![]() |
Quote:
Szerintem roszul látod mert nem a renault hanem az hüle alonso veri meg a mezönyt:( no meg a ferrarit de nem sokáig:P remélem mert a másik renaultott mindenki veri pedig fisichela se roszz soför |
megin kezdődik.... egyszer lemeritettük a témát, sok mulik a pilotán de szarral sumi sem tud versenyezni.
ültesd alonzot a mercibe és megnézzük gyorsabb lesz e raikonnennél. ez ennyire egyszerü. én azé tennék rá némi kézpézt hogy nem. |
Quote:
Tud veresenyezni -rossz gumival -gyenge autoval -esoben (aki nyomonkoveti a versenyeket az tudhatja hogy esoben nincs ellenfele) - es nem utolso sorban mentalisan soha nem adja fel a kuzdelemet ha nyiltsisakos verseny alakul ki! en nem drukkolok se istalonak se pilotanak... ecceruen csak szeretem nezni a jo versenyt, es csodalom a technikat! (2400 cc, szivo motor, v8, es 750 HP es 800 Nm forgatonyomatek) Azt hiszem ezek az adatok csodalatra meltoak!!! A pilotakrol meg ne is beszeljunk. Aki szokott motorozni az probalja ki esoben 100-150-el menni palyan egy auto utan "vizfuggonyben" :D Azt nem kerdezem meg hogy mit lat, azt meg tudom hogy mit nem lat!!!! Pl a monacoi versenyen ugyan annyit lat a pilota, amikor ki jon az alagutbol mint amit mi nezok lathattunk a belso kamera alltal... azaz semmit! :D ezekkel csak azt akartam mondani, hogy mielott barki barmelyik istalot vagy pilotat az egekbe magasztalja, elotte az ossz teljesitmenyt vegye figyelembe akar evekre levetitve! |
höhöhö... még 1 sumi fan... javallnám olvasd végig a topikot, kitárgyaltuk a dolgokat néhányszor.
és akkor is kimi a legjobb azt kész |
Quote:
"en nem drukkolok se istalonak se pilotanak... ecceruen csak szeretem nezni a jo versenyt, es csodalom a technikat!" |
Barki barmit mondhat! A jelenleg versenyzo pilotak kozul a Shumi a legjobb... nem egyszer bizonyitotta, hogy mire kepes a tapasztalataval/tudasaval!
Tud veresenyezni -rossz gumival -gyenge autoval -esoben (aki nyomonkoveti a versenyeket az tudhatja hogy esoben nincs ellenfele) - es nem utolso sorban mentalisan soha nem adja fel a kuzdelemet ha nyiltsisakos verseny alakul ki! akkor ezt nem te irtad.....:D független szurkolo ilyet nem ir.... de itt nem szoktunk veszekedni, mindenki annak szurkol akinek akar. |
Quote:
Azt azert meg se mondhatom hogy a legjobb versenyzo x, y, z, es w!!! A dobogo feso fokan is egy ember szokott rendszerint acsorogni!!! Szerintem nem kell favorizalni ahhoz senkit hogy velemenyt nyilvanithassak! De javits ki ha tevedek! Szeretem a forma 1-et, de szamomra nem az a sport amibol kedvencet valasztok! Jobban szeretem a rallye-t, abbol is a tereprallye-t es a vb-t! Amugy a sportszakertok is a Shumit ismerik el legjobbnak! Meg is kovezhettek ezert de ez igy van! |
fogadom még mindig nem olvastad végig az egész topikot.
senki nem vitataja sumi képességeit, elvan ismerve. de nekem személy szerint kimi a favoritom, és alonzot utálom. itt nyugodtan lehet véleményt nyilvánitani, akinek nem teccik , az legfeljebb nem jön ide. (ilyenre is volt példa) |
Quote:
Nem is szériacucc. |
nem is arra találták ki csoki. :D
hanme hogy mi izguljunk, és fizessünk valaki zsebébe nem keveset... |
All times are GMT +1. The time now is 02:11. |