![]() |
Quote:
De hogy ezért közöld, hogy jól hazudok, az kicsit erős, nem gondolod!? |
Quote:
Ígyis már azt irosgatják nekem,hogy a gyengék játékát tönkreteszem meg,hogy belölük vagyok erős....És az ilyenek miatt.... Meg ,hogy ha nincs gyenge én már sehonna se tudok földet szerezni stb.... De olvasd végig irtam már 1x bocs ha megsértettelek ezzel. |
Harcosok, nem vagy kicsit ovi-szindromas? :)
Most komolyan. |
Bár párbajra nem nagyon járok, a párbajoldalt rendszeresen megnézem. Poll és Járvány pl rendszeres szereplők. Nyilván mert roppant barátágosak mindenkivel szemben, és eddigi 1-2 párbajuk alatt egy darab ellenséget sem szedtek össze:) Gratula nekik is ezért:)
Cassandra jó voltál, bocsi, hogy egyszer azért én is bevertelek:) |
Quote:
Csak akkor hidd el megutálnak ha a top1-röl ütsz le valakit ugy hogy az leső 560vippet kap és még a dobogó alá ütöd:)Föleg ha 1 olyat ütsz le aki az első perctől vezet... DE ez is attol függ kivel cisnálod ezt:)PL aki velem megteszi(bár nekem védelmem mindig nagy)én arra azért annyira nem haragszom. Inkább magam hibáztatom,hogy nem csináltam elég nagy védlelmet:) |
Quote:
Én nem mondtam, hogy hazug vagy, max annyit, hogy nem tetszik a játékstílusod és a modorod, ezt VÁLLALOM is. Loptak nyersit is!!! Hogy meglegyen a lelkibékéd. Sőt kaptam circa 50kör vihart összesen, meg a tolijaimat is fárasztották és támadtak...kihagytam valamit!? NEM azt mondom, hogy EGYEDÜL TE csináltad, de bárhogy is volt, bármikor néztem, hogy kinek van térkapuja rám, te a listában voltál. Nem szégyellem a 11.helyem én azért is megkűzdöttem, nem érdekelt hányadik leszek sose nyertem párbajt és mivel sokakhoz volt már szerencsém korábban, most sem remélhettem ezt.Jó játék volt. Ennyi. Nem tippelgettem ki lehetsz, sőt mivel a belső fórumot kb. a feléig olvastam számomra a legvégéig ki se derült.Egyszer támadtalak és többet se, nem érdekelt ki vagy. |
Quote:
És nincs harag, mert épp az a párbaj lényege...:) |
Végre a végére értem:eek: :eek:
Szép volt fiúk!! |
hm...
Egyszer remélem majd nekem is sikerülnek ezek a külső fórumos dolgok...
|
Quote:
|
Drag nem értelek én téged sajna:(
Tegnap itt irtad már,hogy megszervezed stb stb.... Most meg nem látom a párbajt.... |
Quote:
Meg bocs de szabin van az orim |
Quote:
Csak gondoltam már jobb lenne most megszervezni és nagyobb esélye lenne annak,hogy megtelünk:) De ha szabin vagy akkor bocs;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk most ,hogy így elgondolkozom nekem nem is jó ha sokan vagyunk mert nagy fős párbajon nálam nincs bénább:) |
Quote:
|
Quote:
Bár legtöbb esetben volt ugy is ember az orimba:) |
Quote:
még a végén szépeket beszélsz neki rólam...:p |
Quote:
de olyan jó ez a Nagymama dolog sose fogom ezt elfelejteni, hogy a zebrán át kellett kisérned:D:D hehe |
Quote:
Igaz már a végén nem is volt feltünő,hogy nem én voltam az oriban:DVolt már külön kiképzett ember erre:D |
Quote:
|
Quote:
|
DE azért az én párbajozásomról pár dolgot fontos tudni:
-Ha van 2profi a párbajon akkor dobogora se férek fel(lásd a 665ös párbajt:D) -Ha sokan vannak a párbajon én semmit nem tudok.Dobogóra sem férek fel(lásd a 665ös párbajt) -Én mindig csak varizok sose birok ütni profikat...(lásd a 665-ös párbaj teljes kronikájának 8kor történő ütéseit) -Ja meg persze népet lopok ugy hogy több lesz a nyersim:D |
Quote:
most gondoljatok bele Harcosok kutyája ott ül a gép elött rárakja a mancsát az egérre és játszik:) hehe |
Quote:
Nagymama is 1 él még az meg 20m-nél távolabb nem megy a házától és nem 20m-re van töle a zebra.... |
Quote:
Ismieimet akiknak segítettem ,hogyan is kell párbajozni :) És cserébe ránéztek az orimra ha kellett:)Meg amugy is volt olyan,hogy a játékomat rajtam kivül 3-an nézték a párbajon(persze az orimból:P ) |
Szecsa most komolyan én nem tudok játszani nagy fős párbajon én tartok 1.25ös szorzó melett kis 50tolit:)
|
Ja meg szecsa én varizok-tolizok:)(szerinted)
