Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf stratégiák & trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1618)

csabi 11-02-2008 16:51

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 195356)
igen, tele van hibákkal, háborúnál a törpénél nem számolja a tornyokba a 20% plusz helyt pl. meg ehhez hasonló nyalánksgágok. szal aki nyertes csatát akar az ne avval számoljon :)

csak beidézni akartam.. :o:D

irányadónak azért jó.. azért szerintem jó, ha mindenki tud számolni, egy idő után már ugyis fejben megy ránézésre az egész.. :)

(v csak én vok olyan kocka, h elalvás előtt azt számolgatom, h beférek e holnap? :D)

Druida 11-02-2008 16:52

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 195360)
csak beidézni akartam.. :o:D

irányadónak azért jó.. azért szerintem jó, ha mindenki tud számolni, egy idő után már ugyis fejben megy ránézésre az egész.. :)

(v csak én vok olyan kocka, h elalvás előtt azt számolgatom, h beférek e holnap? :D)

:p én kaptam vkitől egyszer egy excel táblát ami tele volt hibákkal, azt átalakítottam, kijavítottam, és azóta avval számolok :) és tökéletesen számol.

Von 11-02-2008 17:30

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 195361)
:p én kaptam vkitől egyszer egy excel táblát ami tele volt hibákkal, azt átalakítottam, kijavítottam, és azóta avval számolok :) és tökéletesen számol.

mostmár én is excelt használok :)
csak ugye ez azért érdekes, mert szerintem a h5tools a legnépszerűbb, és így sokakat érhet meglepetés, főleg a nem annyira rutinosak közül
nembaj, 5-ös szinten lehet erre taktikát építeni, tartok 20% templomot felessel, a hadivarik meg majd meg sem próbálnak beártani, mert a h5tools azt írja ki nekik :D fantomvédelem, de az is valami
csak ki ne derüljön a turpisság ;)

Zoli 11-03-2008 13:25

Quote:

Originally Posted by Von (Post 195367)
mostmár én is excelt használok :)
csak ugye ez azért érdekes, mert szerintem a h5tools a legnépszerűbb, és így sokakat érhet meglepetés, főleg a nem annyira rutinosak közül
nembaj, 5-ös szinten lehet erre taktikát építeni, tartok 20% templomot felessel, a hadivarik meg majd meg sem próbálnak beártani, mert a h5tools azt írja ki nekik :D fantomvédelem, de az is valami
csak ki ne derüljön a turpisság ;)

olyan, mint a módosítások előti elf súgója, kiírta, hogy 30% plusszt kap, de csak 20-at kapott, fantom védelem a fantomsereg mellé :):)

Remedy 11-03-2008 13:50

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 195356)
igen, tele van hibákkal, háborúnál a törpénél nem számolja a tornyokba a 20% plusz helyt pl. meg ehhez hasonló nyalánksgágok. szal aki nyertes csatát akar az ne avval számoljon :)

Nemhiszem, hogy ilyen gondja lenne. Most direkt kiprobaltam, es minimalis elteres jott ki, szal ki van zarva, hogy ne szamolja a 20% helyet... (lehet hogy Neked vmi regi httools van) :)

Szerintem 10k hekiig teljesen jo a h5tools csatara...

Druida 11-03-2008 15:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 195462)
Nemhiszem, hogy ilyen gondja lenne. Most direkt kiprobaltam, es minimalis elteres jott ki, szal ki van zarva, hogy ne szamolja a 20% helyet... (lehet hogy Neked vmi regi httools van) :)

Szerintem 10k hekiig teljesen jo a h5tools csatara...

nemtudom, nekem v1.21 van 2005ös kiadás, az túl régi? :D

Remedy 11-03-2008 15:25

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 195472)
nemtudom, nekem v1.21 van 2005ös kiadás, az túl régi? :D

Nemhiszem, en az 1.20-al neztem, es siman szamolta a torpe helyeit.

Druida 11-03-2008 15:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 195473)
Nemhiszem, en az 1.20-al neztem, es siman szamolta a torpe helyeit.

ez hihhetetlen, akkor nemtudom. lehet hogy az egyel újabbikban véletlenül elírták? más nem nagyon lehet...

[HTPA]GeeForce 11-04-2008 07:53

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 195474)
ez hihhetetlen, akkor nemtudom. lehet hogy az egyel újabbikban véletlenül elírták? más nem nagyon lehet...

fogd az 1.21-et meg az 1.20-at és számold ki mindkettővel. ha nagy az eltérés, akkor a 2közül valamelyik rosszul számol. ennyi. egyébként én az excelben bízom még mindig. :) Bár az 1.20-as tooltén issokat használtam régen. Szerintem azzal nincs gond. legalábbis akkor biztos nem, hogy lehagy egy férőhelybónuszt.

Purode 02-10-2009 08:11

Sziasztok!

Mennyire tűnik reménytelennek egy torony nélküli fél-elf toli?

El is mondom miért:

Előnye nyilván, hogy még több %-ot tud kocsmára (vagy bármi másra) fordítani, ezzel további előnyre tesz szert a tolvajok között.

Hátránya az, hogy, ha kiderül a turpisság :D, akkor komoly bontásba kell kezdeni azonnal.
(na de miért derülne ki?)

Félelfként az a cél (ellenvélemény jöhet :P), hogy csak full varis férjen be hozzánk varázslókkal, illetve egy hadis se tudjon egynél több sereggel támadni minket egyszerre.
Erre jók a tornyok... :)

Viszont sem egy varis, sem egy hadis nem fog rájönni arra, hogy nekünk nincs tornyunk, hisz honnan tudná? Az ép.listánkat nem tudják megszerezni, mert tolvajokkal esélytelenek ellenünk (márha jól csináljuk).

Szóval gyakorlatilag egy hadis úgy fog számolni támadáskor, mintha nekünk ott lenne az a torony..., pedig nincs :P

Mit szóltok?

All times are GMT +1. The time now is 06:28.