Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Aréna (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1626)

Alg 11-20-2009 11:55

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 229781)
Látom Alg, kifordítod a szavaimat. Nem azt írtam, hogy az a probléma, ha valaki unalomból játszik, hanem, ha unalomból ártózik.

Nem a kötözködés volt a cél, hanem hogy érzékeltessem: ez JÁTÉK, mi értelme itt veszekedni miatta? Főleg, hogy még nem is normál, hanem Aréna, ahol nincs veszélyben "évek munkája"

Elfi 11-20-2009 12:03

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 229782)
Nem a kötözködés volt a cél, hanem hogy érzékeltessem: ez JÁTÉK, mi értelme itt veszekedni miatta? Főleg, hogy még nem is normál, hanem Aréna, ahol nincs veszélyben "évek munkája"

Egyértelmű számomra, hogy ez egy játék, azonban én azonos elvek szerint játszom mindenhol, és nem aszerint, hogy ez most kihatással van-e bármire is, vagy nem.

Alg 11-20-2009 12:08

Nálam nincs olyan, hogy valaki vagy valami "elrontja" a játékot... A környezet változik, a taktika is változik, ezért nem untam még meg. Ha mindig csak a "Sereget képzek és ütök akit tudok" lenne az Arénában, már rég nem játszanék.

Elfi 11-20-2009 12:17

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 229786)
Nálam nincs olyan, hogy valaki vagy valami "elrontja" a játékot... A környezet változik, a taktika is változik, ezért nem untam még meg. Ha mindig csak a "Sereget képzek és ütök akit tudok" lenne az Arénában, már rég nem játszanék.

Nincs semmi bajom azzal, ha a környezet és ezáltal a taktika is változik. Hacsak nem azért kell változtatnom, mert valaki unalomból kényszerít változtatásra, ezt kellene megérteni!

Alg 11-20-2009 12:22

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 229787)
Nincs semmi bajom azzal, ha a környezet és ezáltal a taktika is változik. Hacsak nem azért kell változtatnom, mert valaki unalomból kényszerít változtatásra, ezt kellene megérteni!

Elfi, ne akarj másokat megváltoztatni;)
Alkalmazkodj:)

Vagy játssz úgy, hogy nekik kelljen alkalmazkodni;)

Elfi 11-20-2009 12:28

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 229788)
Elfi, ne akarj másokat megváltoztatni;)
Alkalmazkodj:)

Vagy játssz úgy, hogy nekik kelljen alkalmazkodni;)

:D

Ez nagyon szépen hangzik Alg, annak aki ma kezdte a Hódítót, nem is értem kit akartok ilyen dumákkal ámítani, talán saját magatokat. .:D

Azt hiszem kitárgyaltuk ezt a témát is, az eredmény, ha megírják zöldben, hogy csak unalomból ártózok, az rendben van, mert a játék része, és alkalmazkodj hozzá. És tényleg így van, szóval meggyőztetetk, vagyis nem is kellett meggyőzni, mert én is tudtam, hogy ez így van, csak megemlítettem, hogy ez nekem nem tetszik.

Von 11-20-2009 12:44

Arénában egyébként szinte mindenki törpe, vagy vannak ott is kalandorok?

FYI: VIP hétvégit ugyebár már nyert élőhalottal is valaki ;)

Killer 11-20-2009 12:56

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 229789)
:D

Ez nagyon szépen hangzik Alg, annak aki ma kezdte a Hódítót, nem is értem kit akartok ilyen dumákkal ámítani, talán saját magatokat. .:D

Azt hiszem kitárgyaltuk ezt a témát is, az eredmény, ha megírják zöldben, hogy csak unalomból ártózok, az rendben van, mert a játék része, és alkalmazkodj hozzá. És tényleg így van, szóval meggyőztetetk, vagyis nem is kellett meggyőzni, mert én is tudtam, hogy ez így van, csak megemlítettem, hogy ez nekem nem tetszik.

miért mit vártál??vázolja a támadási tervét vagy mi??komolyan mondom nem értelek,ha én kinézek magamnak valakit és elkezdem puhítani még szép hogy nem beszélem meg vele a részleteket zöldben,ha egyáltalán írok valamit az hasonló lehet.

Xeper 11-20-2009 13:01

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 229792)
miért mit vártál??vázolja a támadási tervét vagy mi??komolyan mondom nem értelek,ha én kinézek magamnak valakit és elkezdem puhítani még szép hogy nem beszélem meg vele a részleteket zöldben,ha egyáltalán írok valamit az hasonló lehet.

Bizony :)
Valamint az ellenfél dühítésére pont érdemes hasonló kedvességeket írni, attól jól kiakad (mint a példa is mutatja), elkezd idegből játszani -tiszta nyert helyzet :D

Elfi 11-20-2009 13:10

Quote:

Originally Posted by Von (Post 229790)
Arénában egyébként szinte mindenki törpe, vagy vannak ott is kalandorok?

FYI: VIP hétvégit ugyebár már nyert élőhalottal is valaki ;)

Persze, vannak más fajokkal is. Mondjuk én előző Arénában gnóm voltam.

All times are GMT +1. The time now is 13:38.