Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Északföld 02-23-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Xeper
Zoli: elfelejtetted megemlíteni, hogy minden rendelkezésetekre álló információt nekünk adtok, és ti pénzelitek minden akciónkat is :p

Ezt én nem írtam bele, egyértelmű, hogy én mérek fel nektek mindenkit. Nem is tudom mit csinálnátok nélkülem. Sőt, nekem már SZK oriból is megy a térkapu nyitás, igaz csak akkor, ha az éjféli körváltás közepén nyitom, mert ott SZK orinak is működik. :D :D

Senki 02-23-2006 17:19

Quote:

Originally Posted by Északföld
Ezt én nem írtam bele, egyértelmű, hogy én mérek fel nektek mindenkit. Nem is tudom mit csinálnátok nélkülem. Sőt, nekem már SZK oriból is megy a térkapu nyitás, igaz csak akkor, ha az éjféli körváltás közepén nyitom, mert ott SZK orinak is működik. :D :D

Hmmm... és még hasonlókat írjál, mást is érdekel :D :D

Északföld 02-23-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Senki
Hmmm... és még hasonlókat írjál, mást is érdekel :D :D

Amennyiben délután 18h-s körváltáskor, a varázslók regenerálódás után veszel ki a közös raktárból bármit, az a körváltás lezajlása után is meglesz a raktárban. Így lehet ingyen építkezni, csak sokáig tart, de ez a raktármérettől függ. :)

Senki 02-23-2006 20:23

Quote:

Amennyiben délután 18h-s körváltáskor, a varázslók regenerálódás után veszel ki a közös raktárból bármit, az a körváltás lezajlása után is meglesz a raktárban. Így lehet ingyen építkezni, csak sokáig tart, de ez a raktármérettől függ. :)

hmm.... ezek létező BUGok vagy csak etetsz minket mindenféle marhasággal :D

director 02-23-2006 20:25

Quote:

hmm.... ezek létező BUGok vagy csak etetsz minket mindenféle marhasággal :D

nézd meg ki írta. nem egyértelmű? ;) hiszen erről híres:))

Senki 02-23-2006 20:29

Quote:

Originally Posted by director

Nos, ahogy Micimackó nyilatkozta a méhekről, úgy azt Zoliról is el lehet mondani: "Ennél a Zolinál soha se lehessen tudni...." :D

Északföld 02-24-2006 08:18

Quote:

Originally Posted by director

Nem hiszem, hogy ennyire tapasztalt, okos, rutinos játékosnak, mint ÉN, kétségbe kellene vonnia a tapasztalatait. Tessék kipróbálni. Azt szerintem bárki láthatja, hogy a 18h-s körváltás a leglassúbb, ez azért van, mert akkor a legleterherheltebb a szerver. Tehát ilyenkor működik csak a bug, de csak tavasszal, nyáron és kora ősszel. Télen a bugok nem repülnek! :D :D

Xeper 02-24-2006 11:34

Quote:

Télen a bugok nem repülnek! :D :D

Mert akkor fagy... a szerver :D

Már csak azt nem értem, hogy ha valaki kiváncsi, akkor miért nem próbálja ki hogy működik -e a bug.... mindenki azonnal ara gondol, hogy "most aztán nagyot szakítok", és ki akarná rámolni az egész rakit, csak ugye fél megtenni, hátha bukja?
:confused:

Senki 02-24-2006 11:38

Quote:

Originally Posted by Xeper
Mert akkor fagy... a szerver :D

Már csak azt nem értem, hogy ha valaki kiváncsi, akkor miért nem próbálja ki hogy működik -e a bug.... mindenki azonnal ara gondol, hogy "most aztán nagyot szakítok", és ki akarná rámolni az egész rakit, csak ugye fél megtenni, hátha bukja?
:confused:

tuti bukja ha olyat vesz ki ami elveszik mert raktár kell neki ;) ^^

Északföld 02-24-2006 11:40

Quote:

tuti bukja ha olyat vesz ki ami elveszik mert raktár kell neki ;) ^^

Nem fogja bukni, mert a rakija újra tele lesz. Viszont csak nagy mennyiségnél próbáltam. Nálam 510.000 egységnél működött, nem tudom lehet túl nagy a raki :D

All times are GMT +1. The time now is 21:21.