![]() |
Quote:
|
Zöld Kedd Black-Out Nézd másképp Nézd úgy ahogy... ...nézd úgy ahogy én Szólj halkan Más hangulat Vér szántja a Bőrt Szól valami hang - Belül Ír valami kéz - Belül Hív valami hely - Belül És kérdezi a fény Milyen szín ha kevered Ez az a nap: ma Bemehetsz Milyen a szárny ha letöröd Legyen a zöld az Örömöd Írd át százszor Írd és mond amit... ...Írd és mond amit látsz |
Fat Boy Slim - On The Floor At The Bootique (Album)
|
Takarítok, hozzá Subscribe! Struck progress to moon album (asszem :o)
|
Addig, Amíg Várok Rád Black-Out (zene: Csányi Szabolcs, szöveg: Kowalsky) A békét nem az éri el, aki igyekszik vágyait beteljesíteni, hanem egyedül az, akit nem zavar a kívánságok szakadatlan özöne, melyek úgy ömlenek bele, mint folyók az állandóan töltődő, ám mozdulatlan óceánba. (Bg 2.70) Látod, hogy köztünk nagy a tér, Pár száz mérföld, néhány év belefér. Több órás út már nem elég Zakatol két sínpár, mondd el hova visz Vagy az óceán vár, én meg megyek is Nekem már mindegy, meddig tart De addig annyi kell már csak, hogy Vidd az arcomat, Ne is lásson más! Vidd a hangomat, Ne is halljon más! Vidd a bőrömet, Ne is érintsen Többé senki más, addig, amíg várok Rád! Érzem, hogy múlik az idő, Több millió perc: szépemlék temető Ami elmúlt, az itt már nem elég Zakatol két sínpár... |
|
|
|
Quote:
|
Black-Out Black-Out A szál itt fut tovább, minden fekete-kék Ha lehet, legyen minden az, amit ér De ma egy egész más nap vár Visszhangzik minden, amit leírtál Tíz éve egy garázsban részegen Én rád is emlékszem Öt évre rá spirál és zöld legyen Anyagra éhesen Pár éve az Isten állata Az Úrhoz csendesen De mindig a színpad az otthona Van, aki mindig erre jár Más már régen másra vár Sok ember mindent elfelejt Én meg semmit Néhány arc így is elvisel A többi másnak gondolt De én már elmondtam mindent Milyen a szárny, ha letöröd Legyen a zöld az örömöd De ma egy egész más nap vár Visszhangzik minden, amit leírtál Tíz éve egy garázsban részegen Én rád is emlékszem Öt évre rá spirál és zöld legyen Anyagra éhesen Pár éve az Isten állata Az Úrhoz csendesen De mindig a színpad az otthona Itt él csak... |
All times are GMT +1. The time now is 17:24. |