Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Kubbi 11-20-2006 19:47

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44592)
Nos, az nem + hanem * :)
De tenyleg igazad van.

Bar fogalmam sincs miert volt bennem az a hit, hogy az orias azonos kat.moral es variszam mellett, full tekercsek eseten legomboli a gnomot.
Valamiert ez bennem volt...hm...ez erdekes.

Ja tényleg *. :)
De az a tény, hogy gnóm, és jobban fárad, ezért így már tutti le tudom majd ártózni. :)
Bár, ha a 20hektár külonbségre, vesz templomot, akkor meg...

Killer 11-20-2006 19:49

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44592)
Nos, az nem + hanem * :)
De tenyleg igazad van.

Bar fogalmam sincs miert volt bennem az a hit, hogy az orias azonos kat.moral es variszam mellett, full tekercsek eseten legomboli a gnomot.
Valamiert ez bennem volt...hm...ez erdekes.

talán azért mert mágiára 40%-ot kap!!:D

Szecsa 11-20-2006 19:51

Igen.
Viszont akkor tenyleg jol emlekeztem, hogy az orias gombozi a gnomot abban az esetben, ha a gnom nem tudos. De ha az orias is tudos, akkor legombozi a gnom tudost is.
Igy tiszta :)
koszi, taszi :)

Kubbi 11-20-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44595)
Igen.
Viszont akkor tenyleg jol emlekeztem, hogy ha az orias gombozi a gnomot abban az esetben, ha a gnom nem tudos. De ha az orias is tudos, akkor legombozi a gnom tudost is.
Igy tiszta :)
koszi, taszi :)

Jajj tényleg elnézést!
Még jó, hogy óriás a fajom. :o

Synkel 11-21-2006 13:38

Kubbi, te leírtad az ellenfelet mint minden hódos rémálmát, és tanácsot kértél, mit tegyél ellenük. Szabizz le a szöviddel együtt, vagy intézd el jóelőre, hogy ne piszkáljanak. Mint mondtad alattatok vannak, azaz nem csak brutális felépítésűek, ennélfogva bizonyára nagyon szervezettek, tapasztaltak és aktívak, hanem még a háború idejét és helyét is ők választhatják meg, ráadásul dupláját ütik mint ti. Ez utóbbi toli-variakciókra nem vonatkozik:)
Ha szembetalálkozol egy ilyen szövivel, és egyáltalán felmerül benned a dolog, hogy tanácsot és stratégiai tippet kérj másoktól, akkor kevés vagy ellenük. Nem leszólni akartalak ezzel, de ismerem az általad leírt felállást, és nem akármilyen szövivel mernék megverekedni velük... És nagyon jó szövivel is kétesélyes lenne a dolog erősen:)

Szecsa 11-21-2006 14:00

Synkel, végülis szerintem a 4 hadis gnom felallas 10% templommal, 8% kocsmaval full eliteskent eleg komoly! De azert 3 orias + 1 gnom eleg jo..
Hisz a gnomnal ott van a +30% katonai veszteseg, amely meszarnal eleg utos lenne...full elit ellen pedig ijj+lo felallas teljes mertekben hasznalhato, nekem az a tapasztalatom.

Kubbi 11-21-2006 14:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 44722)
Ha szembetalálkozol egy ilyen szövivel, és egyáltalán felmerül benned a dolog, hogy tanácsot és stratégiai tippet kérj másoktól, akkor kevés vagy ellenük.

Hidd el tudom, hogy kevés vagyok. :D
Ja az én hibám, elfelejtettem mondani, hogy az 1ik óriás...

Panyi 11-22-2006 15:27

sürgős kérdés...

megtámadtam valakit felfele sereggel, körváltásnál alám került, 1 kör alatt alá kerülhetek még??
Ha már volt ilyen kérdés, bocs, de ritkán járok ide be.....
előre is köszi...

Szecsa 11-22-2006 15:28

A lényeg, hogy a beérkezés pillanataban legyen kevesebb a pontszamod, akkor alulrol utod.

Dragi 11-22-2006 15:29

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 45163)
megtámadtam valakit felfele sereggel, körváltásnál alám került, 1 kör alatt alá kerülhetek még??
Ha már volt ilyen kérdés, bocs, de ritkán járok ide be.....
előre is köszi...

Igen ha bontassz akkor kv-kor alulról fogod megütni :)

All times are GMT +1. The time now is 21:53.