![]() |
Quote:
|
hali!én ork vok de már nem egészen haladó és van is nagy seregem és szövit keresek ja és a személyiségem tolvajkodás!létszi írj!köcce!
Nekem ez is tetszik. :) |
xxx (#sxgn)
2007-02-27 xb Helyezés: hjm, Érték: 10884 mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt mnt! bárkivel! ez valahogy nem tetszett... nagyon nem... a dipó szerintem nem somintára való (a hód meg lehet nem neki...) |
[Nem elfogadható üzenet jelentése] xxx (#xxxxxx)
2007-03-01 11:30:52 Helyezés: 1586 Érték: 8292 embereket keresek egy hatalmas háboruba a név a hóditók elpusztitunk minden ellenfelt aki szembe szál velünk egy ifjú itán W-ből:) |
[Nem elfogadható üzenet jelentése] xxx (#xxxxxx)
2007-03-01 17:37:28 Helyezés: 1568 Érték: 8343 hali szövertségeseket keresek egy iszunyu kemény háboruba cél a hóditó legyözése mindekit szivesen várok bármien gyenge v erös figyelmeztetlek nm lesz könnyü nekem már3 országom legyözte az előzőt törölte:) ez új értelmet ad a hírdetésnek:) |
Quote:
Ez üt:) Ott a pont:P |
remélem nem minősül nagyon offnak:
és az imént kapott pirosat a fórumon mert ott keresett ehhez önkénteseket:) |
Nekem a dipobal az tetszett egyszer (észre se vettem, csak ugy szoltak), mikor kifejezetten ellenem meg a társam ellen akart szövetségeseket gyüjteni:)) és ugy hirdette:)
Aztán irtam neki hogyha meglátják milye van nem biztos hogy tolonganak majd nála:)) Picit leamortizáltuk:) előtte. Aztán törölte, és ha jol emlékszem magát is És baki, de én nem mentettem el:)) |
Helyezés: 953
Érték: 9848 Szep napot vezerek! Kerestetik 2 gnom ori!!! Eleinte tekiirasra, majd a hodido meghoditasara! Aki eleg jonak erzi magat, es hajlando a csapatmunkara irjon!!! kezdem azt hinni hogy annak a csopnak az alján valamiféle ragály terjeng:( |
5V-ből :confused:
Tudós Gnóm szeretne csatlakozni lehetőleg nagy szövetségbe,pl: (5-6 tag) |
All times are GMT +1. The time now is 15:47. |