![]() |
Quote:
/a másik szempont (hosszú szabi) pedig szerintem azért nem marginális probléma/ |
Quote:
Nekem jobban tetszene, ha ténylegesen kilépni körváltáskor lehetne (előtte csak előjegyzés), de nem kerül ki a tag, ha kláncsata lesz abban vagy a következő körben. |
Quote:
Már bocs, de a következő körben milyen alapon? És a következő hány körben? Elindítok egy egy lovas klánsereget a pannonra, onnan meg fél évig nem léphet ki senki? Esetleg akkor vegyük ide azt is, hogy akit támadnak nem léphet szintet, és akkor még lefordulás se fogja zavarni a klánütéseket? |
sztem a jelenlegi rendszerjo az A-ban. Ami a gond az, hoyg az elso helyre utni nehez, meg az elso tizben levo oriknak is. Gondolom emiatt szeretnenek modositani a szabalyokon is. Viszont egyszerubb es igazsagosabb lenne ugy megoldani a dolgot, hogy aki az A eslo helyen eltoltott pl. 10k kort, annak fordulnia kelljen. Igy masoknak is lesz eselye az elso helyre kerulni, es a kisebbeket sem eri e miatt katrany.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Teljesen jó, hogy a legfelső szinteken nincs fordulási kényszer. Úgyegyébként Fegyával meg egyetértek. |
Quote:
|
Quote:
Ennek a játéknak a csúcsa az 1/A illetve a 2/D csoportok. Nem kényszeríthetsz valakit arra, hogy onnan elmenjen. Ez olyan lenne, mintha futóversenyen lennél, és megnyernéd. majd jövőre is megnyernéd, és így tovább... Majd a futó szövetség közli, hogy már 5x nyertél, ezért kizárnak a további versenyekről, mert nem nyerhetsz 6x, elégedj meg 5-tel akkor is, ha te tudnál sokkal többször nyerni.... Szóval ezt a forduláskényszert ne erőltesd. Úgysem fog Ati belemenni. És többeknek nem tetszene, mint akiknek igen. |
Quote:
Már jó lenne látni,hogy valaki 5* éri el az A csoport top 1. helyét:-) |
All times are GMT +1. The time now is 10:43. |