Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Gyula 05-07-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 93725)
Kb. este 6-ig olvastam a hozzászólásokat, gondolom azóta nem jött semmi érdemleges :) Na akkor lássuk a számokat:

117orszgágot gömböztem meg G-ben mióta ott vagyok (62. hely-214 kb.) 4ország van, akit nem sikerült.
21elf
1ork
5törpe
2hulla
33gnóm
52óriás

Konklúzió: ezentúl gyakorlatilag két fajt találni meg a G topjában óriás, gnóm. Szükség volt erre?

Előny: lehet gnóm varit csinálni, mert nincs aki leölje a varikat :p
Ja, hogy nem lesznek tolvajok? Kit érdekel? Csak akkor minek vannak a játékban? Arra a2szintre.

Tényleg azért lett ez a változás, mert Goldy nem tudta beütni az elfeket áldozat nélkül? Azért kíváncsi lennék, hogy hány olyan elf van A-ban, aki napi egyszer lép be, és szegény Goldyra süti el a készültségét. :p

Ati igazad volt ezt a javaslatot tényleg mindenki utálja :p
Az a baj, hogy nem érted meg, hogy a kiigazítással nem lett erősítve az elf, és ha lett is max. 10%-ot és nem 50-et. (Miért nem tiltakoztak? Mert egy hiba javítás ellen nem szokás tiltakozni)

*lassú taps*

Köszönön, köszönöm, köszönöm :))))))))
Maximálisan egyetértek :)
1ork
5törpe
2hulla inkább ezeket a fajokat kellett volna rendbe tenni, látszik mekkora létjogosultságuk van a játékban.

System 05-07-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93728)
Figyi Én amikor Regeltem az ELF nél eleve az volt irva hogy 30% Védelem katonaakciokkal szemben....Most csak a sugóhoz lett igazitva a dolog mert eddig a sugoban leirt 30% helyett csak 20% volt..Akkor mien erösitésröl irsz???? Csak ki lett javitva a tényleges értékre....

Azt azért mert ez ki lett javitva kapott ujabb maluszokat :( :(

Nem irtam plusz erősítésről,én kérek elnézést ha ugy hangzott:(

nyolcvan 05-07-2007 18:58

néztétek ma a diplomácia oldalt?

nem másol(hat)om be az egészet, de már ilyen is írtak:

Quote:

"
...
Olyan szovibe nem lepek ahol ELF vagy hulla van!"

Boby 05-07-2007 19:03

röhej...
amugy sikerült a forum aktivitását növelni,ez jo hir atinak,de én erre nem lennék büszke

Cassandra 05-07-2007 19:04

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 93737)
néztétek ma a diplomácia oldalt?

nem másol(hat)om be az egészet, de már ilyen is írtak:
"...
Olyan szovibe nem lepek ahol ELF vagy hulla van!"

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 93404)

Előre látom a dipis hírdetéseket.

"Szövit keresek: Feltéátel, hulla ne legyél... ja bocs, mostmár elf se...";)

Röhej lett az elfből.

Így legyen ötösöm a lottón.;)
Bár minden ilyen hamar valóraválna.:o

Tsobi 05-07-2007 19:30

Katasztrófa ...

sanci100 05-07-2007 19:40

Nagyon gáz ez gyerekek, az elf kimúlt, lassan olyan szinten lesz mint a hulla ha így haladunk.
No sebaj, legalább vissza lehet térni az 1A-ban a tolvaj gnómhoz, az sem olyan rossz :-)

nyolcvan 05-07-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93747)
Katasztrófa ...

az ennyire offolásokat jobb kihagyni, mert szerintem nem nézik jó szemmel..

Nem lehetne megcsinálni, hogy egy napra ki volna kapcsolva azaz opció, hogy az újrainduláshoz 500 kört kell eltölteni az adott csoportban?
vagyis pl holnap azok is tudnának újrázni akik még nemrég léptek fel egy csoportba?
lehet rövidebb idő is, nem kell 1 nap, természetesen utána vissza lehetne állítani azt az 500körös limitet..

ezzel csak könyebb volna alkalmazkodni a változásokhoz..

hapi-hapi 05-07-2007 19:42

Sikerült végigolvasni az eddígieket.
Szerintem vagyunk egy páran, akik inkább választanák a -10% védelmet, mint ezeket a maluszokat... persze ezt előre miért is lehetett volna tudni.
Amúgy énis örülnék egy olyan lehetsőségnek... ami persze lehetetlen gondolom további maluszként :D ... hogy fajt lehessen váltani a játszhatatlanság miatt.
Szerintem nem állítok be fajt mostmár és úgy tolvajkodok... majdnem mint az ember egy BIZTOS malusszal, de talán nem csináltok többet a személyiség nélküliekre, mert zavar,h bántják az oritokat... hogy egyem meg a szivetek.

Ati 05-07-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 93757)
Nem lehetne megcsinálni, hogy egy napra ki volna kapcsolva azaz opció, hogy az újrainduláshoz 500 kört kell eltölteni az adott csoportban?
vagyis pl holnap azok is tudnának újrázni akik még nemrég léptek fel egy csoportba?
lehet rövidebb idő is, nem kell 1 nap, természetesen utána vissza lehetne állítani azt az 500körös limitet..

Erre mi szükség lenne? Már azon túl, hogy hirtelen felindulásból, minden átgondolás nélkül mindenki kiválasztana valami totál rossz fajt, aztán másnap megbánná, és akkor már késő. :)

Most őszintén: mostanában volt olyan komolyabb változtatás, ahol néhány hét tapasztalat után ne lett volna megviszgálva, hogy milyen hatással járt a változás, és szükség esetén lett egy kicsit finomhangolva? Nem tudok róla. (Kivéve Remy kedvenc témáját, az meg lett beszélve, nem sikerült logikus érvekkel meggyőznötök.)

Akkor ilyen hatalmas többkörös "tapasztalatok" alapján miért akarna bárki is ilyen elhamarkodott döntéseket hozni, hogy fajváltás?

Semmi értelme.

All times are GMT +1. The time now is 20:18.