![]() |
'Vedlik a puli kutya' (viper xxl ultrahardtechno remix)
:D:D:D:D nagyon csúnyán kikap benne a mulatós....... :D |
Meg van a könyvtárismeretem is!!! Juhuhuhúúúú!!!
Cascada - A neverending dream :rolleyes: |
It is time to DIIIIIG :D :cool:
|
Katona Klári Legyen ünnep
1. Nekem úgy tűnik, egyszer a szél megkavart mindent, Ezért létezünk is olyan rendezetlenül, Egyszer belöktek minket egy ajtón, s majd kilöknek, S közben mi tűrünk mindent olyan rendületlenül És csak egy pár kíváncsi lépett néha félre, Amilyen te voltál, s amilyen egyszer voltam én, De azt is úgy tettük, hogy senki nem vett észre, Ezért még ma is oly messze vagy tőlem, a szeretet ünnepén. S maradtak hétköznappá szürkült színes álmok, S maradtunk valósággá törpült óriások, S itt állnak körben a gyermekek, Kiáltanunk ezért nem lehet. Miért zavarnánk pont mi meg ezt a legszentebb ünnepet? R1. Legyen ünnep az égben, és ünnep a földön, már engem rég nem érdekel, pedig égnek a gyertyák, s a könnyem kicsordul: Miért, miért nem lehetsz itt közel? R2. Legyen ünnep az égben, és ünnep a földön, de Te messze vagy, nem érlek el... Ahogy égnek a fények, én is elégek... ha nem lehetsz, miért nem lehetsz itt, közel? 2. A dolgok úgy szakadnak félbe, mint az élet: Lehetett nagyszerű, de mégsincs ráadás. Már azt is eltűröm, hogy csak a lelkem lásson téged, Nem szabad együtt lennünk, mert azt el nem tűrné más. Én is beálltam, és beállsz te is a sorba, Hogy ki melletted áll, annak fogd kezét, És ha a kép előtted lassan összefolyna, Nem kell felelned senkinek a véletlen könnyekért, Hiszen erre vártunk, s ma újra összegyűltünk, Hogy egy évben egyszer boldogok legyünk, Itt állnak körben a gyermekek, Kiáltanunk ezért nem lehet, Miért zavarnánk pont mi meg ezt a legszentebb ünnepet? R1. var: Legyen ünnep az égben, és ünnep a földön, már engem rég nem érdekel, pedig égnek a gyertyák, s a könnyem kicsordul: Miért, miért nem lehetsz most közel? R2. var: Lehet ünnep az égben, és ünnep a földön, de Te messze vagy, nem érlek el... S ahogy égnek a fények, én is elégek... ha nem lehetsz, miért nem lehetsz most közel? Miért nem lehetsz itt közel ? |
Ennio Morricone - The Very Best Of
|
|
Lord of the Dance OST :cool:
|
|
|
Republic - Gyere közelebb, menekülj el
A minap hallottam a rádióban és megragadt. Viszont nem jöttem még rá, hogy a refrénben hallható ("...hét a bánat s hét az öröm, adj nekem egyet és én megköszönöm.") hetes szám mit jelképez? Valakinek valami ötlet? |
All times are GMT +1. The time now is 11:50. |