Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

Oszvald 04-19-2009 21:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207780)
Anarchot most nem számolok, anarchon kívül tehát:

5. szint: 13%
4. szint: 11%
3. szint: 6%
2. szint: 2%
1. szint: ... számokkal nem kifejezhető :))))))

Gábor ez azt jelenti hogy A ban nincs hulla?? Vagy csak még én nem talákoztam vele?

Xeper 04-20-2009 01:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207780)
Anarchot most nem számolok, anarchon kívül tehát:

5. szint: 13%
4. szint: 11%
3. szint: 6%
2. szint: 2%
1. szint: ... számokkal nem kifejezhető :))))))

Időközben felmerült bennem a kérdés: ezek közül mennyi aktív? (nem mélyszabis)
Amúgy a 0 is egy szám :)
És arányszámításkor nem a nevezőben van, úgyhogy kifejezhető szépen minden. (kivéve, hogy hányszor több a nem hulla fajú :) )

Oszvald: ki az a Gábor? :)

sutike31005 04-20-2009 06:52

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208527)

Oszvald: ki az a Gábor? :)

hát biztos Ati, mert neki írta... :D

lehet, hogy az Ati mégse az Attilából jött, hanem a Gábort becézik Ati-nak? :D:D

Oszvald 04-20-2009 08:33

Hopp csak ép fórumoztam is a szövetségben és azért írtam Gábort.Amúgy Ati akart lenni.:eek:

BigPi2 04-20-2009 20:29

Mivel úgy látom, hogy Xeper által javasolt értékek ellen senkinek sem volt ellen vetése, ezért úgy gondolom, hogy tovább is léphetünk.
Többen is jelezték, hogy azt tartanák helyesnek, ha barakk helyek befogadóképessége növekedne elsősorban, ezért két változattal számoltam.
Az első esetén a jelenlegi rendszert vettem alapul. Ebben az esetben a kitűzött cél érdekében az 1/A-ban 59.-re kellene emelni a barakkokban elférő egységek számát.
A második esetben, úgy számoltam, hogy nem kapna semmiféle bonuszt. Ekkor 83.-re kellene növelni a férőhelyek számát.

Mind a két esetben közel ugyanakkorát ütnek azonos éplista esetén.

Egyelőre én mind a kettő változat fejlesztését javaslom.

A kérdés az, hogy milyen legyen a viszonyuk az alacsonyabb szinteknek az A-hoz képest?

Erre kérnék ötleteket.

none 04-21-2009 08:57

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 208619)
Mivel úgy látom, hogy Xeper által javasolt értékek ellen senkinek sem volt ellen vetése, ezért úgy gondolom, hogy tovább is léphetünk..

melyik javaslatára nem volt ellenvetés?:)

sutike31005 04-21-2009 10:22

Én pl. annak örülnék, ha már mindenképp erősíteni szeretnétek akkor ne a férőhely növekedjen, hanem az egy egységre vetített katonai bonusz..
a férőhelynövekedést én kimondottan ellenzem..addig, amíg látok esélyt, hogy az egységeit erősíthetjük.

illetve örülnék neki, ha az építkezés nyers költsége drasztikus mértékben csökkenne .. mintahogy már kértem egyszer.. :p

BigPi2 04-21-2009 14:26

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 208657)
Én pl. annak örülnék, ha már mindenképp erősíteni szeretnétek akkor ne a férőhely növekedjen, hanem az egy egységre vetített katonai bonusz..
a férőhelynövekedést én kimondottan ellenzem..addig, amíg látok esélyt, hogy az egységeit erősíthetjük.

illetve örülnék neki, ha az építkezés nyers költsége drasztikus mértékben csökkenne .. mintahogy már kértem egyszer.. :p

Nem ismételném azok beírásait, akik kifejezetten a férőhelybővítést részesítenék előnyben. Be kellett látnom, hogy igazuk van , még akkor is, ha én is bonusz párti vagyok. Amennyiben visszaolvasol, akkor megtalálod azt is, hogy ezek a férőhelyek mennyi hdb-nek felelnek meg.

Természetesen foglalkoznunk kell, majd a gyújtogatás problémájával is, de először a fejlődési ütemet határozzuk meg

Dus 04-21-2009 14:31

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 208657)

A férőhely növekedés jelentősen előnyösebb, mint a bónuszok adása (NEM férőhelybónuszok), mert akkor a szövetségben is jobb lenne a hulla, hiszen ha elviszik a seregét, akkor a támadó bónuszai (akár ork, óriás is lehet) vonatkoznak a hulla seregére is!

Betelgeuse 04-21-2009 14:54

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208724)
A férőhely növekedés jelentősen előnyösebb, mint a bónuszok adása (NEM férőhelybónuszok), mert akkor a szövetségben is jobb lenne a hulla, hiszen ha elviszik a seregét, akkor a támadó bónuszai (akár ork, óriás is lehet) vonatkoznak a hulla seregére is!

Egy jól felépített hullának már most is van annyi serege mint egy orknak szerintem.

All times are GMT +1. The time now is 23:13.