![]() |
Köztes megoldások
Mi lenne ha az 1/a-ra nem vonatkoznának az újonnan bevezetett szigoritások. Tehát maradna ugyan az mint ami most van, akinek van orija 1/a-ba annak nem kell a kis orijával már felmennie csak 2-es szint szigoritot feltételeit kéne teljesitse.
vagy ugyan ez viszont a kis ori nem 336kört kéne töltsön a topban hanem dupláját vagy mondjuk 1000kört (ott maradni könyebb mint felmenni oda) vagy Akinek van 1/a-s oria annak az 1/a-s oria is kéne teljesitse a kis ori feltételét ha ez nem sikerül akkor a kis ori +személyiség nélkül fordulhatna csak visza 5-be. Viszont ha az 1/a-s orinak több személyisége van mint a kis orinak akkor az 1/a-s ori a saját feltételeit 1/a-ban a kis ori pedig a saját feltételeit kéne teljesitse 2-be. (Amelyik szigorubb, remélem érthető) Mind három esetben akinek nincs 1/a-s oria csak top30%-t kéne teljesitsen 1/a-ba igy nem lenne sokkal nagyobb hátrányban azzal szemben akinek van orija 1/a-ban. A 2-be meg ö is a szigoritot feltételeit. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Az lehet, hogy a top10%-ba kerül de ha a célja top5% akkor még mindig elöre kell menjen. A jellenlegi helyzetben pedig még enyit se kell tegyen. Nem csak az fog plusz személyiséget szerezni hanem az is aki az 1/a top30%-át képes teljesiteni. Szerintem mind a 3 javaslat jobb a jellenlegi rendszernél. Ha valaki ugy gondolja, hogy roszabb az szoljon, hogy miért hogy egy kicsit tudjunk elöre is haladni ne csak körbe körbe járjunk. Ja és új ötletek is jöhetnek.:) |
Amíg az utcán mindenki tör és zúz, addig mi csináljunk valami építő jellegűt. :) Nézzük hol tartottunk a fordulás feltételeivel. Ezek a számok merültek fel:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Többen kifejtették, hogy igazi haszna csak az első 2-3-4 személyiségnek van, ezért én az elején egy kicsit drasztikusabb emelkedést javasolnék. Ha 1 sze4mélyiséggel a top30% a cél, akkor kettővel ne a top27% legyen, mert ez nem igazán nehezítés. Az elején legyen egy drasztikusabb ugrás, 5-6-7-... százalékok. Felmerült kiegészítésként, hogy aki így nehéznek találja a játékot, az a plusz személyiségekről (szabadon választható mennyiségben) bármikor lemondhasson, és ezzel a lépési feltéfelei enyhüljenek. Az eldobott személyiséget csak új fordulással kaphatja vissza. Ezzel biztosítani lehet, hogy ha valaki csak a top30%-ba tud bekerülni, attól még nyugodtan körözhessen, csak nem lesz több személyisége. Az 1/A-2B témát tegyük félre, nézzük a számokat, ha ezek megvannak, akkor utolsó lépésként még ezt is elővesszük újra. |
Igaza van Atinak, szerintem is az elején gyorsan növekedjen a szigorítás. Azt is elfogadom, hogy kék 10-t top1 helyezéshez kössük. Ha a kék 10-t top1 helyezéshez kötjük, akkor logikusnak tűnik, hogy a kék 9-t dobogós helyezéshez kössük.
Nem tartom jó feltételnek a top1%-t a kék 8-hoz, mert több csoportban ez szigorúbb feltétel, mint a dobogó. Nem találtam olyat, ami ezeket kielégíti. Ezért javaslatom: (1) - top 30% - ahogy eddig (2) - top 22% (3) - top 15% (4) - top 10% (5) - top 8% (6) - top 6% (7) - top 4% (8) - top3 helyezés (9) - top1 helyezés Egyébként azt gondolom, hogy lényeges változást ez a szigorítás önmagában nem fog hozni. A szigorítás azt fogja eredményezni, hogy lassabban lehet majd körbejárni és néhányan abbahagyjuk a körözést. Komoly változást az 1A-2B téma hozhat, de ezt hagyjuk. |
Fegya számai tetszenek. Télleg nem jelent nehezítést 30%-helyett a 27%, és télleg az első pár személyiségnek van igazi értéke. Még morális értéke is, mert újabban terjed a vélemény, hogy a nagyon sok személyiségesek nem is tudnak játszani, mert csak pörögnek. Pedig hát...
|
[quote=Békés;31369]
Talán még lehetne fűszerezni azzal is hogy több fordulásból hozza össze azt a kis kék számocskáját./Pl 5-4 szinten megy de megakad a 3-ason, fellép és a köv körben pl megcsinálja a 3-ast és 2-est, ekkor megkaphatja a kis kékecskéjét:) Ehez a felvetésemhez mit szóltok, mert lehet olyan csopi ahol ha megfeszül az ember akkor sem tudja teljesiteni a feltételeket. A másik indokom, evvel kilehetne kerülni azt a nemkivánatos eseményt hogy valakik befészkeljék magukat a csopi top 5 be pl és csak adott összegért 1-2 mrd engedik hogy feljebb jusson a kis kékre vágyó. |
[quote=Békés;31822]
Quote:
Maradjunk a teljesítendő százalékoknál. |
Quote:
|
[quote=Ati;31829]
Quote:
Fegya, ötletét én is támogatom, nekem megfelel:) |
All times are GMT +1. The time now is 17:57. |