Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Dragi 06-22-2008 18:19

Nos egy valami nagyon böki a csőröm az új fórummal kapcsolatban (főleg az hogy nem a régi) másodsorban pedig az hogy most látom a 3.-ik Moderátort akinek szerintem kétségkivül nem kéne moderátornak lennie! Elnézést ha ezzel megsértek valakit de eddig 2 modit láttam fórumon káromkodni most a 3.-ik pedig a kitiltásokkal szórakozik nekem ez így nagyon nem tetszik hogy akárki lehet moderátor! ezt így nem! Teljességgel ellenzem! valamilyen kitétel legyen mert ez így nagyon nem tetszik nem akarok játszóteret a fórumból!

vagy legalább az alapítót is ki lehessen tiltani egy modinak vagy a másik modiknak egy modit ....

Ati 06-22-2008 18:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 181469)
Nos egy valami nagyon böki a csőröm az új fórummal kapcsolatban (főleg az hogy nem a régi) másodsorban pedig az hogy most látom a 3.-ik Moderátort akinek szerintem kétségkivül nem kéne moderátornak lennie! Elnézést ha ezzel megsértek valakit de eddig 2 modit láttam fórumon káromkodni most a 3.-ik pedig a kitiltásokkal szórakozik nekem ez így nagyon nem tetszik hogy akárki lehet moderátor! ezt így nem! Teljességgel ellenzem! valamilyen kitétel legyen mert ez így nagyon nem tetszik nem akarok játszóteret a fórumból!

Ha az adott fórum nem tetszik, akkor otthagyod. Pont ez a lényege.

Dragi 06-22-2008 18:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181470)

nem értettél meg. nekem tetszik a fórum csak az nem tetszik hogy egyesek poénnak veszik a kitiltogatósdit! vagy Te ezt szeretted volna elérni hogy egy 13 éves kis kölyök azt játsza fórumon hogy:

"országát a fórumról 0 órára, a következő indokkal: Nem vagy Süsü!"
"országát a fórumról 0 órára, a következő indokkal: A nap süt és nem főz!"

és moderátor vagyok ott, és ez eléggé böki a csőröm ...

vagy ez szerinted is húdejó poén csináljunk bohócfarmot a hód fórumból ?:)

Zoli 06-22-2008 18:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 181471)
és moderátor vagyok ott, és ez eléggé böki a csőröm ...

ha modi vagy, tiltsd le őt :D:D

Dragi 06-22-2008 18:27

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181472)
ha modi vagy, tiltsd le őt :D:D

nem tudom mivel ő alapította a fórumot. Szerinted nem próbáltam meg ?:)

NewJackCity 06-22-2008 18:28

jaja az alapiton kivul mindenkt ki lehet tiltani vagy végleg kizárni

Zoli 06-22-2008 18:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 181473)
nem tudom mivel ő alapította a fórumot. Szerinted nem próbáltam meg ?:)

az akkor ciki :D
és akkor mér vagytok ott?
tehát úgy mindenki
mér van ott, ha ilyen az alapító?

Tsobi 06-22-2008 18:30

A helyzet nem drámai,épp csak ingerlő. Nekem viszont most nincs szükségem ingerlő dolgokra.

Dragi 06-22-2008 18:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 181470)

rendben megtettem, de ezzel mi is változott ? sztem semmi csak max. nem látom amit ott fog szórakozni a továbbiakban jah és még nem is gratuláltam az új fórumhoz: gratula

Ati 06-22-2008 18:41

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 181476)
A helyzet nem drámai,épp csak ingerlő. Nekem viszont most nincs szükségem ingerlő dolgokra.

Jelenleg kb 70 fórum van (oké, ebből hosszútávon 10-nél többnek nem jósolok hosszabb jövőt), mindenki kedvére válogathat. Ha egy fórum nem tetszik ilyenek miatt, akkor otthagyod, szerintem van még bőven elég, ahol tudsz beszélgetni azokkal, akikkel egyébként is beszélgetnél.

Továbbra is azt mondom, hogy a szabad fórumválasztás volt pont a lényege ennek a változtatásnak, ezért ha egy fórum stílusa (amit a fórum moderátorai vagy tulaja képvisel) nem tetszik, akkor azt a fórumot otthagyod.

All times are GMT +1. The time now is 12:47.