![]() |
Quote:
|
Quote:
|
de azért más tollaval nem illik ékeskedni
találj ki valami ujjat is |
Quote:
|
Quote:
sosem játszottunk egy szöviben/klánban mit tudhatsz rólam még ? :D csak Ts lehet közös "barátunk" |
Ma született bárányként kezdtem a napot, kivételesen szárnyaló jókedvvel, erre belekevertek egy már sokszor lejátszott meccsbe és elrontjátok az egészet?
|
megjött a csillagszemű barátom
én most kivételesen ártatlan vagyok :D:D:D én tudom hogy lerágott csont de Dragi ezen tud csak lovagolni |
Mint érintett énis hozzászólnék.Az említett delikvens ránk jött ki reggel és szembe kapott pár sereget.Gondolom ez nem sértő senki szemében és nem leszünk mi is mindenki célpontja mert ütöttünk egy szegény mf-et.
|
Quote:
|
Bocs,hogy beleszólok,és elég későn,de nekem a tegnapi "beszélgetés"ekből az jött le,hogy az ütött Mf vagy nagyon jó cimborája Remynek,vagy nagyon nem bírja Encit.
Már csak azért is,mert az eset előtt 1-2 nappal Pool-ék szövije kínozgatott egy mf-et,és azt az eléggé legyengített tagot egy másik szövi verte le. Akkor nem volt semmilyen kitörés,hogy milyen gusztustalan ilyent csinálni,beleszólni más harcába.:( |
Quote:
|
Amúgy,szerintem 2200-2400hekin ne jöjjön ki egy mf szabadságról,hacsak nem barátok veszik körül,mert leverik.
Tudom,mert tapasztaltam:( |
Quote:
Sőt, szét is szedtem volna min 50% katmorálig, de érdekes módon Tibu egyik szövije lekapta előlünk tök véletlenül, hogy már ne érje meg 5-6 körre menni... Nah, ennyi mindenki azt gondol róla, amit... |
picit dühös vagyok:D
öreg fejjel elkezdtem különböző sulikat és már totál egyértelmü amikor vizsgázom, akkor fix hogy valaki bever valamelyik szinten mintha ki lenne irva a homlokomra hogy nem tudok jönni ugyse a hodba:D már kezdem unni |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Most volt a 6. esett. Még lesz pár vizsgám mostmár felkészültem hogy ebből megint bekapás lesz ütésből:D |
Quote:
|
Quote:
Nem baj majd visszaveszem az a pár 100 millkát, apropénz. legközelebb másképp csinálom, én viszek lapitopit |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(sajnos ez nem igaz, mert banyat kell visszapitened, de jol hangzik :D) |
akkor ha nem termelő törpe lesz, duplán kicsesztek vele :)
|
Quote:
|
Quote:
|
lehet félreértettem :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kezdek félni magamtól. Remy első mondatára reagáltam (éppen azt írtam, amit te), a másodikat nem is láttam, pedig még be is idéztem. Lehet lukas az agyam. |
hányinger kerülget néha, amikor kimegyek piacra :) kár, hogy a keresztbeutalás nem bizonyítható. olyan jó nézni, amikor több10 yard értékben van kint nyersi 50000-ért, és csak tünik el 4 yardonként az egység a másik piacról brrr.. ezért fogom én egyszer abbahagyni ezt a játékot...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Engem az ilyen egyaltalan nem zavar, kiveve, ha jksz-szaga van: ergo: emiatt tud vedeni egy adott klan klancsataban, esetleg visszatamadni... Szoval, ha eles helyzetben megy a "segitseg". Szoval ha pl kimegy egy orszag szkra x milla egyseggel a piacon, belep egy masik klanba, es atadja, azzal semmi bajom nincs. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Most egy uj termelesi metodust akartok behozni, amiert szinte semmit sem kell tenni. Legyszives ne moss ossze olyan hozzaszolasaim, aminek a leghalvanyabb kozuk sincs egymashoz, koszonom. (Hozzatennem, hogy masik klanba atlepni tudtommal meg szabalyos A-ban most is...) |
Quote:
|
Quote:
Itt egyébként As piaci utalásról volt szó. Csak összemostad egy másik dologgal. |
Quote:
Ellenben egyik sem tiltott, es az elso valoban ellenerzeseket valthat ki az emberekbol) Kubbi: tudom, hogy nem akarod, csak felhivtam a figyelmet, hogy arra lenne hasznalva nagy valoszinuseggel. |
All times are GMT +1. The time now is 04:29. |