Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Croissant 10-28-2006 18:02

[quote=pepa;38588]
Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 38528)
néhány észrevétel :) :) :)

nem kell csalni, és akkor nincs szükség a védekezésre...

Ha fékhiba miatt egy csúszós úton elütsz egy gyalogost akkor GYILKOS VAGY és ezért ülnöd kell 40 évet vagy halál az ítélet!!
Nincs védelem és nincs jog semmire kedves és okos Croissan!

És az offolásról meg annyit ,hogy amit te most bemásolgattál meg írogattál az tuti nem offolás!!!!:cool:

ja és ki az a harcosok??
Egyébként nem biztos ,de lehetséges.

Egy pirosra jó voltál...

Hornet 10-28-2006 18:23

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38616)
:D
Jksz-be háboruztál kis pistával együtt nagy mari ellen:D

Emberek ,tényleg minden túdó ez az ember:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Harcosok 10-28-2006 19:12

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 38624)
Emberek ,tényleg minden túdó ez az ember:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ember azt se tudom ki vagy így azért nehéz bármit is irni rolad;)
De ha ismernélek 2névvel behelytesítve egy kis körttel már milyen szép kis mese lehetne:)

lll 10-29-2006 02:33

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38617)
De még midnig nem értek valamit:)Vádoltok azzal,hogy kitámadtam a full orimmal és valaki beütött éppen;)és nem csak ő vett észre;)
most mindenkit akkor vádoljunk jksz-szel aki kiküldi a full oriját;)ja és azokat is akiknek nincs elég védelmük:D
nem az volt járt az ori mindig fel és ütötte 5x;)

ŐŐŐŐŐ

Az eddig igaz, hogy természetesen mindenki más észre vehette, de akkor több mint valószínű csak én vettem észre, mert rám támadtál 1100 íjjal vagy mennyivel és így üres volt az orid, a Numer@ pedig amúgyis tudta, hogy most kitámadsz rám, és gondolom láttátok, hogy már valaki megy felétek sereggel vagy távba néztél és akkor úgy küldtétek a sereget hogy én pattanjak rólad:D

beeee:rolleyes: itt van az agyamban a logika, szinte tele van aki kér belőle az ződöt adjon és adok:D

Harcosok 10-29-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 38668)
ŐŐŐŐŐ

Az eddig igaz, hogy természetesen mindenki más észre vehette, de akkor több mint valószínű csak én vettem észre, mert rám támadtál 1100 íjjal vagy mennyivel és így üres volt az orid, a Numer@ pedig amúgyis tudta, hogy most kitámadsz rám, és gondolom láttátok, hogy már valaki megy felétek sereggel vagy távba néztél és akkor úgy küldtétek a sereget hogy én pattanjak rólad:D

beeee:rolleyes: itt van az agyamban a logika, szinte tele van aki kér belőle az ződöt adjon és adok:D

Ez még mindig csak feltételezésnek hangzik:)
Mert pont ismerem Numer@-t és kitámadtam rád és ő észrevette üres az orim és te is egyikötök serege visszafordult hol ebben a jksz?:)
Most az,hogy üres orit beütnek hv-n 5x az nem egyedi eset csak azért teszed ezt olyan nagynak mert akkor befolyásolta az első helyet...
DE ha a te sereged jött volna be hozzám 5x?:)
Te is ütöttél már hv-n 5x üres orit most akkor az mind jksz?:)És lehet olyat is ütöttél akit éppen ismersz egy kicsit;)Meg nem mindenki csinálja ezt:ismi akkor nembántom:P
És miért ne vallanám be?anarba vaok még egy orimat nem löknek ezért anarba:)

Ati 10-29-2006 10:01

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38717)
És miért ne vallanám be?anarba vaok még egy orimat nem löknek ezért anarba:)

Azért, mert folyamatosan csalsz? Ööö, már miért ne?

Croissant 10-29-2006 10:07

(H)arcos: asszem, h ideje lenne lemászni az erkölcs szobrához készült talapzatról, mer má nagyon hidegek az iccakák, oszt a végén még megfázol... :) :) :)

Synkel 10-29-2006 10:18

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 38722)
(H)arcos: asszem, h ideje lenne lemászni az erkölcs szobrához készült talapzatról, mer má nagyon hidegek az iccakák, oszt a végén még megfázol... :) :) :)

Ez tetszett, zöldet sajna még nem bírtam adni érte:)
Harcosok, olvasod te amit írsz? Illetve ha olvasod is, értelmezni megpróbáltad már?

Harcosok 10-29-2006 10:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38718)
Azért, mert folyamatosan csalsz? Ööö, már miért ne?

ööö azért tudtommal nem járna anar mert régebben egy másik orival csaltam ami már anarba van:)Legalábbis az uj orimnak nem:P
Folyamatos csalás az 3hv?:)vagy 2 volt már nem tom;)

Ati 10-29-2006 10:21

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38726)
ööö azért tudtommal nem járna anar mert régebben egy másik orival csaltam ami már anarba van:)Legalábbis az uj orimnak nem:P
Folyamatos csalás az 3hv?:)vagy 2 volt már nem tom;)

De büszke valaki magára. ;)

All times are GMT +1. The time now is 04:47.