![]() |
Budapest V. kerületében állítólag Rogán Antalt látták, amint magabiztos mosolyával olvasztotta a havat, míg Tarlós István főpolgármester kemény kritikával és szigorú testbeszéddel tisztított meg egy mellékutcát.
|
Bármit is csinált a férj az ágyban, a felesége sosem érte el az orgazmust.
Mivel a zsidó törvények szerint az asszonyoknak jár a szexuális öröm, úgy döntöttek, hogy megbeszélik a rabbival. A rabbi meghallgatta történetüket, simogatta szakállát és a következőt javasolta: - Béreljetek fel egy fiatalembert. Amíg ti ketten szeretkeztek, a fiatalember lengessen felettetek egy törülközőt. Ez segít majd a feleségednek, hogy fantáziáljon és ez majd eljuttatja az orgazmusig. Hazamentek és követték a rabbi tanácsát. Fel is béreltek egy fiatalembert, hogy lengesse felettük a törülközőt, miközben szeretkeznek. Ez azonban nem segített és a feleség továbbra is elégedetlen maradt. Kételyükkel visszamentek a rabbihoz. - Rendben - mondta a férjnek - cseréljetek. Most a fiatalember szeretkezzen a feleségeddel és te lengesd felettük a törülközőt. Megint megfogadták a rabbi tanácsát . Hazamentek és ismét felbérelték ugyanazt a csinos fiatalembert. A fiatalember lefeküdt az ágyba az asszonnyal, a férj pedig lengette a törülközőt. A fiatalember nagy odaadással végezte dolgát és a feleség hihetetlen, világrengető és fültépő orgazmust élt át. A férj ekkor elmosolyodott, a fiatalemberre nézett és diadalittasan megszólalt: - Na látod, te kis hülye! ÍGY kell lengetni a törülközőt!! :D |
Diákok látogatnak a húsüzembe tanulmányi kiránduláson. Egy öreg hentes magyarázza a gyártási technológiát:
- Úgy képzeljétek el, hogy itt az elején bemegy a marha, és a végén meg kijön a kolbász. Az egyik diák jópofáskodni akar: - És olyan nincs, hogy az elején bemegy a kolbász, és a végén kijön marha? A hentes végigméri a srácot: - Kérdezd meg apádat, öcsi!... |
- Ne az abroszba Fiam!!
- Fika. Hova máshova? :D |
Nagypapa mesél húsz év körüli unokájának:
- Fiacskám! Amikor én ilyen idős voltam, mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot, és a legjobb borokat ittuk hozzá. Amikor jóllaktunk, fizetés nélkül távoztunk. A vendéglős és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, de jól elvertük őket. Délután felkerestük a kocsmákat: finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk, fizetés nélkül távoztunk. A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, így őket is jól elvertük. Esténként elmentünk a kupikba, minden kurvát megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat, elindultunk, persze itt se fizettünk. A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, de őket megint csak elvertük. Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap, míg Párizsban voltunk a haverokkal. Az unokát nagyon feldobja ez a programlehetőség, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy ők is kimennek szórakozni. Két hét múlva hazajönnek. Az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve. - Mi történt veled, fiam? - kérdi a nagypapa. - Elmentünk a vendéglőbe, bekajáltunk, beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglős megvert, mint egy lovat. Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába, finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk, ám amikor fizetés nélkül le akartunk lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak. Este elvánszorogtunk egy kupiba, a nap fénypontjaként keféltünk egy jót. Megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, de a stricik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt! - Sajnálom kis unokám. Kivel utaztatok? - A Neckermannal, nagypapa. - Őket nem ismerem, mi annak idején az SS-el voltunk. |
Megszólal a Gyurcsány-ház telefonja, szipogva felveszi a bejárónő:
- Halló, tessék? Gyurcsány lakás. - Jó napot kívánok, az ex-miniszter úrral szeretnék beszélni. - Már megint maga telefonál? - zokog a bejárónő - Most mondom el ötödször magának, hogy Gyurcsány urat tegnap autóbaleset érte és meghalt. - Tudom, tudom, de olyan jó ezt hallani. :D |
Nagypapa mesél az unokájának:
- A háborúban én is bújtattam zsidókat! - Igen, nagypapa? És hol? - A piperepolcon a sampon mögött... |
Quote:
|
A lustaság 5 alapszabálya:
1. |
Egy férfi beül a taxiba,
majd indulás után eszébe jut valami és előre hajolva megfogja a sofőr vállát. Mire a söfőr egy hatalmasat ordít erre és azt mondja: -Ne haragudjon uram de azelőtt a temetkezési cégnél voltam sofőr. :D |
All times are GMT +1. The time now is 13:46. |