Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Darkmaster 03-13-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 165145)
A fene busz,hogy rácsukta az ajtót a kezemre :mad:

A fene Matador, hogy az ajtómban hagyja a kezét.
A busz

Tsobi 03-13-2008 12:09

Quote:

Originally Posted by Darkmaster (Post 165149)
A fene Matador, hogy az ajtómban hagyja a kezét.
A busz

hehe .. blőő :p:p

Rebellis 03-19-2008 05:23

Hali.

Mostanában megkerestek sokan Innen) egy új netes stratégiai játékkal,hogy menjek regeljek hú de jó stb...
A meg nem nevezett játékot megtekintettem majd ma éjjel eleget téve sokak unszolásának regeltem és nagyon keveset belemélyedtem...
De annyi is elég volt....
Az hogy hajaz erre is, még nem is volna baj csak előnye vállik belőle...
Mondták itteni játékosok csinálták meg már modik és adminok is vannak ott itteni játékosokból..
Ez se lenne baj mindenkinek szíve joga,vágya ott játszani és akármilyen felelős dolgot vállalni bárhol...
De!!
Az hogy ennyire bevétel orientált legyen egy játék az esély egyenlőség rovására a különböző játékosok előnyére és hátrányára hát....
Mire gondolok...
Nálunk a helytartó Vipért kényelmi szolgáltatást nyújt és a bónusznál naponta egyszer egy minimális kis pénzt ad,ami nem számottevő a segélynél, ahogy a segély se, viszonyítva mikor 200 hekin ha valaki veszi a fáradságot össze tud kalapálni naponta x milliót..
Ezzel szemben a meg nem nevezettben a helytartó kényelmi szolgáltatáson kívül naponta egyszer lényegében vipért sok minden előny vásárolható ha rá szánsz x forintot...
Szóval lehet csak finoman írtam körül de nekem hányingerem lett a dologtól..
Éljenek a való világ gazdagjai és menjenek oda és verjék agyon a láma nem extra vipeseket...
Szal tőlem senki ne kérje ennek a nem megnevezett játék címét...
De lehet az is,hogy rosszul látom és túl érzékeny vagyok a mai kor normális dolgaira...

Ui:

Ezek után minden tiszteletem Atié,hogy nem vitte el a kor mai szellemének megfelelően ezt a játékot is abba az irányba és tudomásom szerint ilyen javaslat játékosoktól sem jött....
Uff én beszéltem *Lopakodó*

[HTPA]GeeForce 03-19-2008 06:08

Ez így van Lopi.. De hogy én is dühöngjek egy kicsit, ma nem sikerült aludni... (Már amennyire van erőm dühöngeni. Nagyjából csak egy lagymatag "a büdös életbe" elmorzsolására elég, azt is csak egy bögre forró kávé fölött... :D

Pali papa 03-19-2008 15:39

Miért nem sikerült elaludni?
Sok a dolog, vagy símán túlfárasztottad a szervezetedet?

Rebellis 03-19-2008 15:41

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 166032)
Miért nem sikerült elaludni?
Sok a dolog, vagy símán túlfárasztottad a szervezetedet?

Simán alvászavar a sok semmittevéstől...

Pali papa 03-19-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 166033)
Simán alvászavar a sok semmittevéstől...

Sok mindentlehet mondani Gee-re, de hogy semmittevő...
:D:D:D
Most én teszem a semmit, mert több orimmal is szintet léptem...
;)
Lopi bá

Rebellis 03-19-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 166035)
Sok mindentlehet mondani Gee-re, de hogy semmittevő...
:D:D:D
Most én teszem a semmit, mert több orimmal is szintet léptem...
;)
Lopi bá

Nem értem,hogy jön ide Gee..:-)
Én magamról beszéltem.
Lehet nem is engem kérdeztél:-)

Pali papa 03-19-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 166044)
Nem értem,hogy jön ide Gee..:-)
Én magamról beszéltem.
Lehet nem is engem kérdeztél:-)

Ajaj!
Mondta anyám ne nyalogassam azt a gombát...
Most itt állok és leköröztek.
Ki teszi akkor a semmit?

Tsobi 03-20-2008 18:45

1300 lovas és 400 elit hogy ver be alulról 980 tornyozott íjat? :mad:

webesc 03-20-2008 20:20

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166198)

Ezek szerint simán. :D
Ó jaj,nem is....
Irgumburgum a kutyafáját.:mad::mad::mad:

Xeper 03-20-2008 23:24

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166198)

200 hekin egy 95%os morálú óriást számolva védőnek 18 toronnyal 980 íjásszal, támadónak 84% morálú ork 8 tábival simán átmegy (vagy 92% morálú 7 tábornokkal)

Ha te szövitag vagy, a támadó meg MF, akkor még egyszerűbb a dolga.

