![]() |
Quote:
szegény SATU B-ben kiváncsi leszek, hogyan lesz top1, amikor egy 140k-s ori az első 1 107581 [SZ] Thant_Land 140.557 2 171717 Madőrülök a tangámtól (4) 133.392 3 210497 Instant Poison (6) 132.816 4 580211 Ezüst Árnyak 132.382 5 526571 siQ`s country (3) 132.192 6 152591 Sligo (5) 120.387 a top B-ben ha Remyék lelépnek, akkor Sligo lesz a 2. 120k ponttal az életbe nem éri el Satu az 1. helyet... sztem simán csak kibaszásból lett elfokozva Thant... |
Quote:
Nem baj, majd Satu felmegy 120k-pontra, és 336 körön keresztül minden körben befokoz elé, csak 16,85 millió egység kell hozzá, egyszerű ez, mint az egyszeregy:) |
Mi a "kibaszás" abban, hogy valaki első helyen szeretné látni az országát? :eek: A legtöbb embernek ez a célja.
|
G-ben Attila hun megoldotta, hogy első legyen :)
Szerintem SATU is megoldja valahogy! Akár sok-sok lefelé ütés, vagy házalás, de megoldja ez biztos. |
Quote:
Mivel nem látja, így mi értelme van egy fullra elfokozott egyébként üres és pénz nélküli országnak az első helyen? |
Quote:
Van különbség ugyanis L és B között azon kívül is, hogy L-t ki lehet kerülni, mégpedig az, hogy L-ben max ponton egy olyan ország van, ami lekopva elfokozódott, B-ben pedig egy olyan, amit manuálisan fokoztak el. Az égvilágon semmi játéktechnikai jelentősége nincsen azon kívül, hogy akadályozza a 10-eseket. Én pontosan értem, hogy miért nem piszkáljuk meg ezt a témát, de szerintem nem lehet a szabály célja az sem, hogy teljesen életképtelen (üres, pénztelen) országokkal évente 5 másodperc belépéssel, 0 akcióval lehessen akadályozni aktív játékosokat. |
Quote:
Nem az első hely miatt, hanem úgy alaból :) A mindenkivel mnt meg butaság, mert akkor tényleg nem lesz célpont... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
abban a pillanatban jött az mnt kérés és az üzenet amint fellépett ebbe csoportba. Pedig még nem is igazán láttam a pontlistába:) |
All times are GMT +1. The time now is 05:30. |