![]() |
Quote:
Max a türelmed fogy mire megtalálod... |
Quote:
Off Egyébként én ezt akkor használtam, amikor egy toli lopott minket, és éplistázni nem tudtuk. Meg kellett találni az egyik szövijét, hogy tudjuk kikkel is állunk szemben :) 400ori soknak tűnhet. De azért nem lehetetlen ;) |
Jogos, lányos zavar...
(Nem is értem, hogy ez hogy jött...) |
Quote:
amugy meg ha oriassal vagy, maris elegendo 5k pontkulonbseg is, nem kell 10k. Quote:
a mindenki hullat lop tema meg akkor nem igaz pl., ha a hullanak se banyaja, se raktara nincsen, de van 50 bankja. |
Quote:
Quote:
A másodikra, hogy mivel nincs tolvajok ellen védelme, ezért a "távolság miatti védelem" sokkal alacsonyabb, mint egy nem élőhalott esetén. Quote:
1) ha pontosan elolvastad az első üzenetet, akkor kiderülhetett számodra, hogy a tűzgolyó azért ment, mert nem értettem, hogy miért nem tudtam lopni tőle és ezért - hangsúlyozom - kiváncsiságból kapta. Mivel nem okoztam neki veszteségeket, ezért pedig pláne nem érhet semmi támadás. Hogy etikus volt-e? Talán nem, de az meg nem normális, hogy nem lehet vele mit kezdeni. 2) ok nélkül? -haszonszerzés, -ellenfél gyengítése, -esetemben a kiváncsiság, -stb... ennél több ok nem is kell... 3) a döntéseket neked nem értékelni kell tudod, hanem érteni. Az sokkal szánalmasabb, amikor kérlek ne bánts üzenetet kapsz egy élőhalottól, hogy "légyszi hagyj békén, ez nem fair, én nem tudok varázsolni". Már meg ne haragudj, de a pofámról leszakad a bőr! Akkor minek lett élőhalott??? Ez olyan, mintha én elkezdenék sírni, hogy az ember mennyire rossz, mert fogyaszt gabonát, míg az élőhalott nem, így ez sem fair! |
?
hehe.. egy ideje pang ez a topic, de megosztom agyszulemenyem a nagyokkal es majd ravezettek a gyengeire :)
az MF hulla ahogy megy felfele harmat, szovi nelkul elkepzelhetetlen. Tehat mit szoltok egy hulla+ tolivaris+2 izom hadis (ork, netan orias) felallashoz? a hulla teljes mertekben support, 55% barakk - 15% toronnyal csak ijaszokat tart azokat pedig vezenyszora kuldi ki/tartja szoviknel. ugyebar hullanak nincsenek vesztesegei kikuldott seregekre, ezert csucsulhetnek napestig a szoviknel a zombi ijak mig a hadisok kitamadnak. miert elonyos ez.. legyen egy klasszikus szovi csetepate, kitamad az orkallat, hulla bekuldi ijakat vedeni szovikhez. Ellen eszbekap, gomboket keszit, szovit mer, s lass csodat kiszurjak a hullat. A kerdes mi fog tortenni? Megy valaki lefoldelni a hullat es bevallal minimum 16-20 kv pestist? korhazat sem akar senki felhuzni, haboru kozben senki nem fog ennyi hekit bebontani. eltavolodni se lehet a hullabol, van eleg ij tartalekban ahhoz toli-vari szovik ne ferjenek be, szovitarsat meg nem hagyunk hatra :D ki fog gyujtani/rengetni/golyozni hullara? miert pazarolna barki is ra a keszulit? akkor mar inkabb a fenevad hadisra megy az arto. tobbe kevesbe a hulla vedve lenne. ami kar eri, azt szovitartalekbol megfinanszirozzak neki. lenyeg hogy az ijasza akkor er legtobbet ha a szoviknel tartja :) ha pedig szovi van, akkor pici seregcsere is belefer idokozonkent hullanak hogy megdobja a tamadast. kb ennyi. talan ilyen szovi eletkepes(ebb) lenne 1k heki felett is. ez sem nyeri meg az 5os lottot, de van benne egyediseg, fantazia, csapatmunka.. na mi kell meg?:p:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de tegyuk fel valaki leveri a hullat. marad a szovi 3 orija bennuk a hulla ijaszaval, az ellen oldalan meg szinten 3 ori meg egy vegetalo hadi. viharral pestissel mar igencsak sokba kerul a befokozas, ha pedig netan hullara kitamadas kozben az egesz szovi lefoldene, nem latom be hogy tudna feltapaszkodni :D az en otletem arra a logikara alapult hogy "miert bantanal egy vedekezo akciokeptelen hullat mikor ennyi sereggel befersz a hadikhoz/varihoz?". nem hiszem a hullara csak ugy zaporoznanak az utesek :D na ez csak egy otlet :) hogy vigyunk a hullaba egy kis "fenyt" :p |
All times are GMT +1. The time now is 22:21. |