[HTPA]GeeForce 03-21-2008 05:52

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 166047)
Ajaj!
Mondta anyám ne nyalogassam azt a gombát...
Most itt állok és leköröztek.
Ki teszi akkor a semmit?

én is elvesztettem a fonalat... gáz, hogy nem értem miről beszéltek :D

Ati 03-21-2008 14:23

50km-et miért tart Budapesten 3 óráig megtenni? :mad::mad::mad:

Ditke 03-21-2008 14:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166276)
50km-et miért tart Budapesten 3 óráig megtenni? :mad::mad::mad:

Eltévedtél?:D
Kérdezd Demszkyt vagy a különleges tudakozót... Nekünk a múltkor 1,5 órába telt átjutni a Margit-hídon Budáról Pestre...:D:(

Tsobi 03-21-2008 14:38

Miért nem tudnak az autósok jobban figyelni a szabályosan közlekedőkre? :mad:
Megint elütöttek ..

Ati 03-21-2008 14:39

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 166277)
Eltévedtél?:D
Kérdezd Demszkyt vagy a különleges tudakozót... Nekünk a múltkor 1,5 órába telt átjutni a Margit-hídon Budáról Pestre...:D:(

Ilyen eszeveszett sebesség mellett nem lehet eltévedni, mert akár útmutatást is lehet kérni a gyalogosoktól. Igaz hamar leelőznek gyalog, szóval gyorsan kell mondani nekik, hogy mit akarsz... Ehh...

Ati 03-21-2008 14:40

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166279)
Miért nem tudnak az autósok jobban figyelni a szabályosan közlekedőkre? :mad:

És miért kell a bicikliseknek az autóúton közlekedni, amikor tőle 50 centire ott a bicikliút? :-/

Tsobi 03-21-2008 15:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166281)
És miért kell a bicikliseknek az autóúton közlekedni, amikor tőle 50 centire ott a bicikliút? :-/

Melyik városban gondoltad az 50 centinkénti bicikliutat? :)

Ati 03-21-2008 15:11

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166282)
Melyik városban gondoltad az 50 centinkénti bicikliutat? :)

Konkréten Budapest, ott a kijelölt bicikliút (cirka 2 méter széles), még egy kis zölddel el is van választva, hogy a kocsik tuti ne tudjanak ráparkolni, és akkor az idióta biciklis meg az autóúton közlekedik, had kerülhgesse mindenki, és had okozzon jó kis baleseteket...

Kutyuleee 03-21-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166285)
Konkréten Budapest, ott a kijelölt bicikliút (cirka 2 méter széles), még egy kis zölddel el is van választva, hogy a kocsik tuti ne tudjanak ráparkolni, és akkor az idióta biciklis meg az autóúton közlekedik, had kerülhgesse mindenki, és had okozzon jó kis baleseteket...

jogos, de a gyalogosokra is igaz, az árpádhídon miért nem képes rájönni, hogy a híd 1ik oldala csak bicikliút, a másik pedig gyalogosforgalomé, hogy ne zavarják egymást, de ott is a gyalogosok a bicikliúton a biciklisták meg az úton, és mindenki anyázik mindenkire...

Tsobi 03-21-2008 15:23

Úgy beszélsz,Ati,mintha minden egyes út mellé ki lenne jelölve bicikliút :)

Xeper 03-21-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166285)

Pécsen egyetlen bicikliút van, az is eléggé elhagyatott helyen. Persze ugyanúgy anyázza mindenki a bicikliseket. Egyelőre engem elkerült a baj, ami annak is köszönhető, hogy én tudom: az életemért tekerek :D
Matador: remélem nem lett komolyabb bajod!

Ati 03-21-2008 15:56

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166287)
Úgy beszélsz,Ati,mintha minden egyes út mellé ki lenne jelölve bicikliút :)

Nincs mindegyik mellé. De ahol ki van, ott miért kell az autóúton közlekedni? Legalább ahol van bicikliút, ott használja azt...

Ati 03-21-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 166286)
jogos, de a gyalogosokra is igaz, az árpádhídon miért nem képes rájönni, hogy a híd 1ik oldala csak bicikliút, a másik pedig gyalogosforgalomé, hogy ne zavarják egymást, de ott is a gyalogosok a bicikliúton a biciklisták meg az úton, és mindenki anyázik mindenkire...

