![]()  | 

Quote: 

:-)  | 

Quote: 

miért akarjak neki rosszat? :) :D  | 

Quote: 

| 

Én már abban is kételkedek, hogy meghaltak a Szülei, ha mégis akkor részvétem.  
	Az lehet, hogy Angelika a haláluk után kattant be, vagy pedig ilyen természetű. És ebbe az a rossz, hogy nem is tudja mit csinál, és ha valaki megmondja neki, akkor áttér másik témára, és azt nem tudja beismerni, hogy nem neki van igaza, és hogy nem Ő van a középpontban, ha jól tudom most a Hóditó rendszere központjában van, a szívében, mert ugye feltörte a rendszert:D Ez a topic is vicc lett, de nem mi akartuk így.... U.I.: Értékeljük a témát..:)  | 

Azon gondolkodtatok már,hogy akit olyan tragédia ér,mint amit írt,annak van akkora büszkesége,hogy nem sírja el a világnak egy nyilvános fórumon? :) 
	 | 

Quote: 

Súlyosabb mint gondoltam, Bubó doktorrral forró dróton vok. "KÖZVESZÉLYES !"  | 

Te Ati, hány ilyen Boxi lehet a neten (csak .hu) ? (nem alias-okra gondolok, hanem tőle függtelenül másokra) 
	Ez a ki nem mondható nevű nem egy vírus véletlenül ??? Egy ízben szakmai tanácsot kért tőlem egy naiv felhasználó a sok vírus, spam, meg kém veszély miatt. Azt az analógiát hsználtam, hogy az I.net olyan , mint a közút, ami tele van elmebeteg tiloson áthajtó, gyorshajtó, veszélyesen előző barommal. Ha kilép az ajtón vegyen fel bukósisakot, mellvértet és vigyen magával fegyvert, mert ez nem séta egy békés ligetben. A hasonlatom rossz volt: Közveszélyes őrültek nem sokáig sétalhatnak az úton, mert előbb utóbb kihozzák neki kényszerzubbonyt, itt viszont úgy sétálhatnak büntetlenül, mint nyúl a káposztásban. A neten miért csak a pedofil képek letöltőire utazik a yard? Az ilyen nagyobb károkat okoz !!!!  | 

Azért ennyire nem kellene sztem túldramatizálni :) 
	 | 

Az emeltszintű kérdések közül nekem a Ingyen Hatterkep tetszett legjobban :) 
	 | 

Quote: 

képzeld el hogy valaki itten hódit, hasonló IQval stb, mint a boszi és ha itt fogja hagyni a játékot, mert hallgat a ki nem mondott "lyány" intelmeire ? micsoda veszteség lenne ez nekünk... :)  | 
| All times are GMT +1. The time now is 02:02. |