Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

tulip 04-02-2008 22:32

Szóval ez itt a dühöngő? És csak mértékletesen szabad dühöngeni?

Akkor csak annyit írok, hogy felgyújtották a játszótéren a fémcsúszda
fa részét, ami teljesen szétégett. A másik csúszda ugyanazon a játszótéren
össze van köpködve 5-10 centisre nyúlt taknyos csulákkal. A bébi-hintát már
régen szétverték (szerencsére a fiam még hintázott benne és már éppen kinőtte). A rugós kisautót is régen szétverték, de bele is szartak.
Kb. 5 éve épült a játszótér, a tábla szerint 19 millió forintból. A táblát is
szétverték, bár nem értem miért, mert azzal a kisgyerekek eddig sem játszottak.

Kutyuleee 04-03-2008 00:08

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 168167)
Szóval ez itt a dühöngő? És csak mértékletesen szabad dühöngeni?

Akkor csak annyit írok, hogy felgyújtották a játszótéren a fémcsúszda
fa részét, ami teljesen szétégett. A másik csúszda ugyanazon a játszótéren
össze van köpködve 5-10 centisre nyúlt taknyos csulákkal. A bébi-hintát már
régen szétverték (szerencsére a fiam még hintázott benne és már éppen kinőtte). A rugós kisautót is régen szétverték, de bele is szartak.
Kb. 5 éve épült a játszótér, a tábla szerint 19 millió forintból. A táblát is
szétverték, bár nem értem miért, mert azzal a kisgyerekek eddig sem játszottak.

És ha csak ez lenne az egyetlen ilyen játszótér...:( de hát a helyi menők már csak ilyenek. az a legkeményebb akinek a leghosszabra nyúlik a csúlája a csúzdán. rendben hogy részegen mi is szivesen szórakoztatjuk magunkat játszótéren,mert jókat lehet röhögni ott,ha valaki leesik pl egy rúgós kutyáról végülis a nagy gyerekeknek is szabad játszani:D:D
de sose rongáltunk semmit, nem használtuk nyilvános wc-nek, nem zavartunk el vagy félemlitettünk meg kisebbeket.

Én meg azon vagyok kiborulva, hogy 3-4öregasszony miatt miért kell egy frissen felújitott játszóteret megszüntetni??? Zavarja őket a zaj, hurrá
helyette 36millából épitettek egy füvesitett parkot, mert kibulizták, egyik szószólót sem láttam sétálni ott,nemhogy leült volna a padra.
És természetesen, a fiatalok innentől nem a hintára,hanem a padra ülnek le és úgyanúgy ordibálnak... de legalább a kicsiktől sikerült megint vmit elvenniük:(

Fefe013 04-04-2008 19:35

18 órára szépen elkészülök mindennel, h elkezdjem a hv-t, be is ülök, 18:05 és még mindig nem tudok belépni.... Pffff :mad: nyári időszámítás.....a napomat döntötte romba...:)

De úgy érzem, h fel tudom dolgozni... 1-2 év és kész...:D

Redback 04-04-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 168434)
18 órára szépen elkészülök mindennel, h elkezdjem a hv-t, be is ülök, 18:05 és még mindig nem tudok belépni.... Pffff :mad: nyári időszámítás.....a napomat döntötte romba...:)

De úgy érzem, h fel tudom dolgozni... 1-2 év és kész...:D

Rólam leütöttek 300 hekit D-ben, L-ben éhezett az orim, és még ezek után menni kellett labdátszedni(16:10-kor).)-re értem haza :mad::MAD:

Fefe013 04-04-2008 20:50

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 168443)
Rólam leütöttek 300 hekit D-ben, L-ben éhezett az orim, és még ezek után menni kellett labdátszedni(16:10-kor).)-re értem haza :mad::MAD:

Na jó! Lehet, h én jobban jártam;)

Tsobi 04-04-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 168447)
Na jó! Lehet, h én jobban jártam;)

Persze,hisz Te elkensz mindenkit hv-n ;)

Fefe013 04-04-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168448)
Persze,hisz Te elkensz mindenkit hv-n ;)

Ezt eddig se vonta kétségbe itt senki:D Ami igaz az igaz:p:D
Bár vmi baj lehet, mert még csak 1 hadiüzit kaptam:D:D

Majd ha Beni bedurvul D-ben......:)

Tsobi 04-04-2008 20:59

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 168450)

Hv-ban hadüzi? :confused:

Fefe013 04-04-2008 20:59

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168454)
Hv-ban hadüzi? :confused:

vip hv.....
a simára nincs időm, erre se sok...:(

Tsobi 04-04-2008 21:00

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 168455)
vip hv.....