Szegeden volt talán, hogy felmentünk egy hídra csigalépcsőn. Onnan nem lehetett a túloldalra átmenni, csak egy irányban át a hídon. Nosza elindultunk... (Gyalog.) Erre jön a biciklis, hogy miért a bicikliúton közlekedünk... No ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy vajon honnan kellene azt tudnunk, hogy egy biciklivel gyakorlatilag járhatatlan csigalépcső folytatásaként levő járda az bicikliút, amikor erre semmi egyéb utalás (például "bicikliút" tábla) nincs... Amikor átértünk a hídon, akkor azon az oldalon ki volt ugyan írva, hogy ez bicikliút, de ezt honnan kéne tudnia annak, aki nem ebből az irányból közelíti meg a hidat? (És persze a mai napig nem tudom, hogy miért kell egy bicikliútra csigalépcsőt építeni, biztos élvezik a biciklisek... :D)

Tsobi 03-21-2008 16:33

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 166289)
Matador: remélem nem lett komolyabb bajod!

Köszi,csak a térdem zúzódott meg :)

Fefe013 03-21-2008 16:48

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166293)
Köszi,csak a térdem zúzódott meg :)

Jobbulást;)

Nekem is elegem van a vezetni nem tudó autósokból, nem most, hanem vmelyik héten vágott be elém nem kicsit a körforgalomba az egyik és még csúnyákat is integetett mikor dudáltam, h nem kéne:(

A biciklisekről meg annyit, h Nyíregyen az út egyik oldalán van biciklis út és gyalogút egyben a másikon meg csak gyalotút és folyamatosan a gyalogúton mennek a múltkor még párom is majdnem elsodorták és még neki áll feljebb, mikor csengő nélkül megy rossz helyen...áááááááááá:mad:

Kutyuleee 03-21-2008 18:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166291)
Szegeden volt talán, hogy felmentünk egy hídra csigalépcsőn. Onnan nem lehetett a túloldalra átmenni, csak egy irányban át a hídon. Nosza elindultunk... (Gyalog.) Erre jön a biciklis, hogy miért a bicikliúton közlekedünk... No ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy vajon honnan kellene azt tudnunk, hogy egy biciklivel gyakorlatilag járhatatlan csigalépcső folytatásaként levő járda az bicikliút, amikor erre semmi egyéb utalás (például "bicikliút" tábla) nincs... Amikor átértünk a hídon, akkor azon az oldalon ki volt ugyan írva, hogy ez bicikliút, de ezt honnan kéne tudnia annak, aki nem ebből az irányból közelíti meg a hidat? (És persze a mai napig nem tudom, hogy miért kell egy bicikliútra csigalépcsőt építeni, biztos élvezik a biciklisek... :D)

asszem szegeden van az az út tényleg:D de pl az Árpádhídon, minden egyes feljárónál kint van a bicikliút tábla. sőt a margitszigetről felfele is jelzi, még a lépcső elött hogy melyik melyik.

Goldy 03-21-2008 19:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166291)

Rosszul emlékszel:)
Lehetett ott gyalog menni csak a híd egyik oldalán az egyik irányba a másikon csak a másik irányba lehetett közlekedni.

Ati 03-21-2008 20:16

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 166309)
Rosszul emlékszel:)
Lehetett ott gyalog menni csak a híd egyik oldalán az egyik irányba a másikon csak a másik irányba lehetett közlekedni.

Erre én valóban egész máshogy emlékszem. :D

Bennem az maradt ebből, hogy ahogy mentünk be a szigetre (?), bal oldalon a járda az csak bicikliút volt, egyirányú, nekünk szembe. A másik oldalon a járda volt a gyalogosoké, és azon az oldalon az útra volt felfestve egy bicikliút, ami a másik irányba menő bicikliút lett volna hivatalosan. És míg ránk furán nézett a biciklis, hogy mit keresünk a bicikliúton, addig a túloldalon nem a bicikliúton, hanem simán a járdán mentek...

Goldy 03-21-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166311)
Erre én valóban egész máshogy emlékszem. :D

Bennem az maradt ebből, hogy ahogy mentünk be a szigetre (?), bal oldalon a járda az csak bicikliút volt, egyirányú, nekünk szembe. A másik oldalon a járda volt a gyalogosoké, és azon az oldalon az útra volt felfestve egy bicikliút, ami a másik irányba menő bicikliút lett volna hivatalosan. És míg ránk furán nézett a biciklis, hogy mit keresünk a bicikliúton, addig a túloldalon nem a bicikliúton, hanem simán a járdán mentek...

Milyen sziget?:) Ott nem volt sziget csak egy park ahova ládázni mentünk.

Hééé szegediek hogy is van az a híd?:) Bár a memóm csal, Akárnak bizonygatnia kellett hogy bizony ő is ott volt akkor Szegeden:)

Ati 03-21-2008 20:43

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 166312)
Milyen sziget?:) Ott nem volt sziget csak egy park ahova ládázni mentünk.

