Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Hódítós Póker Klub (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4486)

Erail 02-08-2011 22:26

Na, remek...írhatom le újra...
Szóval sziasztok,
Heads up játékom fejlesztésére kártyapartnert keresek, mivel fejlesztésről van szó így play money.
motto (amit egyébként cash game-ben soha nem írnék le): Halak és atm-ek kíméljenek.
u.i. Sajnos 226 lejátszott 10 fős sng alatt kiderült, hogy bár 48%-ban itm-be érek csak 22%-ban vagyok első, :( ezen szeretnék javítani.

Sami 02-09-2011 06:44

Quote:

Originally Posted by Erail (Post 279346)
Szóval sziasztok,
Heads up játékom fejlesztésére kártyapartnert keresek, mivel fejlesztésről van szó így play money.
motto (amit egyébként cash game-ben soha nem írnék le): Halak és atm-ek kíméljenek.
u.i. Sajnos 226 lejátszott 10 fős sng alatt kiderült, hogy bár 48%-ban itm-be érek csak 22%-ban vagyok első, :( ezen szeretnék javítani.

Fingom sincs mire kérsz és miről beszélsz. Örülök, hogy ismerem a lapokat és szeretek játszani, ennyi nekem bőven elég...

Hex 02-09-2011 07:22

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 279353)
Fingom sincs mire kérsz és miről beszélsz. Örülök, hogy ismerem a lapokat és szeretek játszani, ennyi nekem bőven elég...

akkor már ketten vagyunk :D

Princ 02-09-2011 08:29

Quote:

Szóval sziasztok,

Szia, miért nem jelentkezel Poolnál vmelyik társaságba? Biztos játszunk olyat is amit te mondasz, csak nem tudunk róla. :P

Ati 02-09-2011 08:34

Quote:

atm-ek kíméljenek.

Játékpénzzel rengeteg ilyennel fogsz pedig találkozni. Remy is emiatt akadt ki.

Pool 02-09-2011 08:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279363)
Játékpénzzel rengeteg ilyennel fogsz pedig találkozni. Remy is emiatt akadt ki.

Azokon a versenyeken amelyek beleszámítanak a sorozatba azért amit látok, ott már elég komolyan veszik a játékosok a pokert...
egy kezemen meg tudom számolni, hogy olyat láttam, amitől ki lehetne akadni....
De azért Sami írásából kiindulva: itt senki sem profi, ha valaki kiakad a szar lapos megadáson és a lejavuláson, majd emiatt nem akar velünk játszani, az keresse a nagy tétes asztalokat, ott megkaphatja, amire vágyik :)

Erail 02-09-2011 12:00

Jah-jah, gondoltam, hogy mivel játékpénzről van szó beleütközhetek egy ilyen akadályba de ezért is voltam fogalmazásban ilyen aljas. ;)
Bár ha jobban belegondolok végülis pont az a gondom hogy micro limiten nem tudok mit kezdeni a calling stationok ellen.
Szóval keressem Remyt. :)

Pool 02-09-2011 12:08

Mai versenyek és a gyakorlók kiírva
17.00-tól óránként indulnak

Pool 02-09-2011 22:28

Holnap 5. forduló!!!!

Pool 02-09-2011 22:33

Quote:

Originally Posted by Erail (Post 279380)
Jah-jah, gondoltam, hogy mivel játékpénzről van szó beleütközhetek egy ilyen akadályba de ezért is voltam fogalmazásban ilyen aljas. ;)
Bár ha jobban belegondolok végülis pont az a gondom hogy micro limiten nem tudok mit kezdeni a calling stationok ellen.
Szóval keressem Remyt. :)

Esetleg keresd meg a Pokerstars Pro játékosait, hátha játszanak Veled....
Feltéve, ha Neked megfelel a 100$/200$-os cash game...

All times are GMT +1. The time now is 07:55.