![]() |
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=sRe67...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=Ufs8M...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=lPG_B...eature=related |
|
Anyáddal Jártam Irigy Hónaljmirigy Háát... jó kis szám ez a Sing-Sing szám. Ma éjjel a techno-láz úrrá lesz rajtunk Nem játszhatunk életfogytik rock&roll-t Ez az a zene mely elkábít minket Nem kell szívnunk soha többé Technokolt Voltunk egy lánnyal száznegyvenhárman Technot táncolt mindekivel délután Villogó fényben beindul a kezünk Stroboszkóptól vakult meg a nagymamám Magunkat óvjuk meg a bajtól A digitális zene kihúz majd a szarból Nyomjuk majd playbackről a nótát Nem kell ma más Kár, hogy itt a reggel, a bulinak vége Kirakják a dizsiből a szűrömet Felgyúltak a fények, akkor vettem észre A táncot anyáddal jártam... és letegeztem Magunkba köttetjük a rendezőt Ettől leszünk igazán csak nagymenők Tuningolt Trabantból 1000 wattal bömböl Nem kell hozzá művészet csak hangerő Magunkat óvjuk meg a bajtól A digitális zene kihúz majd a szarból Nyomjuk majd playbackről a nótát Nem kell ma más Kár, hogy itt a reggel, a bulinak vége Kirakják a dizsiből a szűrömet Felgyúltak a fények, akkor vettem észre A táncot anyáddal jártam Kár, hogy itt a reggel, a bulinak vége Kirakják a dizsiből a szűrömet Felgyúltak a fények, akkor vettem észre A táncot anyáddal jártam... és letegeztem Magunkat óvjuk meg a bajtól A digitális zene kihúz majd a szarból Nyomjuk majd playbackről a nótát Nem kell ma más Kár, hogy itt a reggel, a bulinak vége Kirakják a dizsiből a szűrömet Felgyúltak a fények, akkor vettem észre A táncot anyáddal jártam Kár, hogy itt a reggel, a bulinak vége Kirakják a dizsiből a szűrömet Felgyúltak a fények, akkor vettem észre A táncot anyáddal jártam Anyáddal jártam, anyáddal jártam |
Michael Gray:The weekend
Jó régi, de zh-ra tanulásra tökéletes. |
|
Rosszkedv Bonanza Banzai Ellenséges tárgyak Ellenséges arcok Hová tűntek a fények? Mondd, hová is tartok? Rosszul indul néha egy-egy nap Ilyenkor az aljas tárgyak ellenem vannak A parancsnak mind ellenszegül Gyűlöletük drótként feszül Ha tehetnék, meggyilkolnának Ha százszor születnék, akkor sem lennék boldogabb Ha százszor születnék, akkor is félnék néhanap De ha százszor születnék, akkor az idő lenne a cinkosom Ha százszor szeretnék, nem kéne folyton-folyton játszanom Tombol az angyalok dühe Megcsap a Rosszkedv lehelete Ébren vagyok vagy álmodom Hogy vendégül lát a fájdalom És poharamba mérget töltene? Ha százszor születnék, akkor sem lennék boldogabb Ha százszor születnék, akkor is félnék néhanap De ha százszor születnék, akkor az idő lenne a cinkosom Ha százszor szeretnék, nem kéne folyton-folyton játszanom Nem kell most a fáradt, lágy zene Fülledt éjszakák ígérete A szívedet adnád De a testedet nyújtod A tested jobban tetszik Ékszerként csillog Vad ez az ékszer Kecses kis játék Olcsó trófea Drága ajándék Mert ha elhiszem, nincs józanság, nincs értelem De ez sem segít az én rosszkedvemen Ha százszor születnék, akkor sem lennék boldogabb Ha százszor születnék, akkor is félnék néhanap De ha százszor születnék, akkor az idő lenne a cinkosom Ha százszor szeretnék, nem kéne folyton-folyton játszanom |
ez konkrétan off,de boccs...nagyon kell az 1. számnak a címe..
itt a videó valaki megmondaná? :),köszi |
Quote:
A szám címe elvileg Black Betty, az előadó pedig a Spiderbait. Paul Engelman - Push it to the limit:cool: Go Cartman, go! |
Spiderbait - Black Betty
köszi BeeLord |
All times are GMT +1. The time now is 16:32. |