![]() |
Nos áttértem Xubunturól ubuntura.Aki használt már ubuntut, és normális msn programot talált az légyszi vegyen fel msn-re, vagy aki ért az ubuntuhoz az is felvehetne :)
|
Grubot használt már valaki?Én nem tudom bállítani :(
|
Nem tudnátok segíteni,hogy hol tudnék olcsón (70-80ezer forint) laptopot(akárhasználtat is csak megkímélt állapotban) ami jó is és néha még játszani is tudnék rajta?Asztali számítógépemet szándékozom lecserélni.
|
Quote:
Én tavaly 55.000-ért vettem egy IBM T40-es gépet jó aksival, 32MB-os Ati 7500-as videókártyával -webezéshez, szövegszerkesztéshez, és egy kis játékhoz tökéletesen elég. Ennél már érezhetően jobb gépet lehet 70-80.000-ért idén találni. Vigyázz, hogy ne celeronos gép legyen, akkor nem érhet nagy meglepetés :) |
Quote:
|
Quote:
Vétel előtt mindenképpen nézd meg, hogy mekkora. Képen még szép, de nálam azonnal megbukott, mikor kézbe vettem egyet (huzamosabb ideig képtelenség vele dolgozni, annyira pici) Egyébként a vetera és a tesz-vesz aukciós helyek, jobbára használt cuccokat lehet kapni, az Ipon meg egy bót. :) Akkor már nézd meg a depo.hu -t, ott több árlista összesítése található. |
Quote:
Nekem huzamosabb idpre kellesz mert az asztalit akarom cserélni,de most,hogy így utánnanéztem a kijelzője nem nagyobb mint 1 hordozható dvd lejátszónak. :( www.depo.hu nem rossz ötlet :) |
Quote:
Laptopról jut eszembe, nem tudjátok hol lehet kapni jó áron kifejezetten játékra való laptopot? Esetleg valami külföldi oldal, ahonnan olcsón lehet rendelni? :D (Mondjuk a teherautóról leesett modellek is érdekelnek :p) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:07. |