Meg én Jksz-elek fűvel fával:)(szerinted) Most ahogy így hallom miket csinálsz az arénán hát .... így ezekböl a hirekből inkább mondható ez el rólad:) Először a magad haza táján söprögess pls:) Mostmár kezdem érteni mire gondoltál abban a bizonyos levélben,hogy arénában ismi nélkül semmit nem érsz el:)Igen most az a bizonyos ember ahogy hallom már pár emelettel lejebb lenne ha nincs ott ismi:P:P Csak tudod én nem így fogom fel a játékot ..... Én anno ismi nélkül nyertem meg és erre büszke is lehetek...Nem volt ott semmi ismerös játékos aki JKSZ-elt volna velem...Na jó ott volt Ildi de ő is még ellenem játszott abban a bizonyos Bob bácsi féle szöviben. Ami köztudott kifejezetten az én leverésem érdekében alakult....( de én nam haragszok Ildire,hogy ott ellenem volt más játék az aréna, mint a nomrál) Mert pl én olyannak nem tudok gratulálni aki nem teljesen szabályos keretek között nyer... És arra nem is verheti a mellét..... mert lehet becsap vele pár embert de aki ott volt az elmondja másoknak mi a szitu:)Most megtudtam mi megy ott és ugyérzem jobb is,hogy nem mentem ilyen játékért... |
Ezt kifejthetnéd miről van szó :)
Kíváncsi vagyok. |
Quote:
Na akkor most ird meg pls ki vagy pontosan ott,hogy tudjam jól vagyok-e informálva....Ha te vagy az akit mondtak nekem,hogy te vagy akkor meg nincs mit magyarázni:) |
Ja Senki most,hogy így szavaztál rám így -29-ben vagyok:)
Ha kérdezi valaki megirom de mondtam már jobban szeretem a feketét:) |
Picit mesélek.
Elsőre egy pontlista, remélem nem sértek meg vele senkit. 1 193707 Goo - Land 01 20.483 - 20.011 3 2 308269 Dying Kingdoms (Arden) 13.286 12 --- 3 349446 Ferrokov 13.093 4.996 2 4 252331 Numer@ 13.074 - 193 2 5 209792 Imperator 13.021 523 2 6 317387 Locumtenens 12.944 - 103 3 7 390158 Al Bundy 12.910 2.304 4 8 31754 DATHOMIR 12.902 - 540 5 9 212117 Hajnali Álom 12.890 - 5.431 6 S most jön, amit Harcosok JKSZ-esznek nevez, azt hiszem. Mutatok 3 üzit, névtelenül, amit kaptam. xxx (#yyy)- 2006-11-21 07:29:09 szerintem gyilkold a varikat, bármennyire is kevésbé hatékony látszólag, csak beüti valaki... xxx (#yyy)- 2006-11-21 07:28:04 bizti jó helyre ment ?? gömbözni akartál, ahelyet, hogy góó-t irtanád xxx (#yyy) országának küldött üzenetek: De se Te, sem én nem ütöm be. Aki be akarja ütni, az majd gyilkolja. Nem fogok jksz-ezni tudatlanul sem. 2006-11-21 08:42:55 nincs annyi varim, hogy Goo-t artozni tudjam. a tekire pedig minimalisat ad... 2006-11-21 07:16:12 Remelem, ezzel senki szabalyos jogait nem sertem :) En ebben erzek jksz-t, hogy ilyenre kérnek. Annak függvényében, hogy nem tudják mi van :) Létezik olyan, hogy diplomácia. Vagy olyan esetleg, hogy tényleg igazam van, és az elso tenyleg minimalis cuccot ad es artozni nem tudom. Az pedig, hogy a korulottem levoket gyengitem....lehet azert mert ilyen a strategiam?... |
Quote:
Ja és jól tudtam,hogy ki vagy ezen kivül ugyérzem nincs mit mondani:) Te és én tudom mi a szitu bizonyítani erősen ugyse tudja senki ugyhogy ugyérzem nincs miről beszélni... Nekem megmarad 1 véleményem rólad kész...És még másról is megmarad... Tudod te mi megy ott stb stb:)Nem érzem azt,hogy magyarázni kellene bármit...Csak én sose küzdök a 2. helyért látod ez a különbség köztem és közted.Föleg ha van esély az elsőre:) Nem vagyok ott de a 2.ért én nem küzdenék inkább bontanám le az orim minthogy az első kegyelete miatt legyek 2....Mint ahogy ez az első arénámon megtörtént... |
Nem volt titok, hogy ki vagyok, vagy igen? :)
Azt azert megemlithetned, amikor Te valaszoltal Numera orijabol...mert azt elfelejtetted megemliteni. Az pedig, hogy mi a szitu? Meselj nekem. |
Nem akarok részre hajló lenni, de az furcsa mindenkinek, hogy Goo Téged sosem támad. Támad gömb nélkül, néha pattan, de sosem Téged.:eek:
|
Quote:
Pl akárhogy keresem a keresőben Numera orit nem lelek:D Ja és nem igazán vágom mi a szitu csak nagyából mert mint mondtam nem vagyok ott:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |