![]() |
Quote:
kérdésre visszatérve: nem, nem lehet 100%-osan. de úgy gondolom a 90% is jobb mint a 0. |
Quote:
|
Quote:
Ez az előző beírások alapján egyenes út az anarchba. Biztos örülnél neki? |
Quote:
úgymegyek egy országot megtámadni 5*200loval, hogy az utolsó gömbömön tele volt még az országa és azóta sehogy se mértem fel. |
Quote:
|
Ati ez nem jellemző, nem ez a gyakoribb eset. hódítós játékom során nem történt ilyen még, hogy pont akkor jött vissza és pont üres. úgy gondolom mindenképpen vesz 2k varit az ilyen és nézi a távolt szabija előtt.
De: amennyiben megváltozik a rendszer, azaz tényleg aki gyanús átrakod és én is benne vagyok, azt mondom oké. Örülnék neki, ha a játékban minden téren mindennű csalás megszűnne, akár az én országom átrakása is által de a csalók átrakását nem velem kéne kezdeni |
Quote:
|
Quote:
Ati neked elég bizonyiték ha látod hogy valaki "vaktában" ütött ki egy orira 5 minimális sereggel??? |
Quote:
Ha az, hogy valakit megtámadok, jksz, és az, hogy valakit meggömbözök, és csak utána támadom meg, nem jksz (jajj szegény hullánkak), akkor ezentúl mindenki gömböz egyet támadás előtt, mert úgy kell támadni. Ez mire lenne jó? A javaslatban egész pontosan mi a célja? Hogy fogyjon a varikészültség és a rúna, és a hullák ne támadhassanak? Mert akkor innentől ez lesz, hiszen ez az, amivel jksz-mentesen lehet támadni, mindenki tudja, és így támad. Mást nem látom, hogy ez elérne, vagy hogy bármilyen szinten ez "bizonyíték" lenne, vagy lehetne. |
Megömbözök valakit/felmérem máskép-> észreveszem hogy üres az országa-> kitámadok rá 5sereggel->a célpont néz egy távolt->beszabizik esetleg
ez egy olyan eset ahol szerintem nem igazán lehet bizonyitani a megbeszélt ütést, (beismerésen, zöldben megbeszélésen kivül) de ha nincs felmérés csak vaktában küldök ki rá 5 kis sereget, az már sztem bizonyiték és nem lenne benne senki a szórásban, mert vagy jksz, mert megbeszélt ütés, vagy jksz, mert máshonnan kapott információt 2. eset: szabis ország belép az országába 1-2 percen belül indul rá 5sereg, és vissza is megy szabira. anélkül hogy bármit csinált volna az országában, vagy meggömbözték volna! 3. eset, amikor a topba valaki támad 10+x körre a támadott fél nézi is a távolt, látja a sereget.kiüriti az országát és szabizik. 4. eset, amikor egy 10+xkörre lévő üres orit támadnak,távolt néz és látja hogy jön felé 5 mini hadtest kitudná védeni a támadást mert lenne pénze és ideje átépiteni és venni kb 400ijászt, amivel háritaná már a támadást, de ehelyett szabizik. Sztem ezek az esete mindegyikében van bizonyiték. az utolsónál kiemelném hogy kis seregekről van szó amit fillérekből tudna védeni. |
All times are GMT +1. The time now is 13:31. |