![]() |
Nos egy valami nagyon böki a csőröm az új fórummal kapcsolatban (főleg az hogy nem a régi) másodsorban pedig az hogy most látom a 3.-ik Moderátort akinek szerintem kétségkivül nem kéne moderátornak lennie! Elnézést ha ezzel megsértek valakit de eddig 2 modit láttam fórumon káromkodni most a 3.-ik pedig a kitiltásokkal szórakozik nekem ez így nagyon nem tetszik hogy akárki lehet moderátor! ezt így nem! Teljességgel ellenzem! valamilyen kitétel legyen mert ez így nagyon nem tetszik nem akarok játszóteret a fórumból!
vagy legalább az alapítót is ki lehessen tiltani egy modinak vagy a másik modiknak egy modit .... |
Quote:
|
Quote:
"országát a fórumról 0 órára, a következő indokkal: Nem vagy Süsü!" "országát a fórumról 0 órára, a következő indokkal: A nap süt és nem főz!" és moderátor vagyok ott, és ez eléggé böki a csőröm ... vagy ez szerinted is húdejó poén csináljunk bohócfarmot a hód fórumból ?:) |
Quote:
|
Quote:
|
jaja az alapiton kivul mindenkt ki lehet tiltani vagy végleg kizárni
|
Quote:
és akkor mér vagytok ott? tehát úgy mindenki mér van ott, ha ilyen az alapító? |
A helyzet nem drámai,épp csak ingerlő. Nekem viszont most nincs szükségem ingerlő dolgokra.
|
Quote:
|
Quote:
Továbbra is azt mondom, hogy a szabad fórumválasztás volt pont a lényege ennek a változtatásnak, ezért ha egy fórum stílusa (amit a fórum moderátorai vagy tulaja képvisel) nem tetszik, akkor azt a fórumot otthagyod. |
All times are GMT +1. The time now is 12:47. |