Lehet, hogy nem sziget volt, csak a folyó túlpartja... :D

Tsobi 03-21-2008 23:05

Az Árpád-hídon a bicikliút tényleg egyértelmű,viszont a budai hídfőnél nekem egy labirintus lesz az egész,hisz vagy 6 felé ágazik el,ebből négyet nem jelölnek,csak egy idő után.

laci 03-22-2008 08:31

Szerintem az is gond, hogy a legtöbb helyen a bicikliút csak egy sima csíkkal van leválasztva a járdából. Pl. ha gyalog mennék a rakparton az Erzsébet hídtól a Lánchídig, van egy kb. 2-3méteres járda. Ez a járda egy csíkkal ketté van választva, de az már rég lekopott, hogy melyik a két részből a kerékpározóké, és melyik a gyalogosokért, úgyhogy folyamatosan megy az anyázás. Ráadásul, bármelyik is lenne a gyalogos rész, nagyon keskeny, 3 ember már nem tud egymás mellett menni.

Tsobi 03-22-2008 11:04

Quote:

Originally Posted by laci (Post 166351)
Szerintem az is gond, hogy a legtöbb helyen a bicikliút csak egy sima csíkkal van leválasztva a járdából. Pl. ha gyalog mennék a rakparton az Erzsébet hídtól a Lánchídig, van egy kb. 2-3méteres járda. Ez a járda egy csíkkal ketté van választva, de az már rég lekopott, hogy melyik a két részből a kerékpározóké, és melyik a gyalogosokért, úgyhogy folyamatosan megy az anyázás. Ráadásul, bármelyik is lenne a gyalogos rész, nagyon keskeny, 3 ember már nem tud egymás mellett menni.

Nem is olyh rég jártam Bem-rakparton és ott a Margit-hídtól a Lánchídig vagy két helyen jelölve van :p
A biciklis,ha északról jön,akkor a Batthyány tértől nem tudja eltéveszteni a saját sávját és a későbbiekben is van egy jól látható festett ábra.

Ati 03-22-2008 11:08

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166363)
Nem is olyh rég jártam Bem-rakparton és ott a Margit-hídtól a Lánchídig vagy két helyen jelölve van :p
A biciklis,ha északról jön,akkor a Batthyány tértől nem tudja eltéveszteni a saját sávját és a későbbiekben is van egy jól látható festett ábra.

A "mókás" az, amikor kirakják a táblát, de azon pont fordítva van jelölve, mint a felfestés... :D

Azért van még mit javítani ezen. :)

(Persze ha a meglevő bicikliút helyett inkább az autóúton közlekednek, akkor valóban felesleges...)

Tsobi 03-22-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166367)
(Persze ha a meglevő bicikliút helyett inkább az autóúton közlekednek, akkor valóban felesleges...)

Sejtésem sincs,hogy kikre gondolsz itt. A versenyzőkre,akik az edzés (a gyorsaság) érdekében az autók közt (az út szélén) hajtanak .. a futárokra,akik szintén a gyorsaság kedvéért (hisz ezen múlik a fizujuk) mennek az úton,vagy a hobbi biciklisekre,akik fenetudja miért mennek ott? :)

Mert szerintem csak utóbbiak érdemlik meg a szidalmat ..

Ati 03-22-2008 11:15

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166368)
Sejtésem sincs,hogy kikre gondolsz itt. A versenyzőkre,akik az edzés (a gyorsaság) érdekében az autók közt (az út szélén) hajtanak .. a futárokra,akik szintén a gyorsaság kedvéért (hisz ezen múlik a fizujuk) mennek az úton,vagy a hobbi biciklisekre,akik fenetudja miért mennek ott? :)

Mert szerintem csak utóbbiak érdemlik meg a szidalmat ..

Ebből a felsorolásból most az utóbbira. :)

Ati 03-27-2008 13:08

Vajon miért van az, hogy egy Interneten keresztül leadott megrendelés esetén, ahol én gépelem be a pontos címet és telefonszámot (amit vissza is igazolnak e-mailen, és a helyes adatok szerepelnek benne), egy bizonyos szolgáltató képes a saját rendszerébe való beiktatáskor több helyen is elrontani? A címet is és a telefonszámot is. Egyedül a nevemet hagyták meg jól, nem is értem ez hogy sikerült... :D

Tsobi 03-28-2008 22:57

Milyen ember az,aki egy másik online stratégiai játékban megkér valakit (aki nem mellesleg Hódítózik is) ,hogy multizzon neki és mikor a megkért ezt lelkiismereti okokból visszautasítja,megfenyegeti,hogy a Hódítóban eltörli a föld színéről? :mad::mad:

Remélem magára ismer az illető és jó mélyre elsüllyed szégyenében. És csak mondom,ha akár egy karcolás is esik emiatt szegény srácon, (akármekkora multis is) örökre leírta magát előttünk .. :mad::mad:

All times are GMT +1. The time now is 07:09.