![]() |
Quote:
|
Quote:
Mondom az én gyomrom ezt simán beveszi, csak igyekeztem felhívni a figyelmet, hogy talán "átugrottunk a nyereg felett" :D |
Quote:
Meg vagyok győzve ;) |
Amúgy nem értem hogy mi a kisebb hatvánnyal a baj, nem lesz olyan extrém következménye mint a négyzetesnek még hatalmas méretekig sem.
Wand csak elvről írt, és nem lépcsős változásról: hogy az új függvény x hekin mekkora szintet kellene hogy elérjen minimum. |
Quote:
Több okból: 1, egy ma kezdőnek 10 évbe telne önerőből beérni az elsőket? Legyen már elég 2-3 év :D 2, már most is olyan életképtelen országok vannak A-ban, amik rendeltetésellenes felépítésűek, mint amik D-ben vannak. Nem cél az ilyen életképtelen országok támogatása. (Pl 15000 könyvtár, ez nonszensz.) |
Quote:
A lépcsős megoldás tovább folytatva még mindig gyengébben emelkedik mint az említett hatvány. Amúgy lehet hogy a tekiírást is drágítani kellene, azaz bizonyos heki felett ne érje meg írni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondold át. 0 hekit fedeztél fel eddig mondjuk és 11K hekis az orid. Lépcsős megoldás esetén felfedezhetsz 2000 hekit 1000 katonáért, a te elved szerint pedig átlag 1400 katonáért.(hasraütött szám az 1400, e érzésre kb jó lehet) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:55. |