Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Ati 04-10-2008 14:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 169115)
Ha volt ionrayed, az ello egeszen az ellenfel bazisaig, es amikor a kijovo egyseget love, neha lepattan rola, es eleg nagyot sebez a bazison is... :)

Az volt 4 darab, igen... :D

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 20:46

Attila:

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 168994)
Atomdurva.... :D
[...]
2. az IonRay tower szétlőtte az ellenség bázisát

[...]

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 169115)
Ha volt ionrayed, az ello egeszen az ellenfel bazisaig, es amikor a kijovo egyseget love, neha lepattan rola, es eleg nagyot sebez a bazison is... :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 169116)
Az volt 4 darab, igen... :D

:D

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 20:49

A fenti 3 hsz segítségével szét fogod tudni verni a legnagyobb fejlettségi szinten is. ;)

Mellesleg tankokat küldj, meg olyan megasoldier-t vagy mit... És szintenként +1 torony legyen védelemnek! Tehát a végére legyen 4 toronyhelyed.

Ati 4 inray-jel győzött, én 3-mal. (A legfelsőre nem azt szereltem, mert az olyan szögben lőtt, hogy nem érhette volna el az ellenség bázisát a lövedék... Viszont ahelyett a 60.000 arany helyett küldtem egységet. :))

Xeper 04-10-2008 22:19

Én legnehezebben az őskort éppen túléltem, az első néhány lovag meg levágta a bázisom. Ionig nem jutottam... bár inkább tanulnom kellene :D

Ati 04-10-2008 22:23

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 169210)
Én legnehezebben az őskort éppen túléltem, az első néhány lovag meg levágta a bázisom. Ionig nem jutottam... bár inkább tanulnom kellene :D

Én nem tudtam, hogy nem magától fog "szintet lépni", úgyhogy kicsit meglepődtem, amikor az ősembereim ellen elkezdtek jönni a muskétások. :D

J.Ati 04-10-2008 23:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169187)
A fenti 3 hsz segítségével szét fogod tudni verni a legnagyobb fejlettségi szinten is. ;)

Mellesleg tankokat küldj, meg olyan megasoldier-t vagy mit... És szintenként +1 torony legyen védelemnek! Tehát a végére legyen 4 toronyhelyed.

Ati 4 inray-jel győzött, én 3-mal. (A legfelsőre nem azt szereltem, mert az olyan szögben lőtt, hogy nem érhette volna el az ellenség bázisát a lövedék... Viszont ahelyett a 60.000 arany helyett küldtem egységet. :))

Odáig el se jutottam,hogy olyat építsek,de mindjárt megpróbálom megint:)

Valezius 04-11-2008 04:15

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169187)

Hehe én 1ionnal levertem, akkor én vagyok a legjobb :D
Mondjuk elsőre már őskorban szétvertek, de 2. próbálkozásra csak meglett :)

Mondjuk volt egy olyan szakasz, hogy jött a rakátés védelmem ellen, és nem jutott el a bázisig, mégis szintet tudott lépni, de hogy?

Nyomorult csaló :D

J.Ati 04-11-2008 04:21

Én már végig mentem Hardon is:p

És itt egy újabb elvetemült játék(részeg spiderman):D

http://www.manu5.hu/games/jatek.php?id=1230

Xeper 04-11-2008 07:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 169211)
Én nem tudtam, hogy nem magától fog "szintet lépni", úgyhogy kicsit meglepődtem, amikor az ősembereim ellen elkezdtek jönni a muskétások. :D

Easy fokozaton sima ügy, esélye sincs... de impossible nehézségen egyszerűen az első lovagok lehentelnek menthetetlenül :(

Remedy 04-11-2008 13:38

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 169245)
Easy fokozaton sima ügy, esélye sincs... de impossible nehézségen egyszerűen az első lovagok lehentelnek menthetetlenül :(

Lehet nem veletlen impossible? :)

All times are GMT +1. The time now is 11:13.