónevek. Koaxiális Tűzálló halogénmentes Sodrott szilikon Strukturált árnyékolt adatátviteli? Ezek vezeték nevek. |
All times are GMT +1. The time now is 05:54. |