Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Adjuk vissza a felelfet a fenti csoportoknak! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4320)

RastArtist 11-14-2012 20:14

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 300883)
azt az orszagot amit ezzel a sereggel tamadtam kulonosebb piaci manoverek nelkul siman fenn lehetett tartani,ezzel szemben az en orszagom szarra volt elezve es hosszutavon mindekeppen eletkeptelen volt.
azert mert te nem szereted az A topja igenis a jatek csucsa,es rengeteg taktikai manovert ad rendkivul elvezetesse teve a hadis jatekot!legalabbis ez az en velemenyem,es gyanitom meg jopar jatekose.a topba felmaszni es forogni valoban eleg unalmas lehet,de azt nem ertem ha igy erzed miert nem teszed magasabbra a lecet?
ja es akkor meg nem is beszeltunk a klanutesrol:)
magasabb hektaron meghalna a jatek,ha a piac nem ugy mukodne ahogy.

Én nem értek az A-hoz, sőt mi több, nem szeretem. De nem lenne egyszerűbb ha ott a klánraktárt babrálnánk meg, hogy ne kelljen ott is a piacon szerencsétlenkedni? És akkor a lenti piacváltoztatások nem lennének rá hatással. Bár ez csak egy ártatlan laikus felvetése.

Killer 11-14-2012 20:21

Quote:

Originally Posted by RastArtist (Post 300885)
Én nem értek az A-hoz, sőt mi több, nem szeretem. De nem lenne egyszerűbb ha ott a klánraktárt babrálnánk meg, hogy ne kelljen ott is a piacon szerencsétlenkedni? És akkor a lenti piacváltoztatások nem lennének rá hatással. Bár ez csak egy ártatlan laikus felvetése.

egy komolyabb osszecsapas klanszinten vagy 20k heki felett mar egyeniben is,legalabb fele reszben a piacon dol el(szerintem).
jelzotetelek fogok ki fer hozza mihez stb......
egy jol felepitett tervnel a piaci manoverekbol lehet kovetkeztetni az ellen lepeseire,viszont ha nem tudod milyen meretu es mennyisegu nyula van a cilinderbe(jelen esetbe egysegtarolos klanraki) az eleg kinos lehet.mondjuk egyenibe -1500 klanba meg vagy-20000heki.szerinted ez jo otlet?

RastArtist 11-14-2012 20:26

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 300887)
egy komolyabb osszecsapas klanszinten vagy 20k heki felett mar egyeniben is,legalabb fele reszben a piacon dol el(szerintem).
jelzotetelek fogok ki fer hozza mihez stb......
egy jol felepitett tervnel a piaci manoverekbol lehet kovetkeztetni az ellen lepeseire,viszont ha nem tudod milyen meretu es mennyisegu nyula van a cilinderbe(jelen esetbe egysegtarolos klanraki) az eleg kinos lehet.mondjuk egyenibe -1500 klanba meg vagy-20000heki.szerinted ez jo otlet?

Én kérdeztem, nem mondtam.:) Sose játszottam aktívan A-ban, ezért is jeleztem, hogy egy laikus kérdése fog következni. Sosem szívleltem azt a csoportot, így nem is értek hozzá igazán.

Killer 11-14-2012 20:33

Quote:

Originally Posted by RastArtist (Post 300891)
Én kérdeztem, nem mondtam.:) Sose játszottam aktívan A-ban, ezért is jeleztem, hogy egy laikus kérdése fog következni. Sosem szívleltem azt a csoportot, így nem is értek hozzá igazán.

nem is hulyeztelek le csak irtam nehany gondolatot:)
en imadom az A-t foleg magasabb hekin rengeteg a taktikai elem amit mashol nem nagyon hasznalnak.2007 ota vagyok fent es vegig aktivan jatszottam.soha nem forditottam le az orszagom,mert nem a top30% volt a celom:)

Pirostraktor 11-14-2012 20:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 300874)
Eddig szinte mindig elkövettem azt a hibát, hogy nagyon gyorsan "leszóltam" a javaslatok egy részét. Most igyekszem csak azokat rövidre zárni, amik vagy nem egyeznek a Hódító szellemiségével, vagy technikai akadályai lennének a megvalósításnak.

Köszönöm válaszod, mindent értettem.

Killer, eredetileg odavolt írva, hogy A-ra nem lenne érvényes, ez a császári csoport egy újabb kiváltsága lenne a full csere.

De megint mosódnak össze a topicok:D:D

Killer 11-14-2012 20:41

Quote:

Originally Posted by Pirostraktor (Post 300895)
Köszönöm válaszod, mindent értettem.

Killer, eredetileg odavolt írva, hogy A-ra nem lenne érvényes, ez a császári csoport egy újabb kiváltsága lenne a full csere.

De megint mosódnak össze a topicok:D:D

az ilyenre szokta mondani Ati hogy az ilyesmi csak egysegesen megy.

RastArtist 11-14-2012 20:47

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 300896)
az ilyenre szokta mondani Ati hogy az ilyesmi csak egysegesen megy.

klán sincs minden szinten, meg klánraktár sem, meg klántámadás, stb.

Már jó ideje teljesen más a játék A-ban, mint az alsó 4 csoportban.

vityu 11-14-2012 20:52

Quote:

Originally Posted by RastArtist (Post 300897)
Már jó ideje teljesen más a játék A-ban, mint az alsó 4 csoportban.

Ez a szerencse, különben már régen abbahagytam volna. Már elég rég óta csak az A miatt játszok.

Bármilyen módosítás, ami az A-s játékot negatívan befolyásolja, a hozzám hasonlóknak az esetleges elvesztésével járhat. Azért nem járható út az, ha a lenti miatt változtatjuk az A-t, de az sem járható, hogy fajokat, piacot változtatunk úgy, hogy az A-ban ez nem jelenik meg.

RastArtist 11-14-2012 20:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300900)
Ez a szerencse, különben már régen abbahagytam volna. Már elég rég óta csak az A miatt játszok.

Bármilyen módosítás, ami az A-s játékot negatívan befolyásolja, a hozzám hasonlóknak az esetleges elvesztésével járhat. Azért nem járható út az, ha a lenti miatt változtatjuk az A-t, de az sem járható, hogy fajokat, piacot változtatunk úgy, hogy az A-ban ez nem jelenik meg.

Szóval lényegtelen mennyire élvezhetetlen az alsó 4, A-t ne zargassuk. De az alsó 4-et se, mert abból A kimarad. Nem félő, hogy lassan kikopik az A is?
Ahhoz, hogy valaki A-be elérjen, előbb az alsó 4-en kell túlesni. Ezen szintek pedig lassan inkább hasonlítanak egy temetőre, semmint csatatérre.

Surranohalal 11-14-2012 21:05

Quote:

Originally Posted by RastArtist (Post 300901)
Ahhoz, hogy valaki A-be elérjen, előbb az alsó 4-en kell túlesni. Ezen szintek pedig lassan inkább hasonlítanak egy temetőre, semmint csatatérre.

akkor te ott vagy ahol én már jártam... :D

All times are GMT +1. The time now is 04:49.