Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

Pali papa 12-09-2009 00:32

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 231892)
Egy picit én is meginogtam, amikor tegnap ilyentájt fél óra alatt 400k tégla tűnt el a falból, el is harckocsiztam 20 goldot. Persze később rájöttem, hogy fölösleges volt, a franciáktól már megszabadultunk...

Pár WP-t én is beletoltam, csak úgy záporoztak a 289-es damage-k...
:D:D:D

szamóka 12-09-2009 04:34

Érdekes a magyar fordítás, pl "Új house adó bevezetésének javaslatát terjesztettek elő" vagy "Egyesült Királyság megvédte Rhode Island a the Resistance Force elleni háborúban.":)

Von 12-10-2009 22:15

Rámtört egy kis adakozókedv eRepublikon (holnapra úgyis elmúlik :p) :D
A Vas Szakszervezetnek nyomtam egy kis pénzt, meg a mukijaimnak repjegyet, hogy költözzenek Heilongjiangba, illetve egy ifjú padawannak donate-eltem q1 fegyót. Na mindezt azért írom le, hogy...
... javaslom mindenki nézzen szét a munkásainál, barátlistáján, és zavarjon mindenkit HelloKittybe, illetve segítse az olyan ifjakat, akik minden nap aktívak! És adakozzatok a védelmi célú civil kezdeményezéseknek!
Így érhetjük el a legkönnyebben - ha mindenki csak ennyit megtesz - hogy hosszabb ideig is dicső és uralkodó nemzet maradjuk eRepublikon!
Én is, mások is, dúskálunk az eanyagi javakban, úgyhogy megtehetjük ezt a nagyobb hatékonyságért, az eHazáért! :)

vityu 12-11-2009 00:52

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231963)
Rámtört egy kis adakozókedv eRepublikon (holnapra úgyis elmúlik :p) :D
A Vas Szakszervezetnek nyomtam egy kis pénzt, meg a mukijaimnak repjegyet, hogy költözzenek Heilongjiangba, illetve egy ifjú padawannak donate-eltem q1 fegyót. Na mindezt azért írom le, hogy...
... javaslom mindenki nézzen szét a munkásainál, barátlistáján, és zavarjon mindenkit HelloKittybe, illetve segítse az olyan ifjakat, akik minden nap aktívak! És adakozzatok a védelmi célú civil kezdeményezéseknek!
Így érhetjük el a legkönnyebben - ha mindenki csak ennyit megtesz - hogy hosszabb ideig is dicső és uralkodó nemzet maradjuk eRepublikon!
Én is, mások is, dúskálunk az eanyagi javakban, úgyhogy megtehetjük ezt a nagyobb hatékonyságért, az eHazáért! :)

Én nem dúskálok. :( Nincs cégem, csak a fizu, úgyhogy kiegészíthetnél, hogy ne q1-es fegyvert tudjak csak venni! :D q2-vel már ok! :)

Von 12-11-2009 01:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231980)
Én nem dúskálok. :( Nincs cégem, csak a fizu, úgyhogy kiegészíthetnél, hogy ne q1-es fegyvert tudjak csak venni! :D q2-vel már ok! :)

Oké, mondd mi kell? :D
Tudok adni, de csak arra, ha fontos csatában ütsz fegyóval. Szóval ne üsd el csak edzésként, de ha fontos csatában nyomod el, akkor adok szívesen :)
Amúgy nem rád gondoltam a dúskálás alatt, mert azért van itt több ember is, aki ha a szívére teszi a kezét, megállapíthatja, hogy ő bizony jól áll :D

vityu 12-11-2009 01:15

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231981)
Oké, mondd mi kell? :D
Tudok adni, de csak arra, ha fontos csatában ütsz fegyóval. Szóval ne üsd el csak edzésként, de ha fontos csatában nyomod el, akkor adok szívesen :)
Amúgy nem rád gondoltam a dúskálás alatt, mert azért van itt több ember is, aki ha a szívére teszi a kezét, megállapíthatja, hogy ő bizony jól áll :D

Minden csatában fegyverrel ütök, mivel célom a minél hamarabbi FM rang, és már "csak" 23400 damage kell :) Egyébként meg megoldom, ZME tag vagyok, ha nincs fegyver egy fontosra, akkor osztanak.
Azért köszi! :)

Von 12-11-2009 01:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231982)
Minden csatában fegyverrel ütök, mivel célom a minél hamarabbi FM rang, és már "csak" 23400 damage kell :) Egyébként meg megoldom, ZME tag vagyok, ha nincs fegyver egy fontosra, akkor osztanak.
Azért köszi! :)

Na várj, én nem erre gondoltam, hanem ha amit adok, azt fontos csatában ütöd el. Én is mindig fegyóval szoktam ütni, viszont csak q1-q2-vel, a fontos csatákban meg q3-q4-gyel. Szal ha kell adok q3-q4-et, de azt tényleg ne edzésként nyomd el. :)

vityu 12-11-2009 01:29

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231984)
Na várj, én nem erre gondoltam, hanem ha amit adok, azt fontos csatában ütöd el. Én is mindig fegyóval szoktam ütni, viszont csak q1-q2-vel, a fontos csatákban meg q3-q4-gyel. Szal ha kell adok q3-q4-et, de azt tényleg ne edzésként nyomd el. :)

Jah, hogy valaki olyan burzsuj, hogy jelentéktelenekben is q2... :D
Hát ha jön egy fontos csata, akkor megtalálsz! :) Nem mindegy, hogy 100-at vagy 160-at ütök a falba :)

Von 12-11-2009 01:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231985)
Nem mindegy, hogy 100-at vagy 160-at ütök a falba :)

Az országnak sem mindegy ;)
Mi ismerjük egymást legalább, ha neked adom, tudom, hogy nem fog inaktívként elveszni, hanem belemegy a falba. Csak gondolj bele, ugyanennyi magamra való plusz áldozással nem érek el ugyanennyi plusz sebzést.

vityu 12-11-2009 01:37

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231986)
Az országnak sem mindegy ;)
Mi ismerjük egymást legalább, ha neked adom, tudom, hogy nem fog inaktívként elveszni, hanem belemegy a falba. Csak gondolj bele, ugyanennyi magamra való plusz áldozással nem érek el ugyanennyi plusz sebzést.

Barbaric fight, General!
Total damage158

ez volt eddig a legnagyobb, igaz q5-tel, amcsik elleni vesztesbe, akkor még nem volt 10strenghtem se, most 11felett. Nem tom pontosan mennyit üthetek most q3-q4-gyel, de inkább megyek is aludni :)

All times are GMT +1. The time now is 06:23.