Vip hv-ban hadüzi? :confused::p

Redback 04-04-2008 21:00

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 168450)

Ha bedurvulok D-ben, akkor a HV-t és a VIP HV-t is megnyerem :D:D

Fefe013 04-04-2008 21:02

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168456)
Vip hv-ban hadüzi? :confused::p

2008-04-04 21:14:45 xyxyxyxy hadüzenetet küldött. [INFÓ]
Ne nagyon nyújtogasd a nyelved:p:p:p

Redback 04-05-2008 11:49

Azt annyira szeretem, ha vki kiírja msn-re, hogy xy idő és jövök.De mikortól számoljam azt az xy időt?:(:(:(

N.a.t. 04-05-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 168524)
Azt annyira szeretem, ha vki kiírja msn-re, hogy xy idő és jövök.De mikortól számoljam azt az xy időt?:(:(:(

Főleg amikor nem tudod hogy bent felejtett üzenet e, vagy valós.
Vagy amikor azt látod a neve mellett 2 hete hogy "alszok" vagy hogy "1 óra múlva jövök"... :]]

Grabi 04-05-2008 12:47

nem értem. nálam speciel az msn üzenetrögzítő funkciót lát el. tessék telefont használni :)

Valezius 04-05-2008 12:52

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 168529)
nem értem. nálam speciel az msn üzenetrögzítő funkciót lát el. tessék telefont használni :)

Na ha nekem elkezdenek üzenetet irogatni, amikor nem vagyok ott, annak előbb-utóbb törlés lesz a vége :p

Kutyuleee 04-05-2008 13:02

Quote:

Nálam is, pont ezért szoktam rejtve kapcsolodni:D:D vhogy elgem kezdett lenni,hogy ahányszor bejelentkezek, 4-5ablak nyilik:D

Andrew 04-05-2008 14:38

Quote:

miért, mert pénzbe kerül? :D:D

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 168530)
Na ha nekem elkezdenek üzenetet irogatni, amikor nem vagyok ott, annak előbb-utóbb törlés lesz a vége :p

Miért fáj az, hogy ha olyankor írnak?

Valezius 04-05-2008 14:48

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 168536)
Miért fáj az, hogy ha olyankor írnak?

Mert zavar és kész, ha irogatni akar és nem beszélgetni, írjon emailt.

Grabi 04-05-2008 14:50

hát szerintem az a 80-100 forint az nem pénz és élő szóban sokkal jobban lehet megbeszélni bármit is. de ebben lehet különbözöm sok embertől. mindenesetre nekem ez vált be :)

Redback 04-05-2008 15:04

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 168538)
hát szerintem az a 80-100 forint az nem pénz és élő szóban sokkal jobban lehet megbeszélni bármit is. de ebben lehet különbözöm sok embertől. mindenesetre nekem ez vált be :)

Nekem ha olyan dolgom van, akkor microfonnal beszélek haverommal

Andrew 04-05-2008 17:08

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 168538)

Telefont nem szeretem annyira, mert engem frusztrál, hogy ha nem látom a szemét, akivel beszélek. Akkor az én szememben már egyszerűbb az msn, az legalább ingyen van... és ott is lehet telefonálni :D:D

[HTPA]GeeForce 04-07-2008 12:22

Nya... Megint egy kis netkávézó... De mielőtt eluralkodik rajtam a függőség, lépek. :D Úgyhogy byebye! :( Majd még befüggök az elkövetkező napokban egy picit! :)

J.Ati 04-07-2008 12:25

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 168801)
Nya... Megint egy kis netkávézó... De mielőtt eluralkodik rajtam a függőség, lépek. :D Úgyhogy byebye! :( Majd még befüggök az elkövetkező napokban egy picit! :)

Persze,gyere csak bátran:D
Net nélkül nincs is élet:D
Jó mulatást:)

[HTPA]GeeForce 04-08-2008 09:14

Most akkor a piaci információ kiadása TILOS, avagypediglen NEM TILOS ??????

/normál csoportban, 2 olyan ország között, akik nem is voltak, most sincsenek, és nem is lesznek szövetségben/

Mondjuk ha a 3. szintről fel szeretnék lépni a 2. szintre, lépés előtt bárkitől bűntetlenül lekérhetem a 3 piac 'fotóját' naponta 3 alkalommal, ő meg bűntetlenül küldözgetheti nekem az aktuális árfolyamokat ?????? :O

*el vagyok képedve, erről még nem hallottam, de ezek szerint újra egy bizonyíték, hogy nem vagyok képben ezzel a játékkal... át kell értékelnem ezek szerint bizonyos dolgokat...*

Goldy 04-08-2008 09:33

Ha priviben küldöd nem lehet megtiltani.
A nyilvános fórumon való reklámozása az a tilos!

[HTPA]GeeForce 04-08-2008 10:02

Mármint csak azért nem tilos, mert ha nem jelentik fel a privát üzenetet, akkor 'lenyomozhatatlan'? :O

Ha én ezt tudom......

