Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

Pool 01-14-2010 21:20

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 236784)
Attól, hogy személyeskedsz folyamatosan nem leszel meggyőzőbb....
Nem tisztességes újrázni?? A szabályok engedik és ezután is engedni fogják, csak a feltételek a kérdésesek.
Továbbra is azt gondolom, hogy kár lenne elvenni ezt a lehetőséget a játékosoktól. Nem könnyű út végigújrázni nagy vagyonokat, biztos vagyok benne, hogy nem fog sosem széles körben elterjedni. Rettentően időigényes és unalmas volta miatt. Ráadásul elég komoly lehetőség lenne elvéve azoktól, akik a körbeforgás helyett próbálnának valamit összehozni a játék legfelső csoportjában.

Senki nem akarja elvenni az újrázást, csak kicsit másképp lenne, mint eddig...
Nem akartam személyeskedni, de Te rögtön magadra vetted (ismertél?:))...
Lehet, Te is játszanál inkább, ha nem 500 körönként, hanem 2000 körönként újrázhatnál...
A nehezítést mindenképp jó ötletnek találom és támogatom...

vityu 01-14-2010 22:15

Én amondó vagyok, hogy a legjobb az lenne, ha mindenkinek emelkedne az újrázás. Nekem az se tetszik, hogy 10milla tekercseket újráznak....

Princ 01-14-2010 22:48

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 236779)
Szerintem nem kellene korlátozni az újrát, bár azt hiszem hiába mondom....
Nem látok más megoldást az élboly behozására. Okos újrázással is években mérhető, hogy így utolérjék őket.
A piaci manipulációkat nem tartom megfelelő ellenérvek. A lenti csopikban eddig is és ezután is manipulálták a piacokat, akik vették a fáradságot. Az olcsó árak pedig mindenképpen a taktikai lehetőségeket bővítik, ez által akár akció dúsabbá is válhat a játék.

Persze hogy hiába mondod, ha egyszer egy másik játékot játszol, nem a hódító normált. Anarchista viszonyokat teremteni azért teszi sivárabbá, mert ugyan választhatom regelésnél a normált vagy anarchot, de ugyanoda jutok lassan, nem 2 különböző 'világba', bármennyire is sztném ezt a fajta remek akciódússágot elkerülni. Egyszerűbb lenne persze, ha mindenki a megfelelő helyre menne már eleve, de ha ez ennyire nem megy, továbbra is támogatom az újrázás korlátozását.

Az 500-1000-2000-es megoldás egyszerűbbnek tűnik, a vagyonfüggő pedig kifinomultabb; akármelyikkel meg tudnék barátkozni.

Gabro 01-15-2010 07:56

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 236823)
...továbbra is támogatom az újrázás korlátozását.

Az 500-1000-2000-es megoldás egyszerűbbnek tűnik, a vagyonfüggő pedig kifinomultabb; akármelyikkel meg tudnék barátkozni.

azt hiszem ezzel sokunk véleményét összefoglaltad

richardka 01-17-2010 16:35

a körök emelését támogatom a vagyon levágását nem

Pool 01-17-2010 18:44

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 237294)
a körök emelését támogatom a vagyon levágását nem

a vagyon eddig sem lett volna levágva, csak tovább tartott volna hozzájutni, mint 500 kör...
talán olvass értelmező olvasással :)

Ati 01-17-2010 18:46

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 237313)
a vagyon eddig sem lett volna levágva, csak tovább tartott volna hozzájutni, mint 500 kör...

Bizony volt olyan javaslat is, ami szerint ne kapja vissza az egész vagyonát újrázáskor, csak egy részét. ;)

Dus 01-17-2010 18:46

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 237313)

Volt felvetés arra nézve, hogy csak valamennyi vagyont kapjon meg újrázásnál maximum, és ne az összeset... Bár tény, hogy már egy jó ideje - szerencsére - nem erről van szó. :)

Pool 01-17-2010 19:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 237314)
Bizony volt olyan javaslat is, ami szerint ne kapja vissza az egész vagyonát újrázáskor, csak egy részét. ;)

Akkor az még az elején lehetett...
Így bocsi

szinkoly 01-17-2010 23:31

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 236823)

A kötött körös elv valóban egyszerű és szerintem ez lenne könnyebben megvalósítható, már csak azért is, mert teljesen tiszta, hogy a vagyonfüggőre a függvény mi alapján lenne kiszámolva? Úgy értem milyen elven lenne felírva? Hogy lenne eldöntve mondjuk a tekercs értékének különbsége az 5. szinten meg a 2.on?

All times are GMT +1. The time now is 06:08.