![]() |
http://khaos.extra.hu/letoltesek.html
Innen lehet megszerezni a kívánt ekönyveket, ha valakinek hiányozna ép. |
Massza Rex: Köszi :) Ha nem adtam volna mostanában zöldet, most kapnál :)
|
Én is adnék ződ, de nem engedi még :(
|
Így és kék-zöld vagyok már :)))))
|
Nehogy aszidd má! Mit fogsz majd szólni akkor, ha két ork fog le a törzs meg sorba áll előtted krikettütőkkel és a főnök meg kijabál:
"-Mindenki csak egyet üt először! Különben beverem a pofáját!" |
Csak annyit, hogy: Jéé, az ott nem egy elf!?! (majd mivel nem figyelnek, síkváltás) :D
|
Aztán síkváltás után körbenézel és egy nagy rakat démon vesz körbe háznyi ütőkkel:
-Na de kedves - dörmögi a legközelebb álló - Így nem kell orktestbe bújnunk! Csak sorban fijúk! Én ütök először! :D:D:D |
Na végre rátok találtam, már ideje volt, mert naon untam már eme halandó testet. Most megtudjátok mit jelent, amikor Masszabá igazán éhes kezd lenni :D
|
Hogy kicsit életet leheljek eme topicba, feltennék két velős kérdést:
1. Ti hogyan oldjátok / éltétek meg a slan belső időt? (in game) 2. Mozaik mágus + elemi erő aura...Jó / nem jó / más kéne ? |
Quote:
A karinak természetes volt ez a gyorsulás, elvégre nem először esett meg vele (mivel nem első szinten kezdtük). Mesélőként még nem nagyon volt szerencsém olyan játékoshoz, aki alkalmazta volna a belső időt, szóval erről nem tudok nyilatkozni. (Az online mesében eredetileg lett volna egy kardművész, de a játékos idejekorán feladta... :() |
All times are GMT +1. The time now is 20:01. |