Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3515)

Phoenix 06-15-2009 18:34

A tesztelés első fázisában, amikor volt a sok tp levitel, akkor volt az erdőben 1 mezőn 5-6 vaddisznó, meg 3-4 medve. Vagy 10 oroszlán. De hasonló volt a takarítóknál is. Akkor nagyobb szám volt engedélyezve, vagy nem öltük ilyen gyorsan? (Bár utóbbit kétlem, hisz vagyunk elegen :))

Ati 06-15-2009 18:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 215473)
Ati, nem tudom miket csinálsz, de itt mindenki nyög bent, hogy kéne küldi (és tényleg kéne), mert lassú a fejlődés :)

És arra gondoltam, hogy bekerülhetne az 1. és 2. küldim, amiket írtam, azok egyszerűek és kis karival is megoldhatóak, és rövidek is, szóval leprogramozni sem túl hosszú (persze, nem 10 perc :) )

Tudom, mást csinálsz, és már megint türelmetlen vagyok :D :rolleyes:

Pontosan.

Ez is sorra fog majd kerülni. Most nem ez van soron.

Ati 06-15-2009 18:39

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 215475)
A tesztelés első fázisában, amikor volt a sok tp levitel, akkor volt az erdőben 1 mezőn 5-6 vaddisznó, meg 3-4 medve. Vagy 10 oroszlán. De hasonló volt a takarítóknál is. Akkor nagyobb szám volt engedélyezve, vagy nem öltük ilyen gyorsan? (Bár utóbbit kétlem, hisz vagyunk elegen :))

Akkor irreálisan sok volt belőlük.

Eddig 200 volt belőlük, most felemeltek 400-ra a maxot, és ott van mind a 400 darab, várva, hogy valamit kezdjetek velük. :)

Phoenix 06-15-2009 18:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215477)
Akkor irreálisan sok volt belőlük.

Lehet később ez lesz a reális :)

Ati 06-15-2009 18:57

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 215478)
Lehet később ez lesz a reális :)

Ha nem lenne egy sem, vagy nagyon kevés lenne, vagy legalább HIÁNYOZNA a maximumból, akárcsak egy is, akkor lehet. De továbbra is maxon mindegyik.

Ati 06-15-2009 19:20

Térképbővítés...

... történt. Egyelőre csak fizikai terület szintjén bekerült Ildi második szigete, valamint Toto egyik szigete. Új mobok egyelőre nincsenek rajtuk, ezek később jönnek majd.

Enjoy! :)

Dus 06-15-2009 19:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215486)
Térképbővítés...

... történt. Egyelőre csak fizikai terület szintjén bekerült Ildi második szigete, valamint Toto egyik szigete. Új mobok egyelőre nincsenek rajtuk, ezek később jönnek majd.

Hol vannak a szigetek?? :p

Ildee 06-15-2009 19:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215486)
Térképbővítés...

A sajátomat megtaláltam gyorsan, de egy pplussz infót adhatnál a többieknek is, hogy merre vannak :)
(Igaz hajóm is csak nekem van :D:D:D)

Ati 06-15-2009 19:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 215488)

Az előbb a lassú haladást tetted szóvá, de amikor meg kell találni valamit, akkor mondjam meg hol van. :p

Tessék megrekesni. Persze, hogy lassú a haladás, ha még a felfedezés örömét is elveszem. :)

Ildee 06-15-2009 19:40

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 215488)

Meg találtam mind kettőt, egyszerű volt, nagyon gyorsan meg lettek :)
/persze szerencse h sejtettem merre vannak :)/

All times are GMT +1. The time now is 14:00.