Grabi 04-08-2008 10:16

amíg nem jelentik honnan lenne tudomása az üzenetről az adminnak?

én úgy gondolom, hogy egy körülbelüli átlagár még sima fórumon is publikálható, alapvetően az aktuális piac másolását kéne büntetni.

[HTPA]GeeForce 04-08-2008 10:17

Ismétlem magam. Ha én ezt tudom.... :D

Ati 04-08-2008 11:56

Ilyem célból, hogy képben legyél az árakkal kapcsolatban, minden további nélkül kiadható, ha valaki kiadja.

A nagyon aktuális infó kiadása tilos, például, hogy MOST ért ki az 1000 aranyért levő íjász, vagy már elfogyott stb. Tehát olyan infók tilosak, amik a jogtalan piaci összejátszást segítik.

Ha csak tudni szeretnéd, hogy érdemes-e az alsó szionten eladni a katonákat, és fent megvenni, vagy érdemesebb-e lent túlképezni, és fent drágábban eladni, ezt az infót nyugodtan meg lehet osztani általánosságban.

Xeper 04-08-2008 12:01

Fulladjon meg, aki az egyetemi tantervet kiagyalta. Hogy kérhetnek számon olyan komplex tudást egy új tárgyban, amihez hasonlót sem tanítottak nekünk?
Kb olyan, mintha matek érettségin Laplace-transzformációt kérdeznének...
Agyam eldobom. :(

Goldy 04-15-2008 10:38

Szerintetek normálisan elfogadott dolog egy hivatal irodájában sportújság olvasás közben szotyizni???

Darkmaster 04-15-2008 10:45

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 169885)
Szerintetek normálisan elfogadott dolog egy hivatal irodájában sportújság olvasás közben szotyizni???

csak abban az esetben, a a sört csendben szürcsöli hozzá a delikvens, különben nem

Remedy 04-15-2008 10:49

Quote:

Originally Posted by Darkmaster (Post 169886)
csak abban az esetben, a a sört csendben szürcsöli hozzá a delikvens, különben nem

Csendben? Kozben kiabalni kell, hogy .....po uuujpest, alalleealleo! :)

Arden 04-15-2008 10:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 169888)

vagy esetleg fradista ci*****, ................ :)

Remedy 04-15-2008 11:00

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 169889)
vagy esetleg fradista ci*****, ................ :)

Vagy hogy a Belgat idezzem:

Kispesti vagányok, hozzátok a családot
Újpesti barátok, hordjátok a kabátot

Kós00792 04-15-2008 14:58

Az egyik katonámat leköpte agy elf kisfiú:( Mit tehetek? Szegény elitkém mérhetetlen lelki traumát szenvedett és megkellett fürdeni ami neki nem könnyű (túl nagy), az a legszörnyűbb az egész, hogy a delikvensnek nem ő volt az egyetlen áldozata. Több másik katonám végtagjain és arcán is találtam az undorító anyagból. Az elitjeim az tornyos íjászokat legyőzték de a kisfiú megvédte a falut és vele az egész országot. Arra szólítok fel mindenkit, hogy óvakodjanak az ilyen kis suhancoktól (Ati elfelejttte bejenlenteni, hogy berakott több ien karaktert a játékba), szörnyű hova jutottunk. AZ annya még fel se képelte pedig az ablakból figyelte. Ezt az egy esetet elnézem neki de ha legközelebb ott találom kénytelen leszek jól kimosni a száját és és adni neki egy fülest.

Röviden ennyi.

Synkel 04-15-2008 15:37

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 169934)
Az egyik katonámat leköpte agy elf kisfiú:( Mit tehetek? Szegény elitkém mérhetetlen lelki traumát szenvedett és megkellett fürdeni ami neki nem könnyű (túl nagy), az a legszörnyűbb az egész, hogy a delikvensnek nem ő volt az egyetlen áldozata. Több másik katonám végtagjain és arcán is találtam az undorító anyagból. Az elitjeim az tornyos íjászokat legyőzték de a kisfiú megvédte a falut és vele az egész országot. Arra szólítok fel mindenkit, hogy óvakodjanak az ilyen kis suhancoktól (Ati elfelejttte bejenlenteni, hogy berakott több ien karaktert a játékba), szörnyű hova jutottunk. AZ annya még fel se képelte pedig az ablakból figyelte. Ezt az egy esetet elnézem neki de ha legközelebb ott találom kénytelen leszek jól kimosni a száját és és adni neki egy fülest.

Röviden ennyi.

Neked most mi bajod van tulajdonképp?

Ati 04-15-2008 15:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 169937)
Neked most mi bajod van tulajdonképp?

Vicc volt. :p

[HTPA]GeeForce 04-15-2008 17:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 169888)

Ezt magam sem fogalmazhattam volna meg szebben !!!!!!!
Meg is ért egy hatalmas zöldet! :D

All times are GMT +1. The time now is 02:14.