Északföld |
08-04-2008 13:12 |
Quote:
Originally Posted by Remedy
(Post 185413)
Vegye csak be vki, minel hamarabb... :)
|
Szia Remy,
Megpróbálok két hozzászólásodra is válaszolni. Első körben azt tudom mondani, hogy tudom a fajod, és elég esendő, mondhatni elég sok ilyen fajú ori elesett már el Északföld előtt, nem tartom valószínűnek,. hogy akár csak ki tudnál támadni.;) Hozzá kell tegyem azt az apróságot, hogy feltételezem 50-60 körre még te sem bontanál le. :D
A TOP körök volt a másik téma. Mióta én játszom (2001) azóta majdnem mindíg az a szabály, hogy a TOP1 klánt védi a TOP2, rosszabb esetben a TOP3 klán is. Ezzel megközelíthetetlenné téve mások számára a TOP klánt. Ezt lehet szépíteni, de mindíg is így volt és valljuk be, ez elég kényelmes. Ezt támogatja messzemenőkikg hogy a szabadság alatt körönként 3 kört csökken a TOP 30%-ban töltött idő. Így a TOP klánoknak semmi más teendőjük nincs, mint megfelelő sorrendben szabadságolni az országokat.. Ez teljesen rendben is van, viszont ha már évekre nyúlik a TOP klánok elhelyezkedése, ez már önmagában megközelíthetelen mennyiségű haderőt, és nyersanyagot hoz létre. Ez jól látszik az 1/A piacán is (100 milliós haderők, nyersanyagok és tekercsek halmozódtak föl.) Mondhatni az 1/a piaca kiszolgálná az összes többi nem anarchista csoport piacát. Ezért ezen a szabályon kellene módosítani, persze nem azt mondom, hogy csak 2-3000 kört lehessen TOP klánban tölteni, hanem hogy a TOP klán országaira más szabály vonatkozzon, mondjuk legyen 1 év ez az idő, és utána csökkenjen a morál. elviekben 1 év is szép hosszú. :) Így is lehet váltogatni az országokat és TOP klánokat ki-be lépéssel, de legalább történne némi mozgás. :)
|