Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

zaff 12-01-2006 18:41

mégis

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49016)
Ezt nem értem.

1500 kör nem volt elég, akkor most 500 elég lesz? :-o

szerintem elég lesz, ha a belső forumon hirdeted meg! :D

Ati 12-01-2006 18:44

Quote:

Originally Posted by zaff (Post 49073)
szerintem elég lesz, ha a belső forumon hirdeted meg! :D

Az megvolt anno, az eredményt látod. :)

SLady 12-01-2006 18:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49062)
Szerintetek nagy gáz, ha kivágom a Hódból azokat, akik csak a szavazás miatt regeltek ide, és azon belül is direkt marhaságokat nyomkodnak?

Ati, én is marhaságokat nyomkodok néha mert ezen a fórumon nem ismerem ki magam, túl bonyolult:(
Meg igen ritkán járok ide....azért csak nem vágsz ki:P

régens 12-01-2006 18:50

Szavaztam .

A véleményem tegnap irtam, azóta nem igazán változott, 3x végig harcoltam hogy fordulhassak, nem értem miért nem lehet meglépni hogy X körtől az 1/A ban is legyen fordulási kényszer?
Adjunk már lehetőséget mindenkinek, arra hogy egy kicsi plusszal rendelkező orival kezdhessen ujra az 5. szinten
Elfigyeltem a klán eseményeket lassan az 1/A is odajut hogy egyedül próbálkozik mindenki feljutni.
Ez kicsit szomorú hiszen az A nak a klán játéknak valamikor külön vonzása volt igy pedig csak félelmeket vált ki vagy mint az látható egyedi próbálkozásokat!.

A régi módon sem volt könnyű, a változásokkal szerintem annak aki "csak játszik" majdnem, hogy lehetetlen.

A 2 verzióra szavaztam konzervatív vagyok, vagy játszanék!

Ati 12-01-2006 19:03

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 49076)
Ati, én is marhaságokat nyomkodok néha mert ezen a fórumon nem ismerem ki magam, túl bonyolult:(
Meg igen ritkán járok ide....azért csak nem vágsz ki:P

Te elmondtad a véleményed is mellé.

Más regisztrált, szavazott, kilépett, újra regisztrált, szavazott, kilépett. Ez utóbbinak semmi értelme.

zaff 12-01-2006 19:23

szavazási témák

Én akár felvetném azt is (ami eddig a szavazásokon is látszik) 1 vagy 2 kombinációban is lehetne. Vagy marad ori az 1a-ban (30%-al) vagy fordul a 2b-ből de csak minden másodikra kap új személyiséget. Legyen ez választható!

Pöci 12-01-2006 19:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49062)
Szerintetek nagy gáz, ha kivágom a Hódból azokat, akik csak a szavazás miatt regeltek ide, és azon belül is direkt marhaságokat nyomkodnak?

Sziasztok,

Tegnap reggel óta olvasgatom a hozzászólásokat ehhez a témához, először vagyok az A-ban pár hete. Eddig tetszett a dolog, bár az itteni témákat olvasgatva kicsit elrémisztett. Sokat nézegettem a pontlistát meg a támadásokat. Ezek alapján alakult ki bennem a szavazatom.

Szóval nem azért reggeltem hogy szavazhassak:)

Ati 12-01-2006 19:46

Többen mondták, hogy kicsit félreérthető voltam... 2 becenév volt, ami teljesen egyértelműen csak a szavazás miatt lett regelve, azokat töröltem is, úgyhogy aki nincs törölve, arra nem gondoltam. :)

Synkel 12-01-2006 19:47

Az 1-est én nagyon nem szeretném.
Anno mikor felléptem A-ba féltem kicsit nagyon. Addig jobbára csak ijesztgetést kaptam, hogy milyen nehéz, meg milyen rossz. Eredeti tervem az volt, hogy felviszem az orit 30%-ra, ott meg szk-ra teszem, és előszedem ha a másik kettő fordulni akar. Aztán felléptem, klántag lettem, és elkezdett baromira tetszeni az egész.
Ha lehetővé tesszük, hogy az A-t kompletten ki lehessen hagyni, akkor nagyon sok új és jó játékos eleve ki se próbálja, mert őt is elijesztették. Én is lefordultam volna B-ből, és máig sem tudnám miből is maradtam ki, ezzel szemben lehet itt ágálnék a változtatások ellen...

laci 12-01-2006 19:52

Attól hogy nem kötelező felmenni, még nem hiszem, hogy az emberek testületileg, élből elkerülnék, és elnéptelenedne az egész 1A. Mindig vannak, akiknek az a céljuk hogy ők legyenek a legnagyobbak. Akinek viszont ez nem szempont, az ne menjen oda, ha nem akar.

All times are GMT +1. The time now is 04:56.