![]() |
Quote:
|
Quote:
Egyértelmű számomra, hogy ez egy játék, azonban én azonos elvek szerint játszom mindenhol, és nem aszerint, hogy ez most kihatással van-e bármire is, vagy nem. |
Nálam nincs olyan, hogy valaki vagy valami "elrontja" a játékot... A környezet változik, a taktika is változik, ezért nem untam még meg. Ha mindig csak a "Sereget képzek és ütök akit tudok" lenne az Arénában, már rég nem játszanék.
|
Quote:
|
Quote:
Alkalmazkodj:) Vagy játssz úgy, hogy nekik kelljen alkalmazkodni;) |
Quote:
Ez nagyon szépen hangzik Alg, annak aki ma kezdte a Hódítót, nem is értem kit akartok ilyen dumákkal ámítani, talán saját magatokat. .:D Azt hiszem kitárgyaltuk ezt a témát is, az eredmény, ha megírják zöldben, hogy csak unalomból ártózok, az rendben van, mert a játék része, és alkalmazkodj hozzá. És tényleg így van, szóval meggyőztetetk, vagyis nem is kellett meggyőzni, mert én is tudtam, hogy ez így van, csak megemlítettem, hogy ez nekem nem tetszik. |
Arénában egyébként szinte mindenki törpe, vagy vannak ott is kalandorok?
FYI: VIP hétvégit ugyebár már nyert élőhalottal is valaki ;) |
Quote:
miért mit vártál??vázolja a támadási tervét vagy mi??komolyan mondom nem értelek,ha én kinézek magamnak valakit és elkezdem puhítani még szép hogy nem beszélem meg vele a részleteket zöldben,ha egyáltalán írok valamit az hasonló lehet. |
Quote:
Valamint az ellenfél dühítésére pont érdemes hasonló kedvességeket írni, attól jól kiakad (mint a példa is mutatja), elkezd idegből játszani -tiszta nyert helyzet :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:38. |