![]() |
mégis
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meg igen ritkán járok ide....azért csak nem vágsz ki:P |
Szavaztam .
A véleményem tegnap irtam, azóta nem igazán változott, 3x végig harcoltam hogy fordulhassak, nem értem miért nem lehet meglépni hogy X körtől az 1/A ban is legyen fordulási kényszer?
Adjunk már lehetőséget mindenkinek, arra hogy egy kicsi plusszal rendelkező orival kezdhessen ujra az 5. szinten Elfigyeltem a klán eseményeket lassan az 1/A is odajut hogy egyedül próbálkozik mindenki feljutni. Ez kicsit szomorú hiszen az A nak a klán játéknak valamikor külön vonzása volt igy pedig csak félelmeket vált ki vagy mint az látható egyedi próbálkozásokat!. A régi módon sem volt könnyű, a változásokkal szerintem annak aki "csak játszik" majdnem, hogy lehetetlen. A 2 verzióra szavaztam konzervatív vagyok, vagy játszanék! |
Quote:
Más regisztrált, szavazott, kilépett, újra regisztrált, szavazott, kilépett. Ez utóbbinak semmi értelme. |
szavazási témák
Én akár felvetném azt is (ami eddig a szavazásokon is látszik) 1 vagy 2 kombinációban is lehetne. Vagy marad ori az 1a-ban (30%-al) vagy fordul a 2b-ből de csak minden másodikra kap új személyiséget. Legyen ez választható!
|
Quote:
Tegnap reggel óta olvasgatom a hozzászólásokat ehhez a témához, először vagyok az A-ban pár hete. Eddig tetszett a dolog, bár az itteni témákat olvasgatva kicsit elrémisztett. Sokat nézegettem a pontlistát meg a támadásokat. Ezek alapján alakult ki bennem a szavazatom. Szóval nem azért reggeltem hogy szavazhassak:) |
Többen mondták, hogy kicsit félreérthető voltam... 2 becenév volt, ami teljesen egyértelműen csak a szavazás miatt lett regelve, azokat töröltem is, úgyhogy aki nincs törölve, arra nem gondoltam. :)
|
Az 1-est én nagyon nem szeretném.
Anno mikor felléptem A-ba féltem kicsit nagyon. Addig jobbára csak ijesztgetést kaptam, hogy milyen nehéz, meg milyen rossz. Eredeti tervem az volt, hogy felviszem az orit 30%-ra, ott meg szk-ra teszem, és előszedem ha a másik kettő fordulni akar. Aztán felléptem, klántag lettem, és elkezdett baromira tetszeni az egész. Ha lehetővé tesszük, hogy az A-t kompletten ki lehessen hagyni, akkor nagyon sok új és jó játékos eleve ki se próbálja, mert őt is elijesztették. Én is lefordultam volna B-ből, és máig sem tudnám miből is maradtam ki, ezzel szemben lehet itt ágálnék a változtatások ellen... |
Attól hogy nem kötelező felmenni, még nem hiszem, hogy az emberek testületileg, élből elkerülnék, és elnéptelenedne az egész 1A. Mindig vannak, akiknek az a céljuk hogy ők legyenek a legnagyobbak. Akinek viszont ez nem szempont, az ne menjen oda, ha nem akar.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:56. |