![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
50 perc a párajig!
|
#1405, 20 fő, 2 fogl.
Hát, akkor eldőlt :) Köszönöm, hogy kitartottatok Merengő és Jojó a végsőkig... Másnak nem is tudom megköszönni, sajnos nem volt érdeklődés a párbajok iránt... Talán majd jövőre... Szóval grat a két érmesnek... |
Quote:
|
Quote:
Vagy át kell gondolni és nem egész évre kell tervezni, csak pár hónapra... Azért néha majd szervezz pár párbajt :) |
Quote:
|
Pool (#160521)
Merengő (#424242) ..JOJO.. (#333888) Gratulálok a helyezetteknek! |
A hivatalos összesítés egy kicsit később fog érkezni. Sok meglepetés nem lesz benne, úgyhogy én is gratulálok már így előre is a nyerteseknek!
|
Köszönöm!
vityu, csak nem neked is meg kellett volna köszönni? :) |
Quote:
Ha sokan játszanak, az más, mert ott nem kell a legjobbnak lenned, hogy megnyerd. De mivel max 3man voltunk, így nekem elegem lett belőle. |
Quote:
Az meg, hogy Merengőn és Jojón kívül nem volt kinek megköszönni, azt hiszem, nem az én hibám... Pont az ilyen gondolkodás miatt fulladt a vége totál unalomba, amit írtál... Nézd meg az elsőt, mennyien voltunk, pedig ott is 3-4 embernek volt igazán reális esélye nyerni... A sportban se csak az abszolút favoritok indulnak... |
1 Attachment(s)
Az összes 2011-es párbaj eredménye mellékelve az összesítésben.
|
Az utolsó forduló webes összesítője is frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
A 2011-es párbajsorozat végeredménye (http://hodito.hu/parbaj/2011.pdf) felkerült a párbajeredményeket összesítő oldalra: http://hodito.hu/parbaj/
|
A 2011-es párbajsorozat végeredménye a következő:
1. Pool (#160521) 2. Merengő (#424242) 3. JOJOϖ (#333888) 4. A száműzött visszatért! (#616436) 5. BorzalmakVárosa (#199867) 6. Hős harcosok országa (#642959) 7. Jakal a farkas..... (#273189) 8. Kornélia (#570264) 9. Jog.Rend.Fegyelem (#405277) 10. $ Swiss Cottage $ (#18999) 11. Belzebub (#632462) 12. West River (#241277) 13. Executioner (#634585) Gratulálok minden résztvevőnek, különösen az első három helyezettnek: Poolnak, Merengőnek és Jojónak! |
Köszönöm!!!
|
Gratulalok en is!
|
én is köszönöm és gratulálok poolnak. sajnálom, hogy jövőre nem lesz de ilyen érdeklődés mellett nincs is értelme.
|
Quote:
|
Grat Pool :)
|
Quote:
De legalább jókat beszélgettünk :) |
Én is gratulálok
Azt hittem megint jön Tuvalu,akkor lehet izgalmasabb lett volna :) |
Ati, tervezel ennek az évnek is vmi lezáró összejövetelét?
Csak amiatt kérdezem, hogy nekem tavaszig egyszer Pestre kell mennem, de magánügyben, szal mindegy mikor, ha lenne vmi, akkor egy füst alatt megoldanám akkor... |
Quote:
Párbajidőpontot nehéz volt összeegyeztetni, hát még tali időpontot... :) Ha jössz fel, akkor meghirdethetünk egy kisebb talit akkorra, de konkrétan párbajosokból sok résztvevőre nem számítok. |
Quote:
Február közepére tervezem... Azért egy oklevelet kapok? :D |
All times are GMT +1. The time now is 17:23. |