![]() |
Quote:
|
Quote:
jelzotetelek fogok ki fer hozza mihez stb...... egy jol felepitett tervnel a piaci manoverekbol lehet kovetkeztetni az ellen lepeseire,viszont ha nem tudod milyen meretu es mennyisegu nyula van a cilinderbe(jelen esetbe egysegtarolos klanraki) az eleg kinos lehet.mondjuk egyenibe -1500 klanba meg vagy-20000heki.szerinted ez jo otlet? |
Quote:
|
Quote:
en imadom az A-t foleg magasabb hekin rengeteg a taktikai elem amit mashol nem nagyon hasznalnak.2007 ota vagyok fent es vegig aktivan jatszottam.soha nem forditottam le az orszagom,mert nem a top30% volt a celom:) |
Quote:
Killer, eredetileg odavolt írva, hogy A-ra nem lenne érvényes, ez a császári csoport egy újabb kiváltsága lenne a full csere. De megint mosódnak össze a topicok:D:D |
Quote:
|
Quote:
Már jó ideje teljesen más a játék A-ban, mint az alsó 4 csoportban. |
Quote:
Bármilyen módosítás, ami az A-s játékot negatívan befolyásolja, a hozzám hasonlóknak az esetleges elvesztésével járhat. Azért nem járható út az, ha a lenti miatt változtatjuk az A-t, de az sem járható, hogy fajokat, piacot változtatunk úgy, hogy az A-ban ez nem jelenik meg. |
Quote:
Ahhoz, hogy valaki A-be elérjen, előbb az alsó 4-en kell túlesni. Ezen szintek pedig lassan inkább hasonlítanak egy temetőre, semmint csatatérre. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:49. |